Duidelijk en goed

Chris geeft duidelijke aanwijzingen en leert je goed rondrijden. Examen in 1 keer gehaald.. heel erg bedankt!!

Toprijschool!!!

Ik heb mij ingeschreven tijdens de coronacrisis in mei voor een proefles en ik had redelijk snel al een plaatsje. Het was voor mij de eerste keer op een gemotoriseerde tweewieler. De instructeur (Mathijs) stelde me echt op m’n gemak en gaf me de tijd om aan de motor gewend te raken. Als ik daarna ook de lessen wilde starten kon ik ook quasi direct beginnen (twee weken later). De instructeur wist precies wat de werkpunten waren en paste de lessen er ook naar aan. Een nadeel vind ik voornamelijk de beperkte examendagen maar daar kan de rijschool zelf denk ik niks aan doen.

Was echt super by Chris Roelse

Bart was echt een top instructeur! Ik had een buitenlandse rijbewijs maar ik heb veel geleerd bij Bart. Onze lessen zijn meestal in het Engels maar soms ook in het Nederlands het was goed om meer rij-gerelateerde woorden te leren voor mijn praktijkexamen. Soms is hij een beetje direct maar hij vertelt is zoals het is en hij vertelt is zoals het is en probeert je te leren hoe je veilig moet rijden. Ik kon me geen betere instructeur wensen om mijn Nederlandse rijbewijs te halen! Het was ook altijd leuk wanneer ik heb het kantoor gebeld! Ze waren altijd erg behulpzaam en reageerden snel! Bedankt Chris Roelse!

SUPER!

Goede instructeurs! Ik had mijn rijbewijs niet gehaald zonder CHRIS ROELSE

vriendelijk, goede aanwijzingen

vriendelijk, goede aanwijzingen

Duidelijke planning

Ik vind de planning ideaal, samen datum afspreken en dan krijg je die via de mail doorgestuurd. Nette motoren om mee te lessen. Duidelijke uitleg over de oefeningen. De instructeur duidelijk en de rust zelve ideaal om het motor rijden onder de knie te krijgen.

Goede Rijschool met een top instructeur(matthijs) En in 1x geslaagd!

Hele fijne rijschool!

Hele goede uitleg en instructies nemen echt de tijd voor je voelt heel fijn en vertrouwd

Geslaagd :)

Goede rijinstructeur Matthijs. Resultaat in 1x geslaagd voor scooter-praktijk

Super goeie rijschool

De rijlessen waren fijn super goeie rij instructeurs. Ik heb er van genoten (soms ook niet zo ) ook het personeel op kantoor was super Ik ga het nog missen de wekelijkse rijlessen Bedankt voor alles En zeker voor jullie geduld

Super rijschool

Leuke rij instructeur met veel humor. Altijd in voor een grapje en tegelijk ook serieus kunnen zijn. Veel geleerd tijdens de lessen en veel gezellige momenten gehad. Leuke rijschool met fijne instructeurs!

Goede hulp en begeleiding

Mijn rij-instructeur nam de tijd voor me, zag goed wat ik kon en waar ik juist op moest letten. Vriendelijke en behulpzame mensen op kantoor!

Super rijschool!!

Mijn ervaring met Roelse was uitstekend. Goede lessen en natuurlijk veel geleerd van Bart.

Een zeer goede instructeur Alles word goed uit geslecht

Goede rijlessen gekregen bij Chris Roelse!

Fijne lessen altijd gehad en natuurlijk is Bart de beste instructeur!

Perfecte begeleiding gehad. Rijinstructeur Daniel vond ik een hele vriendelijke man. Was altijd gezellig in de auto en dat vind ik ook belangrijk. Ik ben geslaagd in een kleine 26 lessen dus dat zegt ook genoeg van de Rijinstructeur. Ik zou iedereen jullie adviseren om bij te lessen.

Uitstekende rijschool!

Ben heel erg tevreden, Harvey heeft mij heel goed begeleid en legde alles heel goed uit, veel van hem geleerd. Alles was ook heel goed geregeld, top rijschool. Ik raad rijschool Chris Roelse iedereen aan! Bedankt!

Erg tevreden!

Na aan het begin een wissel van rij-instructeur (wat geen probleem was), een erg fijne en relaxte rij-instructeur gekregen. Nooit moeilijkheden ondervonden. Erg tevreden dus, zeker nadat ik in één keer geslaagd ben!

leuken manier van les geven

ze leggen alles goed uit en op een leuke manieer en maakt nie uit wie je hebt voor het lessen allemaal zijn ze vriendlijk aardig en je kan altijd alles vragen en ze zijn rustig en helpen je graag toffe rijschool !!

Super fijne instructeurs

Ik ben uiterst tevreden over alles, de communicatie, de manier van les geven. Echt de plek om te zijn om wat voor rijbewijs dan ook te halen!

Uitstekend!

Uitstekende rijopleiding, zowel de theorielessen als praktijklessen hier gevolgd en heel erg tevreden. De instructeur zorgt ook voor een aangename sfeer tijdens de lessen. Top!

De instructeur was duidelijk in zijn uitleg.

Lrima

Bij mijn eerste rijinstructeur Henry kon ik echt nooit lessen. Hierdoor heeft alles heel lang geduurt. Bij mijn nieuwe rijinstructeur Harvy ging alles vlotter.

Fijne rijschool om bij te lessen

Goede & rustige uitleg

Chris is een fijne instructeur met een makkelijke omgang en een goede dosis humor. Ook telefonisch of op kantoor werd ik goed geholpen.