Wederom

Zoals altijd netjes geholpen. Top dat ze even bellen als de auto weer klaar staat. Ook erg fijn dat ik een leenauto mee kreeg, ook al was de wens van een leenauto door een fout in het systeem niet doorgekomen. En prima prijsstelling vergeleken met de merkdealer. Enig minpuntje: er wordt altijd gecommuniceerd in ex BTW prijzen. Maar ik ben particulier, ik betaal gewoon BTW. Verder top!

Altijd goed

Vriendelijk personeel en zeer goede service. Betrouwbaar en nemen contact op als er bijzonderheden zijn.

heel erg fijn en goed

klantgericht

Prima persoonlijke service

Prima service voor een redelijke prijs

Gewoon top bedrijf

Meedenkend, vakbekwaam een voor mij groot probleem rustig oplossen.

Een groot probleem keurig opgelost waarvoor dank.

Goede persoonlijke aandacht en service

Tevreden!

PG biedt kwaliteit en service

We komen graag speciaal vanuit Arnhem naar PG. Het is het waard!

wederom fijn geholpen

Het is altijd wel een lijstje wat niet goed en dat bleek ook nu zo te zijn! Daarom is het goed om je auto periodiek te laten controleren vooral als deze wat ouder is! we kunnen weer een jaar er tegenaan! DANK!

Zeer professioneel en vriendelijk geholpen

Heb een zeer prettige ervaring. Je word hier vriendelijk en professioneel geholpen. Er word mee gedacht om de kosten zo laag mogelijk te houden. Zal ook iedereen met een Volvo deze Volvo specialist aanraden. Dank jullie wel.

Deskundige vakmensen

Ze hebben mijn Volvo XC90 gerapareerd dewijl ik er op kon wachten. De auto die ik ook bij PG gekocht heb rijdt weer als een zonnetje

Staan altijd voor je klaar, leveren goed werk

Klantvriendelijk, meedenkend, vakmanschap

Super service snappen en luisteren wat je wilt.

Ik kom bij hun heel graag. Ik ben zelf wegenwacht en stuur ook mensen graag en met een gerust hart door. Ga zo door met de service.

Uitstekende gastvrijheid en service

Goede afspraken en informatie over de noodzakelijke reparatie. Ook meedenkend in het direct ook wisselen van de winterbanden. Anders weer opnieuw langs gemoeten binnen enkele weken voor aparte afspraak.

Geweldige garage!

Goed en netjes geholpen.

Snel en adequaat geholpen

Snel en adequaat geholpen, klasse

Zoals steeds: Prima voor elkaar.

zie boven

Heel vakbekwaam en klantvriendelijk

Heel vakbekwaam en klantvriendelijk

Fijn dat jullie met mij wilde meedenken.

Vervelend om een probleem te hebben, daarom is het heel prettig dat het goed is opgelost.

Vriendelijke vakmensen

Nette werkplaats

Ontzettend goede service!

Een Volvo V40 uit 2002 gekocht bij PG Auto's. Ondanks de leeftijd en gereden km's, heeft PG de Volvo met zorg en kunde naar wens gemaakt en volledig voldaan aan de verwachtingen. Hier kan je met vertrouwen een Volvo aanschaffen.

Vriendelijk en betrouwbaar

Klantgericht bedrijf waar je professioneel wordt geholpen. Ze komen hun afspraken altijd na.

Prima!

Prima service , prettige communicatie

Ik heb er niets op aan te merken dan alleen dat ik de rekening wat aan de hoge kant vond

Burg. Keijzerweg 16 a

3352AR Papendrecht