goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ervaren en deskundige rijschool.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hele goede ervaring met deze rijschool. Ik werd altijd goed begeleid bij mijn lessen en met vragen kon ik altijd terecht bij mijn instructeur en bij het kantoor van Chris Roelse

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie rijopleiding, gezellig en ook goeie rij instructeurs.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldige instructeur met veel ervaring.\r\nJe leert er snel en alles.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg gezellig, enthousiast, klantvriendelijk en meedenkend team. Aardige en goede instructeurs!! Echt geweldig!! En de prijs is erg leuk!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onwijs leuke, gezellige en leerzame lessen gehad. Gezellige en enthousiaste rijinstructeurs. Wat er voor zorgde dat ik theorie en praktijk in 1 keer haalde!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super bedrijf, vriendelijke mensen, fantastische rijopleiding gehad!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaring met Chris Roelse, instructeurs netjes op tijd en altijd zeer aardig. Telefoonbalie ook altijd zeer goed in orde.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel vriendelijk en behulpzaam, zeer leerzame tijd gehad tijdens het lessen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed!

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Instructeurs waren erg sympathiek, hielpen me vlekkeloos tot aan het behalen van mijn rijbewijs

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf de kwaliteit van de lessen zijn goed,\r\nover de service zijn we minder tevreden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alle 3 van mijn kinderen hebben hun rijopleiding via Roelse gedaan. Allen naar volle tevredenheid. Goede rij-instructeurs en altijd vlot en plezierig contact met kantoormedewerkers.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 8

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb autorijlessen gevolgd (: geduld, en een goede aanpak zorgden ervoor dat ik alles in1x kon halen!