perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben hier geweest om de automatische versnellingsbak te laten spoelen. Dit zijn echt vakmensen, die weten alles van je Volvo.\r\nEn ook voor een redelijke prijs. \r\nHier kom ik graag weer terug.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vrij goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettig. Persoonlijke service en gekwalificeerd personeel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een eerlijke en oprechte behandeling krijg je in deze garage. Het werk wat ze leveren is ook uitstekend. \r\nBeslist een aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Diverse malen jaarlijks onderhoud laten uitvoeren.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Konstant goed!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Genieten in mn Volvo Classic! 2 jaar geleden gekocht met km stand van 450.000 km. Nu 31.000 km verder en hij rijdt nog heerlijk. Afgelopen week een beurt gehad en je merkt het verschil van voor en na de beurt onmiddellijk. De auto wordt met zorg behandeld.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een heel eerlijk, klantvriendelijk en betrouwbar bedrijf dat echt passie voor Volvo\'s heeft. Ze komen afspraken na en werken erg netjes. We zijn zeer tevreden over onze aankoop bij PG auto\'s.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Men verleend uitstekende service

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na meer dan 20 jaar klant te zijn geweest van \"officiële\" Volvo garages, die echter een voor een opgeslokt worden in de schaalvergroting die Volvo kennelijk voorstaat, ben ik op zoek gegaan naar een garage waar de klant nog voorop staat. Bij PG heb ik dat (terug) gevonden. Service en klantvriendelijkheid staan bij dit bedrijf hoog in het vaandel.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een persoonlijk gesprek over evt. interesse in andere auto werd mij tevens verteld dat ook vreemde merken door PG gekeurd en onderhouden kunnen worden. Ik heb dit in december geprobeerd en is mij uitstekend bevallen en zeker voor herhaling.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goed, je krijgt altijd duidelijk en heldere uitleg. Ze zijn eerlijk en wij zijn erg tevreden over de informatie, reparaties en reparatieduur over en van onze Volvo..\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na twee gebruikte Volvo\"s [V70 en V70R] te hebben aangeschaft ben ik na ruim 5 jaar nog steeds zeer tevreden over dit bedrijf. Er is daarom vooralsnog geen reden hieronder een lagere score te laten zien als 3 maal een 10!\r\nLet wel!! En dat na, in 10 jaar, 4 nieuwe Volvo\'s betrokken en gereden te hebben van een \"echte\" dealer!!\r\nTop!\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen met PG autos zijn heel goed. Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan en het advies dat zij mij geven heeft mij nog nooit teleurgesteld. Dus PG autos: top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima,\r\ndenken mee of reparaties de moeite nog waard zijn
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Efficiënt & Betrouwbaar

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prettige en persoonlijke aandacht. denken met je mee.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer klantvriendelijk; komen afspraken na; afspraken veelal op korte termijn in te plannen; kleine noodzakelijke service vrijwel altijd direct. Er wordt gedaan wat nodig is, niets meer en niets minder, en in overleg.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gewoon perfect.

• Reden bezoek Andere reden

Burg. Keijzerweg 16 a