Goeie service

wat ze zeggen dat als die klaar is gebeurt tot 2 x toe al voor de tijd

Prima service lage prijs

APK ging snel en was heel goedkoop. Communicatie was oké.

Prima geholpen

Vriendelijk en behulpzaam

goed geholpen

Reparatie verricht volgens de afspraak en de auto doet weer goed.

eerlijk en goed.

vriendelijke mensen met verstand van zaken, overleg over de kosten en word netjes gerepareerd.

Snel en betrouwbaar. Vakkundige monteurs !!!!

Prettig contact.

Netjes overlegd, ook over kleine dingen. Zeer content.

Zeer goede en persoonlijke service

Fijne ontvangst en afhandeling. Als service de auto gewassen, dat zou bij de Kwik-Fit niet gebeuren Vriendelijk personeel Alleen benodigde werkzaamheden uitgevoerd. Als extra service gratis leenfiets, erg fijn!

Goede prijzen vriendelijk alleen toen ik de auto ophaalde en er zat 1 andere merk band eronder en ik vroeg waarom raakte hij geïrriteerd dat was jammer dat hoefde niet maar al ben ik zeer tevreden het is de moeite waard om vanaf Rotterdam daar heen te gaan

Super aardig en deskundig

Mijn auto laten keuren en een defect laten maken. Fijn overleg vooraf over de kosten. Zeker een aanrader!

Super goede en vriendelijke service

Heel leuke auto voor een gunstige prijs. Zeer vriendelijk en vlot geholpen.

Van Meegen is een servicegerichte autogar-ge!

Wij hebben hier onlangs een Fiat Fiësta gekocht en zijn ontzettend blij met de service en persoonlijke manier van afhandelen. Wij raden deze autogarage dan ook zeer zeker aan!

Klantvriendelijk

Geen mooie praatjes,

Eerst keer, APK keuring, maar zeer tevreden.

mijn ervaringen zijn goed.

Vriendelijk, behulpzaam en eerlijk

persoonlijke en goede kwalitatieve afhandeling.

Wederom snelle en kwalitatieve goede reparatie van mijn auto.

Geen poespas gewoon degelijk en duidelijk, prima adres.

Voelt als een eerlijk familie bedrijf. Geen praatjes maar eerlijke benadering.

Prettige ervaring, goed geïnformeerd.

Wij zagen in het voorbij rijden een mooie VW Polo staan, even gaan kijken, werden daarbij correct te woord gestaan door de vader van de garagehouder, de week daarna een afspraak gemaakt voor een proefrit, auto viel gelijk in de smaak, maar we ontdekten toch nog wat gebreken, waarvan de garagehouder ons de garantie gaf dit netjes op te lossen, in goed vertrouwen de auto gekocht, een week later opgehaald, alles was netjes in orde, heel goed gevoel aan over gehouden, ook het papierwerk was snel geregeld, kortom een fijne ervaring👍🏻

Goede communicatie

ik heb er een leuk 2e hands autootje gekocht. Zonder garantie maar gezien de goede reviews had ik er wel vertrouwen in. Daar heb ik geen spijt van gehad. De garagehouder is heel aardig en het is een knus bedrijfje

TOP

Altijd fijne service en doen niks wat de klant niet wilt en denken mee over wat de beste reparatie zou zijn. Heel persoonlijk.

Top bedrijf

Zeer tevreden over de service en expertise van de mannen van van Meegen

Vriendelijk, behulpzaam, lekkere dropjes en altijd betrouwbaar.

We komen al jaren bij Giel en Martijn en tot op heden altijd goed geholpen. Snelle service, altijd een leenauto beschikbaar en vakkundig advies. Ook goed dat in de garage alle posters van playmates van de muur af zijn gehaald..

Altijd goede service en klantvriendelijk.

Een vakkundige garage. Je betaald een eerlijke prijs en je weet wat er met je auto gedaan is. Persoonlijk en vriendelijk.

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs.

Eerlijke informatie over de mogelijkheden bij reparatie en keuring. Reparatie na overleg voor een schappelijke prijs. Prettige communicatie!

De Houtakker 12 B

6681CW Bemmel