perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie coaching, ze weten echt het beste uit jezelf te halen. Inplannen is flexibel and zelfs lessen in het weekend schrikken ze niet voor af. The lessen zijn gezellig maar altijd doel bewust; na elke les nemen je rij vaardigheden toe. Veldkamp: absoluut de trump!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mo is een chille gozer, goeie instructeur die zich kan inleven in je situatie om je te helpen met je huidige moeilijke punten. Mo heeft ook altijd leuke analogieën voor elke situatie om de uitleg op te leuken en je minder depressief te maken als het weer eens niet lukt. Maar geen zorgen, Mo sleept je er wel doorheen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na de proefles had ik direct een goed gevoel bij rijschool Veldkamp. Rijinstructeur Mo heeft me uitstekend begeleid en ik voelde me relaxed in de auto. Uiteindelijk zelfs in 1x geslaagd!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In het begin een slechte ervaring met de vorige instructeur. Na de komst van Chris richting een echte cureur!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb met dit bedrijf gemengde ervaringen. Voor mijn laatste instructeur heb ik niets dan lof, mijn instructeur daarvoor echter was niet vaardig genoeg. Het hiervoorgenoemde probleem is naar mijn mening niet voldoende opgelost; vandaar dat de service en deskundigheid te wensen overlaten.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op aanraden van een vriendin ben ik gaan lessen bij Chris. Vanaf de eerste les is hij een fijne, gezellige en ervaren instructeur die stap voor stap je lessen opbouwt. Hij schat goed in wat je al aankunt en geeft je steeds feedback op je rijkunsten. Ook laat hij je zelf nadenken over datgene wat je hebt geleerd. Tijdens de lessen besteedt hij aandacht aan theorie en praktijk ter voorbereiding op beide examens. \r\n\r\nWanneer je er klaar voor bent, geeft Chris aan dat je examen kunt doen. Dat geeft een fijn vertrouwen: je gaat nooit te vroeg naar een examen. Ondanks de wachtlijsten bij het CNR hebben Chris en Mo er alles aan gedaan om mijn examen te regelen. Op het examen wist ik dat ik wel kon rijden, alleen ik moest het nog op het juiste moment laten zien... Dat lukte! Ik ben in een halfjaar in 1x voor mijn theorie en praktijk geslaagd!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De lessen zijn van goede kwaliteit. De rijinstructeur (Chris) heeft veel ervaring en geduld. Ook is er veel flexibiliteit kwa rijtijden. Goede uitleg. Zwaktepunten worden goed uitelegd en geoefend. Geen geldtrekkerij! Je krijgt de hoeveelheid lessen die je nodig heb naar aanleiding van de proefles. Ik ben erg tevreden. Deze rijschool is een echte aantader!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super kwaliteit en aardige instructeurs met erg veel ervaring. In 1x geslaagd!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super fijne lessen, heel gezellig maar vooral heel erg leerzaam en heb me altijd op m\'n gemak gevoeld. Heel erg blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen. Zeker een aanrader.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldige rijschool, goede lessen, flexibel en kennis van zaken.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb bij rijschool Veldkamp een spoedcursus rijbewijs b gevolgd. Voor Mo een 10 omdat hij binnen 4 weken een examen voor me had geregeld! Voor Chris een dikke 2,5 per les (BIJ ELKAAR EEN 10!!!) omdat hij het voor elkaar kreeg me zo snel klaar te stomen voor het praktijkexamen!\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb met plezier met Mo gelest en ben blij met Mn rijbewijs 💪

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn gelesd bij Veldkamp.

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf My teacher Chris is a very experienced driving instructor. He can read people\'s mind to help them realize their mistakes. He is king but also strict. With him, I have learned a safe and professional way of driving. I am proud of that !

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De rijlessen waren erg leuk, leerzaam en gezellig. Goede aanwijzingen in de auto en erg flexibel in het plannen van de lessen. Ik zal m\'n hele leven profijt hebben van de opleiding die ik hier heb gevolgd. Mo en Chris, bedankt voor alles!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer fijne ervaring gehad bij Veldkamp! Op een zeer geduldige, doch assertieve manier werd het rijden in alle facetten behandeld en word je snel klaargestoomd voor het rijexamen. We deden meerdere oefeningen die specifiek op maat van mij waren. De sfeer is leuk, altijd tijd voor een grapje, maar ook ernstig wanneer het moet.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede lessen gehad bij Mo, duidelijke uitleg en fijne sfeer!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik wil eigenlijk eerst beginnen met rijschool Veldkamp te bedanken voor deze zeer leerzame en gezellige rijlessen die ik heb gehad. Ik ben bij deze rijschool gekomen door mijn neef en nicht, die me bijna dwongen om bij Veldkamp te gaan rijden omdat ze zo tevreden waren over deze rijschool. Ik heb toen een gratis proefles genomen en hieruit kon ik al snel concluderen dat ik niet alleen heel veel kon leren maar ook op mijn gemak voelde in de auto en dat is denk ik eigenlijk wel heel belangrijk voor het leren autorijden. Ik heb toen voor een mooie prijs een pakket genomen, waarin alles al zat en je niet hoeft om te kijken voor andere kosten die er ook nog eens bijkomen. Wat ik persoonlijk heel fijn vond is de tussentijdse toets, omdat je dan een idee hebt wat er van je word verwacht tijdens het examen en dit heeft ook zeker geholpen tijdens mijn examen. De communicatie met je rijleraar is erg belangrijk en daar heb ik bij deze rijschool niks op aan te merken. Ze leggen niet alleen alles goed en duidelijk uit maar zijn ook eerlijk tegen je. het is natuurlijk wel jammer dat als een leerling of ouder niet goed communiceerd dat je dan heel simpel de schuld in de voeten van de instructeur legt. Kortom ik heb eigenlijk niks te klagen over deze rijschool en raad hem zeker aan.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Me ervaringen was geweldig in 1 keer geslaagd, Mo legt alles haarfijn uit, geeft goede tips en geeft goed kritiek! Al om al gewoon bellen voor een proefles, je gaat er een spijt van krijgen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en gezellige rijschool!\r\nHeb kennis mogen maken met 3 rij-instructeurs! Afgereden met Chris. Fijn vond ik de analyses van de rit tussendoor. Samen bespreken en er achterkomen wáárom je de (soms verkeerde) keuze maakt. In 1x geslaagd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mijn rijbewijs gehaald samen met Chris, een ervaren rijinstructeur. In zijn auto voel je je altijd op je gemaak, je leert veel en je maakt ook een gezellig praatje.\\r\\nMo en Chris waren dag en nacht bezig geweest om een plek voor mijn praktijkexamen z.s.m. te regelen en het is hen ook gelukt!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor ik bij Rijschool Veldkamp reed ik bij een andere rijschool en was niet geslaagd. Vanaf de dag dat ik over was gestapt naar rijschool veldkamp ging alles anders! Ik keek gewoon uit naar me lessen! De lessen waren efficient en leuk, de instructeur is een held! Super veel gelachen en streng wanneer het moet! Raad deze rijschool aan iedereen aan! Kan me niet voorstellen dat je niet slaagd met hun!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb erg fijne lessen met Chris gehad, een gezellige instructeur, maar wél met de prioriteit bij het rijden. Hij gaf duidelijke opbouwende kritiek, en merkte verbeteringen ook goed op.