prima service

Prima service.

Goede service vriendelijke mensen

Goede service vriendelijke mensen

Lang naar een goeie gebruikte gezocht, uiteindelijk gevonden, gewoon bij PG gekocht.

Staan altijd voor je klaar

Ongeveer 15

Ongeveer 15 jaar maak ik gebruik van aankoop/onderhoud en reparaties aan mijn (intusssen 3e) Volvo’s. Als dat geen aanbeveling is. Top

Goed bedrijf

Fijne service en een snelle behandeling.

ervaren monteurs. Monteur Jan Willem een tien!

Topbedrijf

Een bedrijf met veel kennis en altijd meedenkend met de klant. Heel fijn in de omgang. Mijn XC70 D5 AWD is daar in zeer goede handen.

Fantastische service, leuke gasten en kundig waar je bij staat.

Al jaren een vertrouwd adres voor zowel zakelijk (Wijnhuis de Paap) als privé.

Probleem met turboslang dezelfde dag vervangen!

Snel geholpen, onderdeel was in voorraad aanwezig.

Betrokken hulp!

Positief

Perfecte vertrouwde service

Staan altijd voor je klaar als er iets is

Er zijn sterren tekort!!!!

Bijzonder goede service

Wat een kanjers!

Onlangs heeft mijn versnellingsbak het begeven (na bijna 400.000!). Mijn 'Tank' V70 uit 2000 is altijd goed onderhouden bij PG, dus verder was de kar prima. Peter en de rest hebben meegedacht en niet getwijfeld om mij, daar waar het kan, te helpen. Kan, terwijl een gebruikte bak eronder gehangen gaat worden, een leenauto gebruiken. Zal blij zijn als de Tank weer terug is maar dit is de zoveelste fijne ervaring dat ik heb met PG. Dank jullie wel!

Mooie auto voor een mooie prijs

Onlangs een mooie Volvo gekocht bij PG Auto's voor een mooie, scherpe prijs. Aflevering was snel en goed geregeld. Werkplaats en showroom zien er netjes en verzorgd uit. Geeft vertrouwen.

je wordt er altijd snel, deskundig en vriendelijk geholpen

In de vakantieperiode 's middags om 3 uur gebeld en de volgende ochtend om 9 uur al gerepareerd! Waar vind je deze service tegenwoordig nog> Nou, bij PG Auto's!!! Hulde!

Hele fijne mensen, denken met je mee en staan direct voor je klaar.

Klantvriendelijke eigenaar

Mijn ervaring is het kan snel en goed geregeld worden. Geen onzin praatjes maar gewoon eerlijk Top bedrijf

Eerlijk en houden je op de hoogte.

Stil komen te staan met een motor die te warm werd. Motor weer optimaal herstel.koel systeem in orde gemaakt.

eerlijk

Er niet omheen draaien en eerlijk verhaal over de auto en eerlijke prijs.

Goeie garage

Vriendelijk personeel en je word goed geholpen. Alleen jammer dat ze voor heel veel onderdelen niet kiezen voor imitatie, wat makkelijk kan. Dat zou veel in de kosten kunnen besparen.

Last minute probleem gemeld met lampje motorblok en abs, binnen no time gefixt!!

Heel goed qua service en vakbekwame mensen

Dealergarage kan aan PG een voorbeeld nemen

Uitstekende service

Al jaren fijn geholpen!