Prima en onmiddellijk het probleem opgelost.

Prima en onmiddellijk het probleem met de ruitenwissers opgelost.

Snelle actie

Thanks voor het snel reageren op de lekke band en flexibiliteit

Een geweldig bedrijf!!

Wij waren toe aan de aanschaf van een andere auto. Vanaf het begin tot het einde zijn wij zéér deskundig en uitmate behulpzaam en vriendelijk geholpen voor verkoopadviseur Len Steusfij. De auto werd geleverd na zeer grondig onderhoud waarbij exact op papier werd weergegeven wat er in de werkplaats aan onderhoud had plaatsgevonden.

prima service

prima service

Gewoon Goed

. Beste bedrijf in Veghel

Eerlijke en oprechte service

Recentelijk een CLA gekocht bij Auto Jorg. Voor aflevering is de auto volledig nagelopen en zijn er nog diverse reparaties uitgevoerd waar volledige transparantie over is gegeven. Tevens na afloop de volledige ruimte om nog vragen te stellen.

Heel goed….

Ben zeer goed geholpen en krijg ook eventueel nog hulp erna als ik die nodig heb….

• Deskundigheid N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.

Snel en goed geholpen

Snel en goed geholpen

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Zoals gewend, vlotte en vakkundige service

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Vriendelijk, afspraken nagekomen, zeker aan te bevelen!

Vriendelijk personeel Gemaakte afspraken nagekomen Mooi en transparant bedrijf!

• Reden bezoek Andere reden

Een bedrijf waar de klant nog goed wordt behandeld.

Wij hebben een zeer goede ervaring gehad met autobedrijf AutoJorg. Op zondag hebben wij via WhatsApp een verzoek gestuurd om de auto te bekijken, terwijl zij op zondag gesloten zijn. We kregen verrassend snel een reactie en er werd meteen een afspraak ingepland. Op de afgesproken tijd stond de auto netjes klaar en we konden zonder problemen een proefrit maken. Na er een nacht over geslapen te hebben, hebben we besloten de auto te kopen. Telefonisch hebben we vervolgens besproken welk garantiepakket we wilden, wat allemaal duidelijk en prettig verliep. De auto heeft nog een onderhoudsbeurt gehad. Dit zou eigenlijk twee weken duren, maar de auto was al binnen één week klaar, wat natuurlijk erg fijn was. Bij het ophalen stond de auto zelfs klaar met een grote strik eromheen, wat het extra leuk maakte. We kregen ook nog een kleine verrassing mee, een erg leuke en persoonlijke verrassing. Het personeel is erg vriendelijk, behulpzaam en denkt goed mee. Wij zijn geholpen door verkoper Bjorn en dat hebben wij als zeer prettig ervaren. Kortom, een fijne ervaring en zeker een aanrader om hier een auto te kopen.

Weer top gedaan!

2 jaar geleden hier een 2e hands auto gekocht. Voorgeschreven onderhoud ook door hen laten doen. Nu dan eindelijk maar een review na 2 jaar ervaring met Auto Jorg: Geweldige auto en fijn bedrijf!

Altijd alles prima geregeld

Alles volgens afspraak

Audi Q3 Onderhoudsbeurt + APK

Zoals altijd weer goede service geleverd.

Vakmanschap in optima forma

Prettig bedrijf om te bezoeken, deskundig advies m.b.t. uit te voeren werkzaamheden. Goede prijs voor kwaliteitsmerk.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Zeer snelle accurate reparatieservice na lekke band

Snelle en efficiënte service na 's morgens een plotselinge lekke band te hebben opgelopen. 's Middags kon ik de wagen al weer op komen halen, waarbij het euvel perfect was hersteld, Daarbij was de auto toen ook nog eens keurig gewassen.....Klasse!

top

keurig en klantvriendelijk bedrijf

Vlekkelos en netjes

Auto gebracht voor een APK. Ik werd netjes op de hoogte gehouden van de nodige reparaties en de kosten.... Helemaal vlekkelos en netjes verlopen

Goede en eerlijke service

Ze bellen eerst wat er eventueel gemaakt moet worden met de kosten en of het direct moet of nog even kan wachten dan is de keuze aan jezelf wat je wilt

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Ook fijne wachtkamer met lekkere koffie!!!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Zeker een aanrader om hier een auto te kopen.

Ik werd geholpen door verkoopadviseur Mark die zeer eerlijk en open was en de complete historie van de auto liet zien. Vervolgens werd snel actie ondernomen en de auto keurig met een beurt volgens schema en nieuwe apk geleverd.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Fijn contact en betrouwbaar bedrijf.

Mooie Fiat 500e daar gekocht, prima geholpen.

Snel en adequaat

Auto startte niet, gebeld, waarschijnlijk accu. Kwam in de garage en accu al besteld en na half uur weer buiten met nieuwe accu en gewassen auto. TOP !!

Goed medewerkers

Goed Service

• Reden bezoek Andere reden

Netjes

Heuvelplein 2

5463XG Veghel

Over CarProf Auto Jorg Veghel

Autojorg is gespecialiseerd in de in- en verkoop van hoogwaardige gebruikte auto's van diverse merken. Door de aanwezige kennis bij onze monteurs en de beschikbaarheid van de modernste apparatuur, weet je zeker dat wij alle reparaties vakkundig en zo snel mogelijk proberen uit te voeren.

Over Carprof

Op basis van heldere offertes, goede service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten. • De garage voor alle merken • 48 maanden internationale garantie op reparaties en arbeidsloon • Onderhoud volgens de fabrieksrichtlijnen