De lessen zijn altijd van goede kwaliteit! er wordt niet gehaast door gewerkt om te zorgen dat je op examen kan maar kijken echt naar wat je nodig hebt, leren je echt motor rijden en de veiligheid gaat boven alles. Met alles is er goede uitleg en wordt er tijd voor genomen. De leraren geven altijd voorbeelden, helpen met de oefeningen doen en de motoren zijn altijd helemaal in orde! Daarnaast hangt er altijd een goede sfeer.
Ik heb beide examens in 1x gehaald. Mo is een hele goede instructeur. Hij geeft veel informatie en is duidelijk. Daarnaast heeft hij ook humor, waardoor de lessen altijd leuk waren. Hij leert je veilig en goed motor rijden. Ik kan deze rijschool aan iedereen aanbevelen!
Ik kreeg les van Mo. Hij zorgt er voor dat de lessen erg leerzaam zijn en maakt ook tijd voor grapjes tussendoor. Dit maakt het ook heel relaxt. Hij rijdt zelf ook op de motor en hierdoor doet hij ook dingen voor, waardoor je het nog sneller oppakt. Al met al heel erg goed en ik heb beide examens dan ook in 1 keer gehaald!! Ik raad rijschool Veldkamp zeker aan!!
Mijn rij instructeur was Mimoun en ik was hier super blij mee. Ik ben in 1 keer geslaagd!! Ik vond Mimoun heel rustig en hij bleef ook erg rusting onder ieder situatie wat mij erg op mijn gemak stelde. Hij bleef op een goede manier hameren op de fouten die ik maakte zodat ik die kon blijven verbeteren. Ik ben super blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen en ik zal het zo weer doen! Gelukkig hoeft dat niet :)
Ik heb het enorm naar mijn zin gehad bij rijschool Veldkamp goede lessen met veel humor maar waar nodig toch(streng) om niet alleen voor het cbr goed te rijden maar ook veilig op de motor te zitten na het halen van je rijbewijs. De instructeurs zijn liefhebbers van veilig motorrijden en dat is wat ik nodig had bedankt voor de leuke lessen en mijn rijbewijs.
Fijne rijschool met ervaren motorinstructeurs! Goed, makkelijk en snel contact via WhatsApp of telefonisch en de afspraken en vorderingen kun je volgen in een aparte app. Examens en lessen worden goed en flexibel ingepland. In één keer geslaagd en echt leren rijden ipv alleen examen halen. Dank voor de lessen!
Super fijne goed georganiseerde en leuke rijlessen. Mo zorgt ervoor dat je snel vooruit komt in je vaardigheden en dat je op alles voorbereid bent. Hij leert je niet alleen alles wat je moet weten om in 1x je examen te halen maar ook hele waardevolle tips en vaardigheden voor als je straks zelf op de motor rijdt. Hij zorgt ervoor dat je op elke situatie voorbereidt bent en geeft fijne aanwijzingen. Dit alles icm een leuke glimlach en een hele gezellige lach. Bij Veldkamp rijschool haal je op een leuke en professionele manier in 1x je motorrijbewijs! Bedankt Mo voor de super lessen en de leuke tijd!
Mo is een top instructeur. Duidelijk op de inhoud (streng waar nodig) en goed in het contact (denkt in mogelijkheden en oplossingen ipv problemen). Super veel geleerd en denk dat ik z'n instructies nog wel een tijdje zal blijven "horen". Ga zo door Mo!
Ik heb les gehad van Mina. Ze was altijd erg geduldig en beantwoorden altijd mijn vragen. Ze was duidelijk en herhaalde dingen waar ik moeite mee had, ik ben de 2e keer geslaagd. Erg goede ervaringen met Rijschool Veldkamp en Mina!
Na 10 jaar als heropstapper een aantal opfrislessen gevolgd met Mo als super instructeur. Een fijne, rustige, ervaren instructeur, die met oog voor detail, je je zelfvertrouwen en controle over de motor weet terug te geven. Thanks Mo. In de afgelopen paar weken heb ik al weer een paar 100 km er opzitten
Ik heb les gehad van Mo, een goede instructeur met veel overzicht en ervaring. Ik ben redelijk snel door mijn voertuig beheersing gegaan, maar had wat meer tijd en sturing nodig om op de verkeersdeelname netjes en veilig te doen. Hierbij goed ondersteund door Mo en zeer tevreden met het resultaat: beide examens in 1 keer geslaagd! En dat ook nog eens tegen een vriendelijk prijsje.
Rijschool Veldkamp is een erg fijne rijschool voor Motorrijlessen! Ik heb mijn AVB en AVD beide in 1x gehaald. De instructies die gegeven worden zijn erg duidelijk. Tussendoor worden situaties op de weg besproken zodat je meer inzicht krijgt in wat je beter wel en niet kunt doen. Ze volgens je op de motor en kunnen op die manier ook makkelijker dingen voordoen. Mo en Jan Willem heel erg bedankt voor de top lessen! En wie weet zien jullie mij nog is voorbij rijden met de motor!
Ik heb goede en leerzame rijlessen gehad bij zowel Sem als Mimoun. Ik heb veel geleerd tijdens de lessen. Ik vond de communicatie daarentegen wel minder. Het op de hoogte houden van de leerlingen was matig tijdens de Corona periode en vaak slecht bereikbaar. Al met al vond ik het goede rijlessen
Professionele rijschool waar je er zeker van kunt zijn dat je klaar voor je examen bent! Voor AVB en AVD in 1x geslaagd! Mo is een topinstructeur;)
Nadat ik een vervelende ervaring had bij een rijschool ,kwam ik bij rijschool Veldkamp terecht. Ik had Mo als motorrij instructeur. Mede door zijn duidelijke uitleg , heb ik mijn motorrijbewijs in 1 keer behaald. Mo is een instructeur die duidelijk les geeft ,rustig is en zegt waar het op staat. Rijschool Veldkamp beveel ik zeker aan , en vraag naar Mo.
Instructeur Mo is meer dan een instructeur, hij traint je elk moment van de les en houdt je scherp tot het einde! Gelukkig ook nog me een dosis humor.
Top rijschool!! Avb en Avd in 1x gehaald dankzij Mo. Ik was zelf erg onzeker maar Mo stimuleert mij elke les. Zo kan hij streng zijn waar het moet. En tussendoor kan er ook gelachen worden. Je merkt ook dat Mo een passie heeft voor motor rijden en in het les geven. Hij rijdt ook iedere les op zijn eigen motor wat heel fijn is. Aan het eind van de les worden er noties gemaakt voor verbeteringen die kan je vervolgens terug zien via een App. Dat vond ik enorm handig! Ik heb bij deze rijschool een fijne/leerzame tijd gehad en ik raad het iedereen aan die Echt motor wilt rijden.
De lessen waren goed ingericht, en Mina hield goed rekening met wat ik allemaal wel en niet kon.
Top rijschool! Lessen van Mo met hoge kwaliteit, snel klaargestoomd voor Avb als Avd examen zonder lange wachtrijen zeker een grote aanrader!
Echt een heel goede ervaring gehad bij het halen van mijn rijbewijs. Ik heb écht leren motorrijden van Mo. Naar mijn mening de allerbeste rijschool!!
Geweldige rijschool waar kwaliteit vooraan staat. Belangrijk is dus niet alleen dat roze kaartje maar juist daadwerkelijk het motor rijden en vooral op een veilige manier. Mo gaat veel verder dan alleen basis aanleren, iets wat super gewaardeerd wordt! Wil je voor je motor rijbewijs gaan? Kies dan eieren voor je geld want Rijschool Veldkamp is absoluut de beste keuze!
Ik heb veel geleerd tijdens mijn cursus bij Rijschool Veldkamp. Niet alleen hebben zij mij op de juiste manier voorbereid op de examens, maar ook hebben zij mij voorbereid om als een zeker persoon de weg op te gaan. Ze zijn altijd bereikbaar en doen ook een aantal stappen extra voor hun cursisten in verhouding tot andere rijscholen. Ik raad rijschool Veldkamp zeker aan!
Ik heb al mijn lessen van Mo gehad, echt een top gozer. Hij legt duidelijk uit en als je het niet begrijpt legt hij het met liefde nog een keer uit. Verder is het een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Zodra ik voor mijn volgende motor rijbewijs kan gaan lessen kom ik hier zeker terug. Conclusie: Perfecte rijschool naar mijn mening.
Bij Rijschool Veldkamp krijg je twee zeer ervaren rij instructeurs die ook met de motor met je meerijden.. Dit is een groot voordeel ivm instructeurs die met de auto achter je aanrijden. Ik heb zelf veel met Mo gereden en je leert echt motorrijden bij hem. Hij heeft humor, is streng als het moet en geeft de juiste adviezen. Hij maakt motorrijden ook nog eens extra leuk (en ik vond het al geweldig). Het overgrote deel waaronder ik slaagt daardoor in 1 keer. Zijn er dan ook minpunten: NEE!! Mo en Jan Willem bedankt.. Jullie zijn geweldig..
De motor rijlessen van Mo waren altijd een leuke tijdsbesteding, niet alleen leer je goed en veilig rijden ook is er tijd voor een lolletje! Mo is op de juiste manier kritisch en geeft zo les dat je niet alleen je examen haalt maar ook echt leert motorrijden! Zowel mijn AVB en AVD in een keer gehaald dankzij de goede rijlessen!