Topservice zelfs auto is gewassen en stofzuigen erbij in de prijs
prettig dat er, voordat er werkzaamheden worden uitgevoerd, contact is over wat er gedaan dient te worden en over de kosten hiervan.
Fijn bedrijf
Een super fijn bedrijf kundig en klantvriendelijk.
Fijn bedrijf, houden zich aan hun afspraken
Heel erg vriendelijke mensen, je voelt je gelijk op je gemak. Mercedes gekocht, ik ben uitstekend geholpen, Chapeau!! Zeker een aanrader. Koffie is ook top!
Na een auto gevonden te hebben op het internet, de zelfde dag nog langs gegaan.. bij aankomst een vriendelijk en enthousiast ontvangst van verkoper Stef. Na een bak koffie een ronde gemaakt rond de auto waar voor ik kwam.. ik wou dat je overal zo geholpen zou worden en een goed gevoel zou krijgen. Erg blij met m’n Mercedes A200 Een groot pluspunt vond ik ook dat communicatie via whatsapp ging. Hun reageren wanneer het hun uit kwam en andersom.. dus geen gesprekken die je kort moest houden ivm werk enz..
Van begin tot eind zeer vriendelijk geholpen. Geen poespas, zeer professioneel! Heb ieder keer weer het gevoel dat ik een nieuwe auto meekrijg. Absolute aanrader en de koffie is lekker ;-)
Goede mede werkers
Ga vooral zo door, het gehele team is van hoog niveau evenals de service en kwaliteit.
Geen klachten was alles goed gedan schoon en optijd
Zeer goede autodealer !!!
Heel plezierig, doelgericht, efficient en vriendelijk
Mooi en prettig bedrijf met vriendelijke werknemers.
APK van mijn Opel Corsa uit 2005 laten doen. Duidelijke info en goede prijs/kwaliteit.
Klantgericht
Ruitenwissers snel en meteen gerepareerd. Vriendelijke medewerkers.
Ondanks onbeduidende kleine Daihatsu , zeer goede service en schone aflevering !
snel geholpen
Vriendelijk personeel en betrouwbaar autobedrijf
Om te beginnen begint het met mooie auto’s , en die hebben ze kan ik vertellen.dan komt de keuze en word je prima en goed begeleid en geadviseerd .je krijgt ook op al je vragen een goed en eerlijk antwoord van deskundige mensen.vorige week een mooie auto uitgezocht en ben er vandaag helemaal blij mee weggereden.Het is een eindje rijden voor ons maar het was het dubbel en dik waard.Als er ooit weer een ander gaat komen dan is de eerste rit weer naar jullie . Bedankt mannen
Bedankt voor deze mooie review. Weel plezier en veilige kilometers met uw nieuwe auto.
Klantvriendelijk en kennis van zaken
Dank voor de mooie review.
Originele beoordeling
Tot 2 x toe mijn bij Jorg aangekochte auto willen inruilen, inruilverzoek aangevraagd , mail terug gehad dat ze spoedig contact met me op zou nemen, maar helaas na 3 weken nog geen enkele reactie. Krijg het gevoel dat ze om wat voor redenen dan ook mijn bij Jorg aangekochte auto niet meer in willen ruilen. Als voormalig ruim 40 jaar klant te zijn geweest van Asv ,waar ik trouwens altijd zeer netjes ben behandeld ,valt me dit tegen .
Je wordt ontvangen door aardige mensen, hebben voldoende vervangend vervoer en voor de reparatie wordt je keurig gebeld over de kosten. Na de beurt is je auto ook nog een netjes gewassen en gestofzuigd van binnen en dat alles tegen een nette prijs. Echte aanrader!
Bedankt voor de mooie review
Altyd zo klantvriendelijk en fantastische service, en zeker ook hele goede monteurs. Ben altijd zeer tevreden. Deze kwaliteit vind je niet meer. Top bedrijf.
Altijd een top service!