goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super instructeurs! Heb veel geleerd in korte tijd door de professionele houding van de instructeurs Mimoun & Mo. Stapsgewijs uitleg over verkeerssituaties, directe feedback met behulp van beeldmateriaal. Heeft mij erg geholpen richting mijn rijbewijs. Bedankt jongens!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel geduldig en zorgzaam. Overzicht tijdens de lessen van dit bedrijf is van het uiterst niveau. Ik heb me tijdens elke les veilig gevoeld en twijfelde geen ene moment over het uiteindelijk behalen van mijn examen. Door Veldkamp neem ik veilig deel aan het verkeer.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goed les gehad van Mimoun! Hij heeft mij goed voorbereid op de tussentijdse toets en uiteindelijk het praktijkexamen. In 1 keer geslaagd! Top rijschool!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een heel goed begrip gekregen van het autorijden door de lessen van Mo te volgen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op mijn 18e een keer afgereden. Toen helaas gezakt en gestopt #faalangst :(\r\n9 jaar later toch weer de stap gezet om het opnieuw te proberen. Na lang gezocht te hebben naar een goede rijschool kwam ik uit bij rijschool Veldkamp en tot op de dag van vandaag geen minuut spijt van gehad. \r\n\r\nDe lessen met mijn rij instructeur Mo waren gezellig en vooral erg leerzaam. Mo is steng wanneer het nodig is maar vertelt je ook wanneer je het goed doet. Je weet wat je aan hem hebt en hij zorgt ervoor dat je zelfverzekerd de weg op gaat.\r\n\r\nVandaag na de 2de keer geslaagd. \r\nRijschool Veldkamp (Mo) super bedankt!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Superchille rijschool! Contact met instructeur gaat snel en casual. Als je met een probleem zit kun je altijd bij iemand terecht.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had geen betere rijschool kunnen uitkiezen. Je krijgt zorgvuldigheid, geduld en persoonlijke aandacht van je rijleraar. Bovendien nog gezellige lessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hallo, mijn naam is Alexander en ik zal maar beginnen met te zeggen dat ik heeeeeel tevreden ben met hoe veldkamp mij geholpen heeft met het behalen van mijn rijbewijs. \r\nGisteren ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs. En dat terwijl ik zelf helemaal niet zo tevreden was over mijn eigen rijkunsten tijdens het examen.\r\nDat ik dan toch geslaagd ben komt doordat ik de hoge standaard van mijn rijlessen gewend was. Deze zijn namelijk zeer goed.\r\nIk kan wel een heel verslag schrijven over alle positieve ervaringen die ik met deze rijschool heb gehad, maar ik denk dat een kort stukje iets prettiger is om te lezen voor toekomende klanten.\r\n\r\nJa, toekomende klanten, want als jij op zoek ben naar een goede rijschool dan kan ik je echt geen ander aanraden. Rijtechnisch leren ze je alles aan wat je nodig heb om zonder problemen je rijexamen te halen. Ik zelf heb door omstandigheden bij twee rijinstructeurs van Veldkamp moeten rijden en beide zijn erg goed bevallen. \r\nLeuke lessen, leuke instructeurs, kwalitatief erg sterk, kortom een echte aanrader.\r\n\r\nIk wens iedereen veel plezier bij deze rijschool.\r\n\r\nGroetjes,\r\n\r\nAlexander (sinds gister ex-leerling bij Veldkamp)\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In een keer geslaagd in 1 keer!!!!!!!!! Dankzij mo, hij geeft echt heel fijn les. Als je iets niet snapt blijft hij het uitleggen op de gekse manieren waardoor je het wel snapt.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na eerst bij een andere rijschool te hebben gereden, wat niet beviel kwam ik bij Rijschool Veldkamp terecht. Er ging een wereld voor mij open. \r\n\r\nGedreven, vrolijk en met heel veel verstand van zaken heb ik hier ECHT leren motorrijden en ga ik, nu ik mijn examen positief heb afgerond, met een goed gevoel de weg op. Bedankt voor de wijze lessen en hoop snel een keer een mooie tocht te mogen maken.\r\n\r\nGroet,\r\nAldwin\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super rijschool met zeer goede en ervaren instructeurs. Ben perfect voorbereid op het examen en ben dus in één keer geslaagd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel erg fijne instructeur die rustig is als het kan en streng doch rechtvaardig als dat nodig is. Bas van der Ruit onwijs bedankt !

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende begeleiding op maat. Bij elke les weer nieuwe inzichten gekregen. Na mijn proefles was het duidelijk dat kwaliteit hoog in het vaandel staat bij deze rijschool. Middels een onderbouwd plan naar het examen toegewerkt. Ik zou deze rijschool overal aanbevelen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb me na een wat mindere ervaring bij een andere rijschool ingeschreven bij Rijschool Veldkamp, en ben heel erg tevreden. Gezellige en super leerzame lessen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool. Ik was erg blij met mijn rij-instructeur omdat hij streng was waar het nodig moest zijn maar het ook aangaf wanneer ik dingen goed deed. Verder stond hij ‘s ochtends vroeg op om een plek te reserveren voor mijn tussentijdse toets en examen, waar ik bovendien in één keer voor ben geslaagd! Het was duidelijk dat de instructeur me echt wilde laten slagen. Ik ben erg tevreden :)

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij rijschool Veldkamp heb ik goede en deskundige lessen gehad. Beide instructeurs die mij les gegeven hebben zijn professioneel maar toch gezellig. Met heel veel plezier heb ik alles geleerd wat nodig is en in één keer mijn examen dus gehaald. Nu kan ik zeker veilig de weg op!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De instructeurs van rijschool Veldkamp zijn zeer informatief en aardig. Daarnaast leer je iedere les iets nieuws of verbeter je dingen waar je de laatste les mee bezig was. Rijschool Veldkamp heeft mij goed voorbereid om het rijexamen in één keer te halen. Om deze redenen raad ik Rijschool Veldkamp zeker aan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijschool Veldkamp is een uitstekende rijschool met zeer bekwame instructeurs. De lessen werden heel prettig precies afgestemd op mij als leerling. Ook de moeite die deze rijschool doet voor de leerlingen in het plannen van lessen en het reserveren van examens is lovenswaardig.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor mij was de rijschool echt een super fijne ervaring. Ze zijn niet alleen geïnteresseerd in je rijkunsten maar ze controleren ook of je alles snapt. De wachttijd voor het examen was kort en ik was erg goed voorbereid. al met al een top rijschool!!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Chris heeft mij onwijs veel vertouwen gegeven om auto te rijden. Je wordt begeleid door iemand die weet waar hij over praat en die ervoor zorgt dat je elke rit met plezier rijdt!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je wordt erg goed geholpen en er wordt duidelijk uitgelegd. Rijles van Chris is ook erg gezellig. Naast rijden heb ik ook Vietnamees geleerd en onwijs veel spreekwoorden. Kortom, rijles van Chris is het het beste dat er is.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het een goede rijschool, ze deden alles precies in mijn tempo en ook hele leuke rijlessen en altijd gericht naar hoe jij het doet verder was alles examen gericht. Dus overal een hele goede rijschool

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Er is een reden dat deze pagina vol staat met 10\'en : Rijschool Veldkamp heeft ze namelijk dubbel en dwars verdiend! Ik heb met ontzettend veel plezier van Mo les gekregen. Hij had snel in de gaten hoe ik het beste leer en heeft zich hieraan aangepast. Op deze manier kon ik het beste uit elke les halen. In 1x geslaagd voor het praktijk examen! Nogmaals bedankt voor alles en ik kan jullie aan iedereen aanraden.