Netjes
Na een afspraak voor een proefrit fijn te woord gestaan door Bjorn. Duidelijk verhaal zonder poespas. Aflevering kon 2 weken duren, maar werd uiteindelijk maar 2 dagen.
Super fijne auto en wij zijn erg goed geholpen.
De uitleg van de werkzaamheden is duidelijk, gelijk de kostprijs bij de hand, je weet waar je aan toe bent.
Hiernaar toe gekomen vanwege advertentie op Marktplaats. Vriendelijke en duidelijke communicatie met verkoper Len. Auto is precies als omschreven.
Heb er een audi a3 gekocht. Ben er goed geholpen en door hun snelle service was de auto binnen 2 dagen klaar.
Bbbbbbbb
Vriendelijke en behulpzaam, leggen alles goed uit en laten je met een gerust hart proefrijden.
Op dinsdag bezocht met 2 defecte lampen in de Mercedes. Alles zat vol ivm winter drukte, maar de werkplaats planner heeft toch direct gezocht naar een plekje, zodat ik donderdag ochtend al kon komen en in de koffie corner mocht wachten op de reparatie, zodat ik niet op de leen-fiets hoefde met deze kou. Perfect geregeld, bedankt!
Ik heb even gewacht tot het weekend , om onder de kap te kijken . De motorruimte van mijn Benz was MODEL toen ik hem afleverde .....en ik heb hem MODEL teruggekregen . Niets afgebroken , geen rondslingerende zaken , nog geen vette vingerafdruk ! En dat is toch knap na het vervangen van al die sapjes . Eindelijk een monteur / monteurs die van de motorruimte geen vuilnisbak maken , geweldig !
Ik kon snel terecht voor mijn APK keuring. Fijne leenfiets meegekregen en diezelfde ochtend nog gebeld met de resultaten van de APK en uitgelegd wat er moest gebeuren. Na overleg en goedkeuring vanuit mij, hebben ze mijn auto weer in orde gemaakt en diezelfde middag weer netjes kunnen ophalen. Als zeer positief ervaren
Helder en duidelijk vooraf doorgenomen wat er moet gebeuren, zodat er geen verrassingen zijn. En ook alle tijd om uitleg te verschaffen waarom iets moet gebeuren. Kan niet anders zeggen dan dat je echt met zorg wordt behandeld en niet als nummer. Hier wordt je echt als klant gezien en gehoord!
Correct, deskundig en snel geholpen!
Goede service goed Medewerkers
Ik kon snel terecht voor onderhoud aan mijn auto. Ik werd gebeld en de kosten werden met me doorgenomen. De auto was op tijd klaar. Kortom, ik ben zeer tevreden.
Klantvriendelijk, vlot en - naar mijn idee - deskundig.
Goede snelle communicatie
Fijne afspraken, duidelijke uitleg over werkzaamheden, goede service,
Ik schrik en beetje van wat er moest gebeuren aan de auto, maar ze legde goed uit wat ze allemaal vinden doen en stemde het goed met mij af wat ik gedaan wilde hebben.
Vriendelijk en duidelijk.
Erg tevreden over hoe ik ben geholpen. Personeel is erg vriendelijk en denkt goed met je mee.
Goed mee denkend - goede service en klantvriendelijk
Op basis van heldere offertes, goede service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten. • De garage voor alle merken • 48 maanden internationale garantie op reparaties en arbeidsloon • Onderhoud volgens de fabrieksrichtlijnen