Prettige en deskundige service

Deskundige uitleg tijdens service

Prettig geregeld

Goede communicatie, goede service

Prima!!

Al jaren uitstekende service!! Prijs vs kwaliteit goed.Het zijn allemaal Volvo freaks die daar werken. Ze denken Volvo ze zijn Volvo!

Prima , ben zeer tevreden.

Goede ervaringen.

Teleurstelling

Nieuw stuurhuis na 4 jaar en minder dan 100000 km zodanig lek dat hij weer voor de hoofdprijs vernieuwd moet worden. Schept weinig vertrouwen in de kwaliteit.

Ongewijzigd professioneel werk

vriendelijk, acuraat

Goede service,

Prima werk geleverd en redelijke nota.

Zoals gewend prima werk en nota naar behoren.

Afspraken nagekomen en prima service

Er wordt altijd nog weer gekeken naar essentiële punten die weliswaar niet bij de afspraak hoorde maar wel belangrijk zijn om te checken. Top

vriendelijk, vlot en netjes, respectvol personeel.

Deze zaak is net zo als de auto's die ze verzorgen : Degelijk, netjes en betrouwbaar.

Top!

Ik ben in het bezit van een oudere Volvo (klassieker) waarin ik sporadisch rijd. Afgesproken werd om de auto te inspecteren en eventuele problemen te signaleren en vervolgens afspraken te maken voor vervolgonderhoud. Twee kleine problemen werden direkt verholpen. Verder bleek de auto technisch in orde. Alles begeleid met uitvoerig en vooral deskundig commentaar van monteur Eric. Verder het advies gekregen een afspraak te maken om tezijnertijd olie te verversen. Alles tegen een zeer redelijk tarief. Top!

Uitstekende service en klantvriendelijk

Winterbanden afspraak waarin defect werd geconstateerd. Dit werd ook getoond remschijven en blokken aan vervanging toe.

Betrouwbaar en uitstekende service

PG Autos is de Volvo specialist waar je met een gerust hart je auto laat keuren en onderhouden. Betrouwbaar, vriendelijk, uitstekende communicatie en service.

Prima geregeld, duidelijke afspraken!

Ik heb hier bedrijfsmatig een aantal sets velgen gekocht. Deze waren precies zoals omschreven en heel correct geprijsd.

Klantvriendelijkheid en deskundigheid gaan bij PG Auto's hand in hand.

Zoals altijd ben ik weer zeer plezierig geholpen.

Zeer goede service

Prettige mensen

prima service

Deskundig advies en snelle afhandeling

Fijne garage. Goede service en de koffie staat klaar

Vertrouwen en aandacht. Voeg daarbij vakmanschap en dat is wat ik ervaar bij deze garage. Het is daarom dat ik er slechts 1 keer per jaar langs hoef en dat al heel wat jaartjes.

heel snelle service. Heel blij mee

IK belde dat de auto het niet meer goed deed op vrijdag. Ik was in het oosten van het land, kon niet zomaar terug. Maar kon maandag gelijk terecht. Heel fijn

Top geregeld

Top geregeld

Prima garage, geen problemen mee!

Zie boven

Bijzonder goed

Al jaren klant en altijd goede service of het nu gaat om een keuring + beurt of het inruilen van een auto. Ga zo door!

Altijd goed

Goede kennis van zaken en eerlijke service .

Top service!

Onderweg naar afspraak langs PG voor bandenwissel. Bleek tevens kleine reparatie nodig, welke gelijk meegenomen kon worden. Alles klaar terwijl ik even wachtte, en weer op weg!

Burg. Keijzerweg 16 a

3352AR Papendrecht