perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en vooral leerzame rijschool. Erg veel plezier gehad tijdens de rijlessen met Chris en erg veel geleerd. Top rijschool alles in 1x behaald.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf erg goede rijschool! Mo is ook een leuke gozer! Veel geleerd en in een keer geslaag!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na goed onderzoek te hebben gedaan bij het vinden van een rijschool was ik Veldkamp tegen gekomen. Bij het bekijken van de CBR slagingspercentages merkte ik al gauw dat het één van de best presterende rijscholen is in Zuid-Holland. \r\n\r\nIk had direct contact met ze opgenomen (op een zondag ochtend!) en kon de volgende dag al op proefles. Desondanks hun drukke planning lukt het altijd om je in te plannen en zijn ze ook flexibel. \r\nDe proefles was fantastisch, ik was heel zenuwachtig maar mijn rijinstructeur wist altijd de rust er voor mij in te houden. Na het einde van de les besproken we wat het beste bij mij paste. Mijn rijinstructeur, Mo, was hier zeer transparant in. Dit gaf een goed onderbuik gevoel en zo schafte ik een pakket aan met een vaalangst examen, omdat ik last heb van de zenuwen op examens.\r\n \r\nSinds dien heb ik rijlessen gevolgd, altijd van de zelfde instructeur. Waar ik toch wel een band van vriendschap mee had opgebouwd over de weken. Ik voelde dat ik écht iedere les nieuwe dingen leerde en zelfvertrouwen kreeg in het autorijden. Ze leerde mij om een echte autobestuuder te worden en probeerde mij niet alleen ‘trucjes’ te leren om het rijexamen door te komen wat veel rijscholen tegenwoordig doen. \r\n\r\nToen ik op een goed niveau zat werd er een examen voor mij ingepland. Mo vond toen dat ik nog maar 1 keer per week les nodig had tot mijn examen. \r\n\r\nOp mijn examen dag was ik mijn bril vergeten wat vooral niet helpte bij de zenuwen, er was geen tijd om deze nog op te halen. Ik had dit Mo verteld en hij probeerde mij rustig te houden. Toen heeft hij het CBR voor mij gebeld voor 15 minuten uitstel (dit is ongebruikelijk maar het is hem toch gelukt). Vervolgens is hij door de stad geraced langs drogistereien, opticiens en apotheken om voor mij een tijdelijke bril te vinden… Hij wist dat ik wel zonder bril kon rijden, maar hij wist dat het idee van het niet hebben van een bril niet helpte bij mijn zenuwen. Dit raakte mij echt, dit zegt echt iets over de kwaliteit van Veldkamp en de investering in hun leerlingen.\r\n\r\nDe bril was niet te vinden, maar we gingen toch voor het examen na een motiverend gesprek. Ik deed exact wat mij geleerd was. Geen ‘trucjes’ om een examengebied te onthouden maar om gewoon te rijden als een autobestuurder.. en zo was ik met vlag en wimpel geslaagd en kreeg ik zelfs complimenten (onder alle omstandigheden..)\r\n\r\nVeldkamp stuurt geen kandiaten op examen die er niet klaar voor zijn. Dit is ZEKER niet om je meer lessen te verkopen, ze hebben het druk genoeg.\r\nZe sturen je niet op examen om met je te gokken. Je gaat op examen wanneer ze weten dat je zelfstandig kan rijden, wat je gelukkig bij hun al gauw leert. \r\n\r\nDaarom is er eigenlijk geen reden om niet te slagen bij hun. Ik als iemand waarvan ik eigenlijk nooit gedacht had, mijn rijbewijs te kunnen halen kon met een glimlach naar huis. \r\n\r\nAan mijn rijinstructeur: Mo, bedankt voor alle gezellige tijden in de auto. Je bent een echte ‘vak-******’. (Rij)les geven is echt je ding, je bent een perfectionist in wat je doet en je hebt ook echt plezier in je vak. Je maakt echt veel te veel uren om iedereen het rijden te leren. \r\n\r\nWas ik maar gezakt zodat we nog een paar uur door de stad konden leren, rijden & lachen.. :)

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tijdens de lessen heerste er altijd een gezellige sfeer in de auto en door de handige rijmpjes van Chris was het extra makkelijk om bepaalde dingen te onthouden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Chris is een erg fijne leraar. Hij probeerde echt rekening te houden met mijn persoonlijkheid en me op een voor mij fijne manier het rijden aan te leren. Ik kon erg flexibel mijn rijlessen inplannen want Chris rijdt ook in het weekend.\r\nIk zou mijn rijleraar Chris zeker aanraden!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn instructeur Chris heeft mij heel goed geholpen bij het behalen van mijn rijbewijs. Geeft naast goede feedback ook genoeg complimentjes. Echt een leerzame tijd gehad.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met dank aan mijn rijinstructeur Mo is het me gelukt mijn rijbewijs in 1 keer te halen. De lessen zijn altijd gezellig en leerzaam geweest. Daardoor kan ik iedereen aanraden om bij rijschool Veldkamp zijn rijbewijs te halen.\r\n \r\nBedankt mo voor alles!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super klantvriendelijk, meegaand met de jeugd van tegenwoordig, streng maar rechtvaardig, snel in het aanvragen van het examen en het belangrijkste in 1 keer geslaagd bij Mo

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top lessen. \r\nAltijd lachen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben heel erg tevreden, hoe ik mij rijbewijs heb gehaald bij rijschool veldkamp. Top service 🖒🖒🖒

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een slechte ervaring bij een andere rijschool ben ik bij rijschool Veldkamp binnen gekomen. Na een hele fijne samnwerking met mijn rij instructeur Chris ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Ik zou rijschool Veldkamp aan iedereen aanbevelen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top rijschool! In 1 keer geslaagd dankzij Chris! Dankjewel veldkamp

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mo is een erg fijne rij instructeur, geduldig en behulpzaam. Daarnaast is hij bereid om ook naast de rijles erg veel tijd te investeren, bijvoorbeeld in het plannen van een examen. Bij veel andere rijscholen had ik nooit zo snel mijn rijbewijs kunnen halen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Verassend goed. Nooit heb ik met tegen zin achter het stuur gezeten. Chris heeft me altijd fijn laten voelen, fouten die ik maakte kregen een perfecte uitleg en juiste handelingen kregen een warm applaus. Het was een top ervaring! Absoluut een aanrader.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goeie rijlessen, je leert heel snel. Fijne instructeur en legt duidelijk uit. Instructeurs zitten al vanaf de vroege morgen klaar om examens te reserveren, bij geen enkele andere rijschool zulke korte wachtrijen voor examens gezien! Ik ben in 1x geslaagd, top rijschool!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf PERFECT

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel veel geleerd op een prettige rustige manier

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Echt een super ervaring, mijn instructeur Chris heeft mij ontzettend goed begeleid! Heel professioneel.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Echt top kwaliteit service, altijd bereikbaar en klaar om dingen te regelen voor de de klant.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Percentages zeggen het al, een Top rijschool!\r\nHeb je nog geen rijbewijs, dan is Veldkamp echt aan te raden. Het is een rijschool waar je veel kan lachen maar wat tegelijkertijd erg leerzaam is.\r\n\r\nInstructeur Mo doet veel moeite voor je en wilt echt het beste uit je halen. Ondanks mijn eigenwijze momenten had hij geduld, wist hij daar goed mee om te gaan en liet mij zien dat niet alles zwart-wit is. Je ziet dat hij zn werk met veel passie uitvoert en zet jou dan ook echt als prioriteit!\r\n\r\nBedankt Mo voor de lessen en het behalen van mijn rijbewijs xoxo

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf My experience has been positive and pleasant all along. Personalized approach tailored to my needs. Constructive feedback, which I appreciate. Good mood and no stress during classes whatsoever. On a separate note: very punctual, always on time, which helped me with my planning.