goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Netjes geregeld en goede instructies

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De instructeur Yoeri is echt top. Heeft veel geduld en geeft veel verouwen aan Jesse.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onze zoon was erg tevreden over de manier van werken en de begeleiding tijdens het behalen van zijn brommer rijbewijs

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Roelse is een goede rijschool met goed en deskundig personeel. Ik heb leuke rijlessen gehad en ben ook nog eens in 1 keer geslaagd! Zeer zeker aan te bevelen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima. Bij een vraag altijd een duidelijk bruikbaar antwoord. Rudy is een rustige en kundige instructeur.\r\nPlanning lessen waren we netjes van op de hoogte. Verbeterpuntje: vooraf aangeven dat het aantal lessen van het pakket op is en er nog extra betaald moet worden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Getting the rijbewijs was not easy for someone like myself that has driven for so long. However, Bart was very patient and did his best with a hard headed student like myself and in the end was able to provide the coaching needed to help me reach success. Thanks Bart, you\'re a good dude.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring bij chris roelse zelf was goed alleen wat aan de dure kant.\r\nDe ervaring bij de over de examinator was minder pretig.\r\nMaar dat ligt aan mij.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie servise en omgang met de mensen\r\nNiks word streng of boos gedaan je word overal bij geholpen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaring met de rijopleiding.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bart was een goede instructeur. Ik kreeg lessen zoals het gegeven hoort te worden. Bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super behulpzamen mensen, geen enkel probleem gehad in de periode dat ik gelest heb bij hun, betaald ik wat later was ook geen probleem

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De rijopleiding bij Chris Roelse was uitstekend en de docent gaf goed les.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super ervaring! Rustige maar correcte begeleider (René), eerlijk en duidelijk!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aardige mensen, altijd goede hulp. Kortom, gewoon goed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijke uitleg gehad voor het rijden met de scooter alvorens s middag\'s examen te toen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb rijlessen gehad van een goede kwaliteit. Ik kon elke week rijlessen en mijn instructeur hielp mij uitstekend en kon ik altijd bereiken.\r\n