Ze doen wat is beloofd

Prima, nette prijsopgave vooraf.

Prettig

Gewoon duidelijk en geen verrassingen achteraf

Kundige mensen

Weten alles over Volvo s. Goed geholpen

Super garage

Goede service, vooraf overleg als er kostbare dingen zijn die niet voorzien waren. En vriendelijk personeel

Prima bedrijf

Wij komen al vele jaren bij dit bedrijf, dat doe je niet voor niets. Er worden geen dingen aan je auto gedaan waar niet eerst overleg over is geweest of je akkoord gaat. Dit voorkomt achteraf discussies. Goeie monteurs ,

Helemaal top!

Voor zo'n service en Volvo-kennis kom ik graag (helemaal :-)) vanuit Tilburg naar PG gereden!

Naar tevredenheid geholpen.

Geen op-/ of aanmerkingen

Degelijke analyse en daar ook naar handelen!

Deze week langs geweest voor een geluid in de auto. Na een proefrit was de oorzaak duidelijk. Meteen opgelost binnen de garantieregeling. Geweldig.

Services en kennis van het hoogste niveau, met een snufje nonchalance.

Een prettige ouderwets gemoedelijke sfeer, met échte kennis van een 960. Met een service die door geen enkele garage of dealer te evenaren is.

prima service

vertrouwd adres

Prima als vanouds

Fijn geholpen

Heel goed

Snel, netjes en niet te duur.

Zoals voorgaande reparaties TOP

100% aanbevelen

Buurman-bedrijf repareert Opel tussen de Volvo's.

Vakmanschap en vriendelijke geholpen. Top.

Overtreft mijn locale Volvo dealer

Advies, feedback en kennis overtreft die van me locale Volvo garage.

Prima geholpen APK en grote beurt.

Duidelijk wat er is gedaan, zonder verrassingen! Goed advies gekregen voor banden die binnenkort moeten worden vervangen.

Dit is wat je gewoon wilt

Afspraak voor APK, goedgekeurd maar op basis van opmerkingen besloten de veerschotels te laten vervangen. Was snel geregeld, nette prijs en keurige afhandeling. Blij mee.

Klantvriendelijk bedrijf

Ik kom bij PG Auto’s al jaren je wordt daar prima , geholpen goede Service en heel aardig personeel . En ze maken goede afspraken.

Al jaren komen wij bij PG en we worden altijd super geholpen

We hebben nu onze derde Volvo bij PG auto’s vandaan en ook nu weer heel tevreden. Deze keer de auto weggebracht voor een beurt. Een leenauto meegekregen en de volgende dag onze eigen auto weer opgehaald. Gekeurd en netjes onderhoud gehad. Goede service en klantvriendelijkheid.

Zakelijk en technisch hoog niveau

Professionele aanpak en goede service

Duidelijke informatie, goede service en vakkennis.

Goede vriendelijke service

Altijd serieus goed geholpen

Komt al 15 jaar bij PG altijd goede service

prima geholpen, auto is weer top

gepassioneerde vak*****en met een duidelijke liefde voor Volvo. Veel verstand van het merk en de types, ze weten waar ze op moeten letten, dat mist nog al eens bij de gewone garages. Bij ons wat achterstallig onderhoud ingehaald en we kunnen er weer tegenaan. aanrader als je Volvo rijd.

Burg. Keijzerweg 16 a

3352AR Papendrecht