Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Waardeloze rijschool. Totaal geen feedback, niet van de instructeur, noch vanuit het kantoor. Gegeven lessen worden niet bijgehouden. Als het even wat minder ging, ook geen tijd voor een luisterend oor. Wel als er een factuur moest betaald worden. Er gaat niets uit van de instructeur, koffie drinken en op een 80km/u weg bezig op zijn gsm. Hobbelt maar wat rond, weinig uitleg, is niet gedreven om jonge mensen iets bij te leren. Op het einde van de maand de centjes ontvangen en verder de dagen vol maken. Zit er als een ongemotiveerde zak patatten naast.
Beveelt niet aan
28 January 2023
Miranda
Koewacht
Erg duidelijke en directe uitleg
13 December 2022
Timon
Terneuzen
Het zou makkelijker en sneller gaan om een rijbewijs te behalen als je vaker dan 1x per week zou kunnen lessen. Dan blijven de geleerde manoeuvres ect beter hangen
25 November 2022
Naomi
Terneuzen
Je krijgt goeie leerzame en leuke lessen!
24 November 2022
Xenia
Hulst
ik vindt het een goede opleiding omdat alles goed uitgelegd wordt
22 November 2022
Dominique
sas van gent
Ik begon met theorie die had ik gehaald en trok mocht ik rijden, vrijdag 11 november eerste rijles, ik was een klein beetje gespannen, maar er gingen rijden het ging redelijk goed. Toen ik klaar was had ik genoeg zelfvertrouwen voor donderdag 17 november. Ik begon aan die rijles en ik was zelf niet blij, in de loop van die rit kwam ik wel weer terug maar niet perfect. Toen mocht ik examen doen en ging heel goed, op 1 punt na te weinig snelheid, toen we klaar waren vertelde hij je bent geslaagd en dat was mijn ervaring
21 November 2022
Tijn
Jansen van Rosendaal
Er zaten goeie kanten aan en wat mindere kanten,
Beveelt niet aan
7 November 2022
Maya
Sas van Gent
I’d definitely suggest Chris Roelse to everyone. Instructors are very supportive and teach you in an effective way.
5 November 2022
Beyza
Geweldig en efficiënt
4 November 2022
Koray
Goes
Goede instructeur, die je op je gemak stelt en alles duidelijk uitlegt.
3 November 2022
Silvia
Terneuzen
Verzorgde en goed georganiseerde lessen. En met een duidelijk tijdschema uiteindelijk in 1 keer geslaagd voor mijn A getrapt.
31 October 2022
Bryan
Cadzand
Waren gezellige en leuke lessen! Heel erg naar mijn zin gehad
31 October 2022
Joy
Vogelwaarde
Beste instructeur ooit, Bart heeft me goed geholpen met het rijden. Af en toe is de harde hand gekregen maar het was het waard! Die man verdient opslag :)
27 October 2022
Enzo
Axel
De ervaring bij Chris roelse was goed. Een hele goede begeleiding gehad.
24 October 2022
Zyrico
Christinastraat 11
Al mijn rijbewijzen gehaald via Chris Roelsel. Goede en fijne begeleiding tijdens het lessen. Rustige instructeurs met een duidelijke uitleg.
11 October 2022
Stefan
Terneuzen
Ik heb de rij lessen hier als zeer goed ervaren
4 October 2022
Mitchel
Vriendelijk en geduldig
4 October 2022
Niels
Graauw
Hele fijne en persoonlijke rijschool.
29 September 2022
Mijn dochter is erg onzeker, maar gelukkig van de 1e keer geslaagd
27 September 2022
anoniem
VOGELWAARDE
Ik volg motorrijles via chris roelse. Mijn instructeur is Mathijs. Mathijs legt alles duidelijk en rustig uit en volg zijn lessen met veel plezier.
26 September 2022
Jelle
Terneuzen
Duidelijk over het deelnemen in het verkeer en de speciale manoeuvres.
24 September 2022
Boudewijn
Nieuw-Namen
Ik houd van een persoonlijke benadering, directheid en eerlijkheid en dat is precies wat ik hier ontvang . Zowel positieve als negatieve feedback die gestoeld is op de persoon die jij bent en dat waardeer ik enorm. Bij deze rijschool ben je een uniek individu en geen nummer en dat maakt wat mij betreft het verschil
22 September 2022
Dagmar
Westdorpe
Ik heb motorrijlessen AVB gevolgd bij Chris, en dat is prima bevallen. Chris heeft jaren ervaring en dat vertaalt zich naar een deskundige, geduldige en vriendelijke uitleg, met als resultaat dat ik meteen geslaagd was. Echt een aanrader!
22 September 2022
Mario
Koewacht
Goede service flexibel en professioneel
20 September 2022
Julian