Mooie occasions Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Duidelijk overzichtelijk prettige sfeer goede afspraken snelle afhandeling Kortom wij zijn zeer tevreden

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Positief, goede afstemming en goed onderhoud.

Werkzaamheden zijn naar behoren uitgevoerd en op een nette manier behandeld door de medewerkers.

Heel prettig!

De reparatie die uitgevoerd moest worden was een hoog bedrag, maar de medewerkers bij AutoJorg denken duidelijk echt met de klant mee. Ook word je meteen geholpen, wat ook zeer prettig is. De auto rijd weer geweldig, kortom helemaal tevreden!

Goed bevallen

Eerste keer na overname Hurkmans bij AutoJorg terecht gekomen. Dit is goed bevallen. Ik vind het ook een mooi stukje service dat de auto netjes gewassen en gestofzuigd klaarstaat.

Als passant direct geholpen

Onderweg naar een afspraak gaf de auto plotseling een motorstoringsmelding. De dichtstbijzijnde garage bleek Carprof AutoJorg te zijn. Hier werd ik vriendelijk ontvangen en direct het probleem van mijn auto opgelost. Zo was ik toch nog op tijd op mijn afspraak. Wat een service! Absoluut een bedrijf om aan te raden.

• Reden bezoek Andere reden

Geweldige service

Zoals gewend is alles goed. Alleen het totaal bedrag verschiet je altijd van vooral arbeidsloon. Als de al het arbeidsloon opteld is toch veel , maar kan bij andere garagebedrijven hetzelfde zijn.

Perfect geholpen

Er wordt op alle mogelijke manieren perfect meegedacht, erg prettige werkwijze!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Heb goede ervaring met mark.

Ben goed geholpen door mark.

Snelle service

Mobiliteit is voor ondernemende mensen erg belangrijk. Als je relatief nieuwe auto je daarbij in de steek laat is dat erg vervelend. Als dat dan goed en snel wordt opgelost schept dat weer vertrouwen.

Geweldige service

Goede service, klantgericht

goed en geweldig geholpen

mark heeft ons geweldig geholpen

• Service N.v.t.

Goed is goed

Na de overname van Hurkmans door benadering bij AutoJorg terecht gekomen. Op de juiste manier geholpen zonder zorgen. De hele procedure goed verlopen. Kortom helemaal tevreden.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Snel te hulp en probleem direct opgelost.

Duidelijk in communicatie, vriendelijk geholpen en de prijs was veel gunstiger dan ik in gedachten had. Heel fijn bedrijf, echt een aanrader om je auto in onderhoud te brengen.

uitstekend

coorrect bellen voor de afspraak, de offerte voor het onderhoud, de gehele benadering.. erg fijn..

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

we worden netjes en menselijk geholpen

we worden netjes behandelt geen poespas maar denken met ons mee

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Kwaliteit en service als pijler voor de klant

Inmiddels mijn 5e auto hier gekocht. Tot op de dag van vandaag keurig netjes de deals gesloten en een professionele werkplaats voor ondethoud.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Zeer vriendelijke medewerkers mooi bedrijf en TOP service

Zeer goed zaken kunnen doen bij auto Jorg, auto’s staan netjes opgesteld en afspraken worden nagekomen ZEKER voor herhaling vatbaar ABSOLUTE AANRADER

Dit is service 2.0

Ik heb dit niet vaak meegemaakt. Ik meld bij de verkoper (op zondag) waarbij ik mijn auto kocht dat deze probleempje had met de remmen. Bleek dat de remblokken waren versleten. Na uitstekende communicatie via whatsapp, auto op zondag bij Autojorg neergezet. Maandag ochtend zou die als eerste aan de beurt zijn en jawel, op maandag 14:00 uur kon ik mijn auto GEWASSEN en wel alweer ophalen. Complimenten aan deze winkel die klanttevredenheid, communicatie en afspraken nakomen hoog in het vaandel hebben staan!

Geweldige ervaring

Uitstekende service

Fantastisch

Fijne garage en vakkundige mensen .

gewelgige service

je hoeft maar te bellen en je kunt gelijk komen. ook het telefonisch gesprek is zeer vriendelijk

Ik ben blij

Zaterdag panne met mijn auto. Auto Jorg gebeld. Meteen een leen/huurauto en mijn auto was dinsdag alweer klaar. Top service

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

top geholpen de stagiaire die komt er wel.

zie boven

Uitstekende service.

Mooi bedrijf, zeer klantvriendelijk en duidelijke uitleg over wat er aan de auto moet gaan gebeuren. Was hier voor een onderhoudsbeurt. Ben hier al vaker geweest en om bovenstaande redenen kom ik hier iedere keer weer terug.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

In volharding ligt je kracht

Na onnoemlijke lekkages en zoektochten naar oorzaken is het prima opgelost

Heuvelplein 2

5463XG Veghel