Mooi bedrijf kennis , service , liefhebbers voor en koffie

Direct goed advies en service Adviseer elke echte volvo liefhebber of automonteur werkzoekende daar heen te gaan

Goeie service

Vakkundige monteurs!

Uitstekende service

Top gasten

Zeer tevreden over de service van PG auto Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg en snelle, vakkundige reparatie. Een betrouwbare garage waar ik altijd terugkom!

Je bent er klant en geen nummer.

Proberen je goed van dienst te zijn.

Altijd goede service en kwaliteit met goede adviezen.

Telkens blijkt het geven van goede service, adviezen en de kwalitatieve werkzaamheden door P&G auto's het mogelijk maken, dat het rijden met onze oudere Volvo's V50 van 2005 & 940 van 1997 probleemloos en betaalbaar blijven. Dit terwijl wij met beiden wagens toch relatief veel kilometers maken, met V50 zo'n 25.000km en met de 940 zo'n 15.000km.

Altijd de perfecte oplossing voor onze auto.

Prima garage, goede service en aardig en ervaren personeel

Prima garage met prima service. Denken met je mee, veel ervaring met alle Volvo modellen.

2 aandrijfassen vervangen

2 aandrijfassen laten vervangen en deze binnen de afgesproken tijd vervangen. Het kost een lieve duit, maar dan heb je ook wat. Auto rijd weer heerlijk zonder gekraak van de assen.

Deskundige mannen

PG houdt mijn XC90 al jaren in topconditie

Professioneel, servicegericht en deskundig!

Al jaren, naar volle tevredenheid, onze garage voor onderhoud van de bus.

uiterst goede service

Nadat ik met een gebroken schokbreker door de ANWB ben geholpen met een leenauto werd mijn Vovo V 70 de volgende dag naar de garage van PG auto,s gebracht s,morgens heb ik hen gebeld dat de auto gebracht zou worden , zij hebben er direct werk van gemaakt en s,avonds kon ik de auto gerepareerd met twee nieuwe schokbrekers en banden al komen halen . Fantastische service .

PG: betrouwbaar, bedreven, betrokken en betaalbaar!

Ik kom er graag.

Goed, snel en kennis van zaken.

Betrouwbaar, vriendelijk en snel.

Betrouwbaar, vriendelijk en snel. Zoals altijd.

Service met hoofdletter S

De dag voordat ik op vakantie ging langs geweest voor het monteren van 2 nieuwe banden. En na het horen dat ik op vakantie ging gelijk nog even alle vloeistoffen gecheckt zodat we weer zorgeloos op vakantie konden gaan. Dat is toch gewoon top!!

Betrouwbaar.

Komen afspraken na en zijn deskundig.

Geweldige garage!

Vaklui!

Weer goed geholpen

Je wordt altijd uitstekend geholpen

Heel fijn autobedrijf voor volvoliefhebbers

Prima, goede service, volgens afspraak, vriendelijk

Gewoon een fijne zaak

Auto rijd weer als een zonnetje

Nieuwe sloffen eronder, op naar de zomer

Altijd goed

Degelijk, vakmanschap, goede service