Top service

Motorstoring bleek scheurtje in een slang. Slang was op voorraad en werd direct tijdens een kopje koffie vervangen. Bedankt PG

Vriendelijk en netjes

Hele vriendelijke mensen die verstand van zaken hebben goeie service en netjes

Ik wordt altijd naar tevredenheid geholpen

Zie boven

Service, gewoon zo als het hoort! Uitstekend!

Transparante service van betrouwbare kwaliteit.

Vertrouwd, correct en vakmanschap.

Al jaren lang klant.

deskundige, betrouwbare garage

Zeer goed geholpen, vriendelijke medewerkers. Op een grote beurt moesten we even wachten en voor de schokdempers moeten we nog een extra keertje terugkomen, dat kon gelukkig vrij snel weer ingepland worden.

Een professioneel bedrijf.

Een klantvriendelijk bedrijf met een passie voor het merk Volvo. Je voelt je er als klant serieus genomen en dat geeft een vertrouwd gevoel. Het is voor niet de dichtstbijzijnde (Volvo)garage maar ik rijd er graag een stukje verder voor.

Prima service.

Altijd eerlijk advies

Met mijn XC 90 grote problemen met de transmissie gehad. Ben van begin tot het einde goed op de hoogte gebracht van de situatie en geadviseerd met de keuzes. Er word goed meegedacht en meegeleefd.

Ter zake kundig, klantvriendelijk,goede prijs/kwaliteit relatie

Zie hierboven.

Perfect.

Zoals altijd. Goede service, duidelijke prijzen en vriendelijke mensen.

Vriendelijk en kundig personeel

Prima ervaring, er wordt met de klant overlegd mbt. reparaties en uitleg gegeven over te verwachtte reparatie

Super snel geholpen

Auto moest gekeurd worden en hell snel geholpen. Super

Uitstekend!

Vakmanschap en klantvriendelijk!

Goede garage, no nonsens

Goed geholpen

netjes, snel, vriendelijk en uiteraard kundig

Snel en vakkundig de elektrische storingen van mijn 21 jaar oude S80 verholpen en niet meer gedaan dan nodig. De tijd genomen om alles uit te leggen. Leuke ervaring, fijne tent.

Ook voor spoedjes

Een vervelend elektrisch probleem weer keurig opgelost.

Vriendelijke en kundige service !!!

TOP !!!

Net zoals eerder adequate en goede service.

deskundig en vriendelijk

Een echte vakgarage, die voor een nette prijs mijn Volvo telkens weer als een zonnetje laten rijden.

Zeer goede service

Zelfs met een volvo uit 1990 komt het goed

nieuwe banden doen het goed hoor ook met regen haha grapje bedankt voor de service

Prima bedrijf

Tevreden klant. Kennis van zaken Vriendelijk

Na pechgeval uitstekend en snel geholpen.

Op zaterdag auto defect ivm gescheurd inlaatspruitstuk. Mandag voor de middag prijsopgave en dinsdagmiddag klaar! Perfect, bedankt!

Zeer goed! Meedenkend en zeer vaardig. Heldere communicatie.

Op de dag dat zaken echt afhankelijk zijn van vervoer ivm aanwezigheid op lokatie, hebben de mannen van PG auto’s de juiste hulp geboden; adequaat en meer! Dank daarvoor!

Burg. Keijzerweg 16 a

3352AR Papendrecht