Hele goeie rijschool!

In een korte tijd veel geleerd! En daarbij mijn rijbewijs gehaald natuurlijk. Bedankt ChrisRoelse rijschool!

Gelijk geslaagd!

Top team! Lekkere chocolademelk ook.😝

Super leuke en leerzame rijlessen! Bart als je dit leest, bedankt voor alle goede en (vaak) leuke lessen. Tot in mijn Tesla!

TOP

Rijles gehad van instructeur Daniël. Aardige gast die ijverig is om te helpen. Naast de leuke gesprekken leert hij goed hoe het in het verkeer gaat en geeft handige tips. Ook wist hij bijna alle vragen die ik gesteld had te beantwoorden, de vragen waar hij dan geen antwoord op wist zocht hij op in zijn vrije tijd om alsnog de volgende les de vraag te beantwoorden. kortom, top ervaring!

Goede begeleiding

Was leuk om hier te lessen

Rudy top instructeur!

De laatste 2 maanden een goede instructeur gekregen. Goed begeleiding en duidelijke instructies.

Men neemt echt de tijd voor u

Ik had niks van ervaring,nu na enkele lessen heb ik al heel wat opgestoken. Super lesgever(s)!! Dikke duim Grtz

Hele leuke instructeur, en in één keer geslaagd door goeie hulp. Bedankt Rudy !

geslaagd !

Alles zoals het hoort!

Uitstekende, zeer aangename instructeur, goede communicatie.

Goede rijschool

Motor rijopleiding hier gedaan. Les gehad van zowel Chris als Matthijs. Ze zijn goed in hun vak. Leggen alles rustig uit en nemen de tijd voor je. Ik kan deze rijschool van harte aanraden. Volgend jaar mijn BE rijbewijs bij hun gaan halen.

Een no nonsense, zeer professionele en tevens gezellige rijschool!!

Ik heb met zeer veel plezier mijn motorrijlessen gevolgd bij deze rijschool. Wat me vooral beviel was de stiptheid van de instructeur én de correcte wijze waarop de administratie werd gevoerd. Een direct, netjes overzicht gelijk na de allereerste les, je weet gelijk waar je aan toe bent. Ik kan echt iedereen deze rijschool aanbevelen, ik voelde mij er direct thuis en waarschijnlijk door het zekere gevoel wat ik heb gekregen ben ik voor alles voor de 1e keer geslaagd. Dit heb ik aan mijn instructeur Chris Roelse te danken, maar ook door zijn vrouw Wendy en receptioniste Anita.

GEWELDIG

Geweldig, goeie Rijopleiding waar je veel van leert. Zeker een goeie aanrader!!!!!!

goed geholpen

ik ben wel een keer gezakt maar dat was alleen mij eigen fout

Amazing!!

Matthijs is the best instructor I could wish for - patient, understanding, funny , strict enough, it was a pleasure to drive together!

Zeer proffesioneel en familaal team

Als leerling ondervindt ik de hele vriendelijke en proffesionele aanpak van instructeur in een toch wel familiale sfeer wat mij zeer gerust steld en zo snel vorder met mijn lessen , kortom een top rijschool!

Meteen geslaagd.

Meteen geslaagd.

In 1 woord perfect !!

Niks aan te verbeteren

Geweldig!

Uitstekende rijschool met goede instructeurs, met veel plezier mijn motorrijbewijs gehaald!

Super rijschool die het aantal lessen aanpast aan kennis en kunde van de leerling

Heel goed

Chris Roelse is de beste Rijopleiding. Ik heb in 1 keer gelaagd!

Super leuke en goede instructeur

Heel goede tips gekregen dank je wel voor de goede begeleiding dank je wel👍👍👍👍

It was a great experience

My instructor was very supportive and took the time to explain things. Scheduling lessons and exams were easy.

Wij zijn heel tevreden!

Goede service en communicatie Heel fijn dat de lessen en examen op 1 dag vallen Onze zoon is in 1 keer geslaagd voor zijn praktijk examen bromfiets

Behulpsaam en resultaat gericht

Lesauto is duidelijk zichtbaar op de weg en branding straalt trots en vertrouwen in het rijschool uit. Website geeft duidelijk informatie, makkelijk lessen inplannen, vragen worden direct beantwoorden en in het algemeen een professioneel en resultaat gericht rijschool, Chris Roelse Rijopleiding is zeker een aanrader.

Goede rijschool

Mijn rij-instructeur was altijd op tijd, gaf goede uitleg en had veel geduld. De rijlessen waren top!