goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vorig jaar november een auto gekocht bij autobedrijf van Meegen. Alles netjes afgeleverd. Eerder dit jaar last gekregen van piepende remmen; maar na een telefoontje werd dit nagekeken, schoongemaakt en dus prima opgelost. Er werd tevens een leenauto beschikbaar gesteld. Erg positieve ervaringen dus!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na verschillende omzwervingen in de autowereld kwamen we bij autobedrijf van Meegen terrecht.Na een prettig telefonisch onderhoud of men interesse in onze auto had hebben we meteen een afspraak gemaakt.Na aankomst werden we meteen vriendelijk ontvangen.Samen met van Meegen junior een proefrit gemaakt in de auto van onze keuze. Na een goed en eerlijk gesprek kregen we een acceptabel bedrag voor onze auto. Na het ophalen van de gekochte auto merkten we na enkele dagen dat het rechter achterlicht niet goed werkte en de distributieriem te lang bleef doorratelen. Na telefonisch onderhoud hierover heeft men de auto opgehaald voor reparatie.De klachten die we hadden zijn netjes afgehandeld. Het achterlicht is gerepareerd en de distributieketting is vervangen.Auto is daarna door van Meegen senior weer netjes thuis afgeleverd.Vanwege de service en klantvriendelijkheid bevelen we dit Familiebedrijf dan ook zeer aan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super fijn en altijd keurig de afspraak nakomen\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben onze prachtige auto verkocht aan Autobedrijf Van Meegen voor een redelijke mooie prijs , de verkoop is ter plaatse netjes verlopen incl het vrijwaringsbewijs , een goed bedrijf wat werkelijk nog de juiste aandacht en zorg heeft voor Auto & Klant .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Distributieriem en waterpomp laten vervangen, was binnen een dag klaar. Vriendelijk personeel.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede ervaring vriedelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed ontvangen.\r\nAuto kreeg nieuwe banden.\r\nKreeg gratis leenauto mee.\r\nScherpe prijs.\r\nEn bij het ophalen.\r\nWas de auto helemaal gepoest en van binnen uitgezogen.\r\nHelemaal top 👍
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettige garage en een super service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede, vriendelijke en vakkundig autobedrijf. Denkt mee met de klant en een gratis leen-auto. Ik kan dit bedrijf ten zeerste aanbevelen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik hier recent een mooie auto gekocht.\r\nGoed geholpen bij vragen, altijd snelle reactie.\r\n

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeker een aanrader

voldoende, een redelijke ervaring

• Service N.v.t.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tot volle tevredenheid e.e.a.afgehandeld.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Monteren winterbanden op nieuwe velgen en wisselen zomerbanden auto. Naar volle tevredenheid uitgevoerd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima. Goed contact, prettig overleg. Eerlijk en snel.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super service bij de aanschaf van mijn Skoda Fabia. Ik kreeg de auto pas mee toen deze 100% in orde was. Gezien er iets gehoord werd in de motor, is dit direct opgelost en kreeg ik de auto gemaakt en wel alsnog op de afgesproken datum mee! Super!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een Kia Picanto gekocht. Erg service gericht en behulpzaam. Eerlijke feedback en persoonlijke aandacht

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb bij dit bedrijf een auto gekocht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben er erg gastvrij ontvangen \r\nErg vriendelijk behandeld.\r\nFijn om zo ergens binnen te komen

De Houtakker 12 B

6681CW Bemmel