Kundig en professioneel

Ik ben sinds kort een trotse eigenaar van een Volvo v40 D4. Ik vind de auto zo prettig dat ik op zoek ben gegaan naar een dealer om hem te onderhouden. Mijn gevoel trok lij maar PG Auto’s en heb hier geen moment spijt van. Meteen na het maken van een afspraak voor een APK en een grote beurt. Merkte ik hen service gerichtheid op. Ik was natuurlijk iets wat laat om de Volvo te brengen en ze belde mij netjes op om te melden dat ik die dag een afspraak had. (Top!) Ik ging onderweg en leverde de auto in. Later die dag werd ik gebeld en werd er netjes en duidelijk met mij overlegd wat ze allemaal hebben gevonden en wat er nodig was. Heel fijn! Zelfs met het ophalen werd mij nogmaals alles heel duidelijk uitgelegd. De auto rijd nog lekkerder dan voorheen en voelt nog steeds vertrouwt. Ik kan er heerlijk van genieten. Dank je wel PG Auto’s en tot de volgende onderhoud! Ik hoop de 4ton op de teller te halen met deze auto.

Ben blij met PG. Krijg na onderzoek de mogelijkheden en de prijs erbij. Bedankt PG

Dank voor de goede service. Top

Klant vriendelijk, duidelijke afspraken en transparant Goede service

Constant hoge kwaliteit en betrokkenheid

Inmiddels mijn tweede wagen bij PG gekocht. Ook voor onderhoud kom ik daar graag want de betrokkenheid en kwaliteit van PG zijn nog altijd heel hoog. Het is enorm geruststellend om te weten dat dit team voor mijn auto zorgt. Ze steken met kop en schouders boven hun concurrenten door hun kennis en betrouwbaarheid.

Topservice!

Na deskundige reparatie rijdt en schakelt de XC70 weer als een zonnetje. En de poetsbeurt, inclusief interieur, heeft de auto in showroomstaat gebracht. Bedankt toppers!

Echte Volvo specialisten met passie

Vriendelijk en deskundig personeel met verstand van zaken

Service als van ouds. Klasse!

Uitstekende service. Altijd het beste voor met de klant!

Fijne garage, erg goed geholpen

Mooie Volvo C30 gekocht, prima ontvangst, proefrit en aflevering van de auto was perfect

Professioneel

Meedenkend, kennis van zaken, goeden service.

Super bedrijf zeer vriendelijk

Hele mooie Volvo V70 gekocht echt super bedrijf

Er was afgesproken dat ik de auto tussen 16 uur en 17 uur kon ophalen maar bij aankomst waren ze er nog mee bezig.

Uitstekend !

Weer een jaar veilig rijden na de APK keuring . Prima service en heel blij met een nieuwe klok ,de mijne had al jaren storing en PG kwam zelf met een revisie klok ,welke zij voor mij apart hadden gehouden . Behalve deskundig en professioneel ,ook nog bijzonder vriendelijk en meedenkend Bedrijf !

goede en snelle service, mooie occasion

prettig in contact, goede service, sneller afgeleverd dan overeengekomen

Klantvriendelijk, kundig en fair.

Prettig dat het bedrijf een merkvoerder is van een kwaliteitsartikel.

heel goede aandacht en service ,en vakbekwaamheid

Als boven

Topservice

Klantvriendelijk en goed overleg over reparatie

Super vriendelijk personeel

Mooie auto's te koop, vriendelijk personeel. Echt een top bedrijf

Er wordt goed gecommuniceerd en er wordt gedaan wat is afgesproken

Ik merk dat de mensen van PG je auto in een topconditie willen onderhouden

Uitstekende service met sterke klantgerichtheid.

Pech (total loss), hulp, leenauto, vervangende auto, weer nieuw rijplezier en dat allemaal binnen drie dagen. Blije vaste klant!

Prima persoonlijke service

Cijfer zegt genoeg. Top

Bedrijf waar alles prima is geregeld.

Afspraken zijn van beide kanten prima nagekomen. Vakmanschap staat hoog in het vaandel. Prettige mensen om zaken mee te doen. Klant wordt als klant behandeld.

Weer snel en inventief geholpen

Ik had een kapot achterlicht en dat is snel vervangen met een gebruikt achterlicht. Lekker duurzaam!!

Prima service met een glimlach

Niet de allergoedkoopste, wel heel eerlijk, goed en gedegen

Prima!

Alleen de heer Blaak is de persoon die alles voor mij regelt bij PG-auto's en daar heb ik totaal geen klachten over. Sterker nog: ik kan niet beter wensen. Verder geen opmerkingen!!

vlotte service

Burg. Keijzerweg 16 a