Super fijne rijschool

Ik heb super goeie lessen gehad bij Veldkamp en ben zeer dankbaar voor goeie uitleg, geduld en en vooruitzicht voor verbeterpunten. Ik ben in 1 keer geslaagd en bedankt mina voor de super goeie rijlessen!

Super goede lessen gekregen en in 1x geslaagd!

Prettige lessen, chille omgeving.

Fijne rijschool

Ik heb mijn rijbewijs op een fijne manier in 1 keer gehaald bij deze rijschool.

Uitstekende uitleg met een gezellige rij instructeur.

Ik heb een hele goede ervaring overgehouden aan het rijden. Ik zou iedereen aanbevelen om hier te gaan rijden omdat je met een gezellige sfeer in de auto zit en je nauwkeurig word gecoacht op je rij kunsten.

Fijne rijschool voor motorrijles

Ik heb hier motorrijles gehad. Mo is een goede instructeur die alles helder uitlegd, professioneel is en waar je goed mee kan lachen. Ben in 1x geslaagd voor zowel AVB als AVD.

Veel geleerd, fijne instructeur

Door corona een lange pauze gehad en van instructeur gewisseld, maar daarna in sprongen vooruit gegaan. Goed geregelde rijschool met fijne instructeurs!

Goed en veilig leren rijden.

Ik heb gelest bij Mina. Stap voor stap leren rijden. Ging er iets verkeerd dan wrd dat goed aangekaart en gingen we er mee aan de slag.

Heel erg goed

Hele lieve mensen en leren je echt goed alles

Beste rijschool

Super, lessen waren heel duidelijk

Top rijschool!

Mijn motorrijbewijs bij Veldkamp gedaan, in een woord: geweldig. Mo is een super instructeur, duidelijk in zijn communicatie en geeft goede waardevolle tips. AVB en AVD in 1 keer gehaald, bedankt Mo!

In een keer geslaagd voor Avb en Avd!

Avb en Avd allebei in een keer gehaald bij rijschool Veldkamp. De lessen waren super leuk en leerzaam. Ik heb echt leren motorrijden bij de rijschool! Mo bedankt!!!

Uitstekende ervaring

De lessen van Mimoun waren uitstekend en ik ben er heel erg blij mee

TOP Rijschool en instructeur

Ik heb mijn A motorrijbewijs gehaald met Mo als instructeur. Mo is helemaal top: heel gepassioneerd, veel kennis over de motor en veel verkeersinzicht. Hij draagt alle kennis duidelijk en graag over. Heel veel van geleerd, meer dan motorrijden alleen. Tijdens de lessen ook veel lol gehad.

Leuke motor rijlessen met goed resultaat

Gezellige en leerzame motor lessen bij rijschool Veldkamp. Zeker een aanrader!

Goede begeleiding

Goede rijlessen en fijne begeleiding van Sjaven!

Goede en fijne lessen

Rijlessen zijn goed en je word op je gemak gesteld.

Ik ben goed en vakkundig klaargemaakt om zelfstandig te kunnen rijden

Wat ik fijn vond was dat ik duidelijk op mijn fouten werd gewezen en hierdoor sneller vooruitging. Het is een prettige sfeer in de auto waardoor je sneller leert

deze rijschool is top!!

A2 rijbewijs gehaald bij Mo, en ik heb er geen seconde spijt van gehad. Mo heeft veel geduld, kan goed uitleggen en leert je meer dan alleen maar het technische deel van het motorrijden. Super relaxed A2-examen gedaan en in de één keer gehaald. Zeker aan te raden!

Fijne rustige lessen

Alles wordt rustig uitgelegd. Fouten maken is niet erg hier leer je alleen maar van. Uitleg is duidelijk en vragen stellen mag altijd.

Helemaal Top

Ik heb mijn A1 rijbewijs gehaald met Mo als instructeur. Ik had nog geen ervaring met scooters of motoren voor ik begon. Mo is een hele fijne instructeur. Hij is duidelijk heel gepassioneerd over motoren en wil deze kennis graag overbrengen aan zijn studenten. De lessen waren altijd goed regeld en alles gebeurde op tijd. Mocht je toch problemen hebben met hoe alles verloopt, is hij altijd open voor kritiek. Het was altijd gezellig en ik had het altijd naar mijn zin.

Top motorrijlessen van Mo!

Met erg veel plezier heb ik motorrijlessen van Mo gevolgd. De lessen waren erg nuttig en de technieken die je aanleert gaan vaak verder dan wat je nodig hebt voor het examen. Ondanks dat ik voor mijn AVB en AVD examen erg nerveus was en slordiger reed als normaal, heb ik toch alles in één keer gehaald doordat ik op een hoger niveau heb geoefend. Mo is een ontzettend leuke instructeur. Hij is streng maar tegelijkertijd ook erg grappig wat voor een luchtige en leerzame les zorgt. In tegenstelling tot veel andere motorrijscholen, rijdt Mo tijdens de lessen zelf met de motor mee. Ik heb dit zelf als zeer prettig ervaren en het is ook erg leuk om te zien hoeveel plezier hij in het motorrijden heeft. Al slooft hij zich af en toe een beetje uit (op een leuke manier :D ). Kortom, ben je opzoek naar leuke motorrijlessen van hoge kwaliteit? Dan zou ik zeker kiezen voor rijschool Veldkamp!

Moeizame samenwerking en teleurstellende ervaring.

Ik ben eind 2019 begonnen en heb nu eindelijk mijn examen gehaald. We hebben veel vertraging opgelopen door Corona en een extra rijtest. Dat is jammer, maar de rijschool had zeker meer kunnen doen om mij hierbij te helpen en ik heb niet het gevoel dat ze erg hun best voor mij hebben gedaan. Mijn instructeur Sjaven was wel een topper die me zeker heeft geholpen om mijn examen in een keer te kunnen halen.

Hartstikke goed

Het was fijn op mijn rijbewijs bij mina te halen ze legt alles heel goed uit en neemt de tijd voor je om het ook uitteleggen

Een onvergetelijke ervaring

Ik heb eerst bij een andere rijschool lessen gevolgd en ook afgereden maar het niet gehaald. Toen ben ik overgestapt naar Veldkamp en wat een verandering. Ik ben zo blij dat ik die keuze heb gemaakt. Ik raad het iedereen aan om bij Veldkamp je lessen te volgen. En heel erg bedankt Mina voor de rijlessen je hebt mij ontzettend goed geholpen.

Goede, duidelijke instructeurs

Goede instructeurs, heldere uitleg en goede opbouw van de lessen. Probeert kandidaat echt vertrouwen te geven voor het examen.