alles ok

vgls afspraak en advies

Professioneel vakmanschap

Aankoopkeuring

Service en afspraken prima op orde

Mijn nieuwe auto afgeleverd, heel fijn geholpen, alles geregeld volgens afspraak en tussentijds accurate communicatie over het werk en de status voor aflevering. Niks is teveel. Heel vriendelijk personeel!

Vaste klant, altijd tevreden

Onze Volvo heeft een onderhoudsbeurt gekregen met apk. We krijgen altijd een belletje om te overleggen wat er gerepareerd zou moeten worden en of we het daar mee eens zijn. Factuur altijd op de mail met alle werkzaamheden er op. Wij zijn nog altijd zeer te spreken over PG

supergoede service

PG zorg ervoor dat we veilig op weg kunnen. Na heel fijn geholpen te zijn bij de aankoop van onze auto, is ook de garageservice heel prettig.

Volledige service en betrouwbaarheid.

Een bedrijf dat precies weet wat klanten wensen en daar alert op zijn en het mogelijk proberen te maken. Service en vakmanschap zijn top!

Vakmensen!

Snelle diagnose en top gerepareerd om weer veilig de weg op te kunnen gaan.

Uitstekende service

Er wordt met je meegedacht om kosten te besparen.

Heel goed geholpen

Goed en snel geholpen. Nette service

Top!

Ervaren personeel, service gericht!

Perfect geholpen

Goede service!

Fijne en vakundige volvo garage

Al een kaar jaar klant en zeer tevreden. Netjes, vakundig en tegen een eerlijke prijs.

Uitstekende service, gemotiveerd personeel en redelijke prijzen.

Kan ik iedereen aanraden.

Vertrouwen

In 2014 kwam ik bij toeval terecht bij PG. Wat ik daar vond was een team, wat je vertrouwen gaf. Sinds die tijd kom ik daar, nu een andere auto gekocht bij hun. Want ik weet gewoon, wat ik daar koop is goed. Vertrouwen is een groot goed en als het om teamwork gaat, dat vind je daar. Ga het ervaren en voelen.

Betrouwbaar personeel levert deskundig werk af!

Ik ben zeerr tevreden over de service van PG.

Top! Klasse!

Opnieuw een volvo gekocht. Super aflevering en service. Grote klasse, kortom koop hier je volvo!

Zéér vriendelijk, professioneel en betrouwbaar!

We hebben hier vandaag onze Volvo opgehaald. Verkoper heeft goede kennis, komt vriendelijk en betrouwbaar over. Geeft eerlijke informatie over inruil en over de geschiedenis van een auto. We hopen op veel veilige kilometers. Peter bedankt voor je hulp. Groeten René en Karin.

Snelle en correcte service

PG komt de afspraken na

Betrouwbaar, hoge kwaliteit en kennis. Dus vertrouwd!

Hoge kwaliteit en kennis!

Prima service en goede monteurs.

Vakmanschap en goede service

Altijd goed overleg over wat er moet gebeuren en duidelijke prijsopgave en afrekening.

Ik ben heel prettig geholpen.

Ik heb een heel goedkope auto gekocht bij PG. Ondanks dat ben ik heel keurig en vriendelijk geholpen. Vr.Gr Marc

accurate en klantvriendelijke bejegening

Mijn ervaringen in al die jaren zijn positief

Goede garage en Volvo familie

Burg. Keijzerweg 16 a