goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima rijschool met ervaren instructeurs die de tijd en de moeite nemen je echt goed te begeleiden, zodat je zeker weer dat je na geslaagd te zijn veilig en met zelfvertrouwen de weg op kunt. Ook als je net als ik jezelf aardig zenuwachtig kunt maken richting examen, weten zowel Mo en Chris je daarin goed te begeleiden. Met rijschool Veldkamp weet je zeker dat je straks vol vertrouwen de weg op kunt.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben blij dat ik bij Chris heb gelesd. Streng maar rechtvaardig. En als alles goed gaat krijg je dat ook goed te horen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De rijschool is zeer vriendelijk en doet veel voor hun kandidaten. Mo is heel vriendelijk en legt goed en duidelijk uit. Ook is elke rijles leerzaam en zie je snel progressie.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende lessen gehad van Chris. Toetsen en examens werden snel geregeld, duidelijke communicatie. Top bedrijf!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goede, fijne begeleiding, zeer professioneel en erg prettige manier van lesgeven. Eerst rijlessen bij een andere rijschool gehad, drie keer gezakt voor praktijkexamen, en nu in een keer geslaagd. Top school!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijles krijgen onder Rijschool Veldkamp was een prettige ervaring, vriendelijke instructeurs die hun werk met plezier doen en samen met jou tot het uiterste gaan.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met behulp van Chris als rijinstructeur en Mo die mijn examen super snel heeft ingepland heb ik mijn examen de 1e keer gehaald. Echte toppers!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Elke rijles heb ik wat nieuws geleerd en feedback gekregen. Zo heb ik met hulp van Chris, een top rijinstructeur, mijn examen de eerste keer gehaald.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne rij ervaring met Mo, rustgevend, makkelijk mee te praten. Ik had m’n faalangstexamen gehaalt in de eerste keer. Vond het wel best spannend, maar werd goed begeleid en rustgesteld. Legt goed en duidelijk alles uit en is best grappig!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In een keer geslaagd dankzij de toplessen van Mo. Kwalitatieve en supergezellige lessen. Er word naar je geluisterd en hij weet wat goed voor je is. Binnen een hele korte periode geslaagd. Heel erg bedankt!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een aantal examens te zijn gezakt, heb ik de juiste keuze gemaakt om over te stappen naar een andere rijschool. Bij Chris kreeg ik de juiste begeleiding en had hij veel aandacht en geduld als rij-instructeur om mij te leren autorijden. Daarnaast is het altijd gezellig met hem in de auto!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hiervoor bij een ander rijschool gezeten, ik ben een aantal keren gezakt, toen ik was over gestapt naar rijschool veldkamp heb ik meer uit mijn lessen kunnen halen waardoor ik in 1 keer ben geslaagd, rijschool veldkamp is zeker een aanrader voor iedereen die wil slagen, Mo en Chris ik ben jullie echt dankbaar.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb het erg naar mijn zin gehad. De lessen met Mo waren niet alleen leerzaam, maar ook erg leuk. Tijdens mijn praktijkexamen ben ik gezakt, dit kwam door de vele zenuwen die ik had. Later heb ik nog een faalangst examen gedaan. Dit heeft steun en rust geboden waardoor ik het mooi heb afgesloten.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijschool Veldkamp biedt top kwaliteit en bij het netjes volgen van je lessen zou het geen probleem moeten zijn om je rijbewijs in een keer te halen. Bovendien reed ik bij een ander rijschool, het verschil is erg groot. TOP !! IN EEN KEER GESLAAGD!
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mo is een Hartstikke fijne instructeur hij geeft je een gevoel van rust tijdens het tijden hij bespreekt de goede dingen en slechte dingen in detail wat ik zo fijn vind bij rijschool veldkamp is dat je niet zo maar een nummer bent er word goed geluisterd naar de leerling dus voor de moter rij lessen ga ik zeker terug keren bij mo!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer leuke en vooral leerzame rijlessen gehad van Mo. Daarna een aantal lessen gehad bij Chris. Allebei toppers! Bedankt! Ik zie jullie wel \'n keertje onderweg.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed. Het was een prettige ervaring. De instructeur denkt met je mee.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In 1x geslaagd mede door een goede rijinstructeur. Helemaal niks te klagen gehad bij deze rijschool. Altijd met plezier in de auto gezeten. Echt een aanrader voor iedereen die snel en voordelig zijn rijbewijs wilt halen. Topper!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf for me i find this school very good,they really help me to pass my exam at the first time,100%profesional,thank you very much rijschool veldkamp!!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb de weg naar mijn rijbewijs als zeer prettig ervaren. Mo en Chris hebben mij ontzettend goed geholpen en veel geleerd. Met veel liefde stapte ik iedere week de lesauto in. Ik ga de mannen stiekem zelfs missen. Bedankt voor alles. Ik zie jullie snel op de weg!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kwam door een tip van een vriendin bij rijschool Veldkamp. Ik had al bij een andere rijschool rijlessen gevolgd maar ben toen door slechte lessen opgehouden. Toen ik na een lange tijd weer wilde beginnen was bij die rijschool de wachttijd veel te lang. Ik kon gelukkig meteen dezelfde week aan de slag bij Veldkamp. Hier kon ik aan het begin van elke week mijn beschikbaarheid aangeven en dan dezelfde week nog rijden, optimaal voor een drukke student! De rijinstructeur was daarnaast erg goed, ik merkte elke les dat ik beter werd. Anders dan bij de andere rijschool was de instructeur echt bezig met mij aanleren hoe ik veilig moest rijden en niet alleen met het examen halen. Tijdens mijn examen was ik daardoor zelfverzekerd dat ik veilig kan rijden, waardoor ik al na mijn eerste poging het examen haalde!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een paar keer gezakt te zijn bij een andere rijschool voor mijn rijexamen ben ik via een kennis in contact gekomen met Mo van rijschool Veldkamp. \r\nMo is een erg fijne rij instructeur, die geduldig en behulpzaam is. Hij heeft mij geleerd om een echte goede automobilist te worden. Tijdens de ritten was hij soms streng maar \r\ndesondanks, was het gezellig en heel leerzaam. \r\nIk heb niet alleen mijn rijbewijs behaald, maar ik heb ook een broer erbij gekregen. \r\nIk zou iedereen aanraden om bij rijschool Veldkamp zijn rijbewijs te halen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Veel plezier gehad met Chris. Hij geeft rustgevend, flexibel en examengericht les. Ik heb in korte tijd mijn rijbewijs in 1 keer gehaald!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mo is een hele goede instructeur en er was altijd een gezellige sfeer tijdens de lezen. En ik heb veel geleerd en ben in 1 keer geslaagd. :)