perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professioneel/Deskundig, klantvriendelijk, meedenkend, eerlijk. Dat zijn in een paar korte woorden mijn ervaring bij Rijschool Veldkamp. Rij-instructeur Mo is een aardige vent die graag met je meedenkt en je zeer goed voorbereid op het examen. Hij is geen geldwolf, dus laat je ook niet extra uren- en dus ook geen extra kosten maken om je rijbewijs te halen. Hij laat je de tussentijdse toets- en het examen afleggen wanneer je er ook daadwerkelijk voor klaar bent. Ik heb na mijn tt-toest vrijstelling gehad voor manoeuvres en heb mijn praktijkexamen in 1 keer gehaald. Hij geeft goede tips, let goed op op wat je verkeerd doet en speelt steeds in daarop. Ook probeert hij een mooie dag en tijdstip te zoeken voor het examen, wanneer het verkeer op de weg geen chaos is. Zeker een aanrader. Ik heb mij altijd bij hem op mijn gemak gevoeld. Bedankt voor de ervaring Mo. Voor degenen die naar een goede rijschool op zoek zijn: Zoek niet verder. Kies gerust voor Rijschool Veldkamp. Je zult er geen spijt van hebben.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijschool Veldkamp is een zeer aan te raden rijschool waar je heel leuk maar ook serieus leert om met een auto om te gaan (zeer Luxe auto). Ik had zelf rij instucteur Mo echt een top gozer heeft me veel geleerd in een korte tijd ik kreeg totaal niet het gevoel dat hij op me geld uit was maar me echt wilde leren. We hebben ook veel gelachen echt Mo bedankt maar we zijn nog niet klaar want volgend jaar ga ik voor me motor rijbewijs ook zeker naar hem toe want dat word hoogst waarschijnlijk volgend jaar ook een optie bij veldkamp. Ik heb er nu al zin in Mo nogmaals bedankt.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende rijschool. Flexibel lesrooster, top leraar en een fijne auto.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool en geweldige instructeur.\r\nIk ben blij dat ik bij rijschool Veldkamp terecht ben gekomen. Ik heb mijn rijbewijs behaald en kan dankzij Mo veilig de weg op. Bedankt voor de gezellige en leerzame lessen. En natuurlijk voor je geduld en goede instructies!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goede uitleg over alles. Heel geduldig en aardig. Binnen 4 maanden in 1 keer geslaagd.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helaas heb ik mijn opleiding bij rijschool Veldkamp niet kunnen afmaken door verhuizing. Mo heeft me gelijk geholpen bij het zoeken van een vergelijkbare rijschool in Amsterdam. Mo, bedankt daarvoor! Ik heb met super veel plezier gereden en zoveel in weinig tijd geleerd. Mo is altijd scherp, en zorgt er op hetzelfde moment voor dat je je heel erg op je gemak voelt. Dikke aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele gezellige rijlessen! Elke les leer je wat nieuws. Na een paar lessen voelt het niet alsof een instructeur je les geeft, maar als een vriend. Je krijgt waarde voor je geld.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldige rijsfeer, superieure lestechniek + stoere BMW1 Series. Zowel de auto als de instructeur zijn gemaakt van roestvrij staal. Veel ervaring met diverse rijscholen maar Rijschool Veldkamp heeft me in één keer door mijn theorie & praktijk examen geholpen. Belangrijk is ook dat er naar de klant wordt geluisterd, het gaat hier om meer dan werk. Het is een passie voor autorijden! \r\n\r\nZou willen dat ik het roze pasje nog moest halen...

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een keer geslaagd! Lekker getraind. Heeft geduld om alles goed uit te leggen. Pas zijn tijden aan om mij alsnog te laten rijden, op zondagen zelfs! Dank je wel Mo!! P.s. Best ook gezellige instructeur ;)

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met Spoed moest ik voor mijn werk mijn rijbewijs halen, ben heel tevreden met mo en zijn inspanning om in 3 weken in 1 keer geslaagd te zijn...thx mo

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hiervoor een andere rijschool gehad heel slecht ervaren.\r\n\r\nMaar dankzij de goeie instructies van Mo en zijn geduldigheid toch in een keer geslaagd. \r\n\r\nEen top instructeur!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top tijd gehad met Mo! Duidelijke instructies en rijlessen van kwaliteit.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top rijschool neemt de tijd met je en goeie service en geduldig plus binnen 6 weken gehaald👌
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf, uitstekende service, rijles op kwalitatief hoog niveau, zeker een aanrader.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed en prettig!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles werd op mijn tempo aangeleerd en ik kreeg echt de kans om alles te kunnen beheersen. Ik heb een top ervaring gehad en raad iedereen deze rijschool aan!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top ervaring met een leuke instructeur. Ik heb alles goed meegekregen en hij heeft veel geduld gehad met me. Kortom een hele goeie rijschool die waar maakt voor je geld!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf een super rijschool , een top instructeur heel duidelijk, geeft precies les zoals hoe jij het wilt en neemt de tijd voor je, ik heb mijn rijbewijs in 6 weken tijd gehaald door een super begeleiding en goede uitleg ! Bedankt rijschool veldkamp

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede lessen, super veel geleerd. Echt een top instructeur geeft je precies les hoe jij het prettig vind en bereid je heel goed voor op het examen! Prettig in de omgang ook in voor een geintje maar ook vooral gericht op de vooruitgang van de kandidaat. Flexibele lestijden ook in het weekend en de avonduren en altijd optijd! Kortom gewoon SUPER!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie lessen, hij weet wat hij voor je kan doen. De beste wat je kunt krijgen is bij veldkamp. Ik had last van faalangst en hij rijschool veldkamp heeft me daar goed op begeleid l.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top rijschool!\r\nVriendelijke instructeur, geduldig en duidelijk tijdens de lessen.\r\nFijn dat de rijlessen ook in de avonduren en weekenden worden gegeven.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een geweldig evering gehad met Veldkamp! Binnen twee maanden had ik mijn rijbewijs met dank aan de geweldige instructeur Mo!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn gehele rijopleiding bij rijschool Veldkamp heb ik in 2 maanden afgerond.\r\nDe rijopleiding is helemaal naar toe behoren verlopen.\r\nWe zijn begonnen met een proefles waar werd gekeken welk rijpakket het beste bij mij pasten, later bleek dat dit precies goed ingeschat te zijn.\r\nIn de rijopleiding ben ik staps gewijs begeleid, dit heb ik als erg prettig ervaren.\r\nEr werd naast mij rijgedrag ook gekeken naar mijn persoonlijkheid, dat is uit eindelijk ook wie je maakt op de weg, snel had mijn rij instructeur een goede schets gemaakt van wie ik ben en wat ik voor aanpak ik nodig had. Dit heeft geleid naar een prettig opleiding. Nadat ik 1 in keer geslaagd ben voor mijn examen ben ik meteen met vertrouwen in de auto gestapt. Ik was helemaal rij klaar!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring gehad.\r\nGoed les gekregen.\r\nVoorheen reed ik bij een andere rijschool, maar had beter meteen hierheen kunnen gaan. Zeker aanbevolen!