Aangenaam

Klantvriendelijk, aandacht, meedenken, prettig

Goeie service

Snelle afhandeling Goeie service

Oog voor details, duidelijk over wat nodig is, altijd bereid met je mee te denken

Bij PG auto´s kom ik al vanaf 2008. Staan voor je klaar als het nodig is.

Wederom snelle en uitstekende service van PG Auto´s.

Altijd weer bijzonder prettig om bij PG te komen; er wordt snel gewerkt en toch is er tijd voor een praatje en waar het om draait, de problemen worden altijd deskundig opgelost.

Defect aan handrem , tussendoor gerepareerd, super snel .goede service

zeer goed

Deskundige ,vriendelijke en behulpzame mensen. Met altijd een goed advies.

Uitstekende service

De mannen van PG doen wat ze beloven. En het is altijd prettig om iets geregeld te krijgen.

Goede garage, goed advies.

Ik heb bewust voor deze garage gekozen. Goed personeel.

Correct, vriendelijk, snelle respons, maatwerk, kortom zeer goed

Mooie gebruikte Volvo C30 gekocht. Doe ik toch liever vertrouwd bij Volvo specialist zoals PG. Ik had nog wat specifieke vragen / wensen, daar is ook met maatwerk op gereageerd. En mooi flesje om nieuwe aankoop thuis mee te vieren :)

Ervaren monteurs, goede servies

Snelle afspraak kunnen maken, nóg sneller geholpen.

Ik had een kleine storing, niet echt vitaal, maar ik kon dezelfde dag nog terecht. Direct opgelost. Bijkomend was de ruitenwisser defect, ook direct een nieuwe er in en opgelost. Helemaal verbaasd dat het nog kan! Wat een service. Top.

Prima bedrijf ga zo door klasse

Snelle Services klantvriendelijkheid heel goed

Altijd fijne vriendelijke en betrouwbare service!

Persoonlijke en fijne service!

Zoals verwacht, weer uitstekend geholpen ‘

Snelle en goede service

Aandacht voor alles en veel verstand van zaken en ervaring!

Deskundigheid door ervaring is goud waard…

Klantvriendelijk en service-gericht!

Via collega bij PG Auto's terecht gekomen. Bijzonder vriendelijk ontvangen en rondleiding door bedrijf gehad ter kennismaking. Eerste kennismaking voelde zeer goed!

Eerlijk onderhoud

Gedegen kennis van volvos

top

goeie service, lekkere fles wijn als kerstcadeau.

goede, accurate service

Uitstekende service, vriendelijke uitstraling personeel

Afgelopen week opnieuw een goede ervaring op gedaan bij PG auto's. Gevraagd of ik mocht wachten tot de apk klaar was, dit was geen probleem. Er werd een werkplek voor mij gecreëerd en ik heb in alle rust kunnen wachten tot de auto apk gekeurd werd. Apk punten worden netjes overlegd en in goede orde gemaakt. Erg tevreden met jullie service. Wij komen zeker weer terug bij de volgende autobeurt.

Goede service en zeer vakkundig

Goede service, duidelijke terugkoppeling over beurt en kosten vooraf. Eerlijk en schappelijk geprijsd

Geweldig!

Mannen, zou niet weten wat jullie zouden moeten verbeteren. Service is top! Altijd uitstekend geholpen en met een fijne glimlach. Hartelijke groet, Henk en Frank Wijnhuis de Paap

Uitstekend geholpen.

Zoals altijd, prima service!! Mooie kerstdagen voor het hele team!

Goede service, uitstekend onderhoud.

Burg. Keijzerweg 16 a

3352AR Papendrecht