goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onlangs bij Autobdrijf van Meegen een Ford Mondeo Wagon uit 2006 gekocht. Wat mij hier gelijk op viel, was de correctheid waarmee ik werd behandeld en het vertouwen dat werd uitgestraald. Dit bedrijf is een voorbeeld voor ieder autobedrijf en ik zou er zeker weer een auto kopen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb bij Martijn in juli 2013 een Skoda Superb in een dieseluitvoering gekocht. Het eerste ( telefonische) contact verliep direct heel plezierig. Het bezoek aan de garage in Bemmel bevestigde dit nogmaals. Garage van Meegen straalt deskundigheid en betrouwbaarheid uit waarbij afspraak=afspraak hoog in het vaandel staat.\r\nDit laatste bleek onlangs:\r\nHet contactslot van mijn Skoda bleek kapot en moest vervangen worden. Gelukkig ( voor mij ) viel dit nog onder de garantie-voorwaarden. Martijn had bij de aankoop al gezegd dat als er iets gerepareerd zou moeten worden, hij hier zelf voor zou zorgen en desnoods de auto in Bergen op Zoom ( ruim 4 uur rijden v.v.!) zou komen ophalen.\r\nZo gezegd, zo gedaan; met een oplegger heeft hij mijn Skoda opgehaald, een leenauto bij mij achter gelaten en na vervanging van het defecte contactslot werd de Skoda weer keurig thuis afgeleverd.\r\nIk hoop de komende jaren nog veel kilometers met mijn Skoda te mogen maken; wanneer die aan vervanging toe is, zal ik zeker Martijn een bezoek brengen want hij heeft laten zien dat de afstand geen enkel probleem hoeft te zijn.\r\n\" GARAGE VAN MEEGEN\r\nBETER KOM JE NIET TEGEN\"

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In oktober 2013 mijn Audi ingeruild voor een V70 T5 met automaat bij Van Meegen; een beest van een auto die je gelijk de kwaliteit en ruimte van Volvo laat voelen. De 265.000km die bij aanschaf op de teller stond viel zeker niet aan de auto af te zien, van binnen en buiten nog een zeer nette wagen!\r\nNa een prettige onderhandeling de auto aangeschaft en bij aflevering was de auto (nogmaals!) netjes opgepoetst en lag er keurig een bloemetje voor mijn vrouw in de achterbak.\r\n\r\nVoor aflevering en na de eerste weken rijden toch een aantal kleine puntjes aan de auto gevonden die direct werden opgelost. \r\nAfgelopen maand kwam er echter een vreemd knoepend geluid uit het vooronder; lastig verhaal want het was niet constant aanwezig en dus lastig te vinden.\r\nTot twee keer toe is de auto terug geweest naar Van Meegen om dit euvel te vinden en verhelpen, de tweede keer met succes!\r\nZe hebben er een hoop tijd en moeite in gestoken om dit probleem aan te pakken en ik werd ondertussen netjes op de hoogte gehouden over de gang van zaken.\r\n\r\nAlles is onder garantie verholpen en mijn Volvo zoeft nu weer probleem- en geluidloos over de weg.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service. Mooi familiebedrijf waar service en klanten op 1 staan.\r\nZeer zeker aan te raden
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

De Houtakker 12 B