goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede ervaring hij gaf goede uitleg

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf super, alles van de eerste keer gehaald :)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vond het een erg goede service. Heb veel geleerd en door de juiste dingen vaak te herhalen bij zwaktepunten heb ik die goed verbeterd. Met een instructeur die wist hoe het moest aanpakken ben ik van de eerste keer geslaagd! Wel vond ik het jammer dat rekeningen veel later komen en hierdoor soms wat onduidelijkheid ontstond. Voor de rest was alles uitstekend!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, heb het naar mijn zin gehad tijdens het rijden en goede instructies waardoor ik in 1x ben geslaagd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke ervaring gehad met rijlessen. Flexibel met afspraken.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het super leuk me rij instructeur was super gezellig en coatje altijd goed heb een gezellig tijd gehad complimentje voor matthijs

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een fijne rij opleiding ervaren. Ik vond het alleen jammer dat ik op de helft een andere rij-instructeur kreeg. Want op de site stond dat ik de hele opleiding dezelfde instructeur zou hebben.

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik leer elke rijles weer meer! Ook de begeleiding tijdens mijn theorie was super!