perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd op tijd en de afspraken worden nagekomen altijd zelfde instructeur kortom ik ben ben zeer tereden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede rijlessen. en duidelijke examen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige ervaring, goede begeleiding

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede scholing

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een hele fijne rijschool!\r\nDe rij instructeur weet waar hij het over heeft en begeleid je ontzettend goed. Geen vraag is teveel!

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bart is een hele goede leraar. Bedankt voor allles.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring is niet slecht. Eén dingen waar ik niet tevreden over was was het late informeren over het veranderen van je eigen verklaring. omdat ik het te laat wist van de verandering en wat er ging veranderen ben ik een half jaar kwijt geweest + nog 10 lessen. Als er twee maanden eerder was was dit niet nodig geweest. voor de rest heb ik niet veel te klagen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd gezellig, vriendelijk etc

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een hele fijne ervaring en goed contact.\r\nO na mijn klacht over het cbr heel goed contact gehad ik ben tevreden!.\r\n

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles is heel goed geregeld. Ze stellen je op je gemak.\r\nAls persoon sta je centraal. Goede praktijklessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bart is een toffe peer. Kan heel goed les geven soms streng maar oprecht. Super instructeur. \r\nBart bedankt

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een hele fijne ervaring gehad, was erg blij met mijn instructeur die mij heel goed heeft begeleid.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service gehad en een super instructeur. Michel bedankt voor de aangename tijd en goede opleiding. Je bent een instructeur om aan te raden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aron is a good driving instructor and made it interesting and enjoyable he kept me going in the right direction. The 20 year packet was reasonabley priced the best one I could find online local

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb heel veel plezier gehad met het leren rijden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Sympathieke instructeur, duidelijke uitleg, gaf zelfvertrouwen. Op tijd voor afspraken. Deugdelijk les-materiaal.