goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne instructeur en erg meelevend.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, goede en gezellige rij-instructeur die alle tijd voor je zou vrijmaken als dat nodig is.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne rijschool. Goede lessen gehad. Vriendelijk en duidelijk. Geen verbeterpunten.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg fijne rijschool! Goede en gezellige lessen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rij instructeur is erg begaan en er altijd bij om tips te geven. Hij heeft mij goed leren rijden op een mamier die voor mij voelt als nog meer ervaren, waardoor ik echt met de auto rijd en de auto niet met mij. Een aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hartstikke goed , top instructies duidelijk en goede instructrice (Nathalie) .

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb het onwijs naar mijn zin gehad bij de rijlessen van Mo. Hij heeft mij alles goed uitgelegd en we hebben genoeg gelachen.\r\n\r\nIk heb zowel mijn AVB als mijn AVD in 1 keer gehaald.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super fijn, ik mocht zelf bepalen waar ik opgehaald werd en waar ik weer afgezet werd. De instructeur bleef rustig en gaf duidelijk aan wat ik moest doen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mo is een zeer professionele rij-instructeur met oog voor detail. Bijzonder prettig in de omgang en weet waar je als leerling op moet letten. In 1x geslaagd ๐Ÿ˜€

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was een erg goede ervaring, de rijlessen waren erg leerzaam en ook wel leuk. Ik ben erg goed geholpen ter voorbereiding van t examen en de uitleg was altijd erg duidelijk en nuttig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele toffe rijschool. Altijd gezellig en streng wanneer het moet. Mo maak je heel bewust van je kwetsbaarheid als motorrijder. Ik keek altijd uit naar de lessen. Zeker een aanrader๐Ÿ’ช

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ramon was een hele goede autorijinstructeur, dankzij zijn lessen ben ik in een keer geslaagd:)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aantal lessen gehad bij Sem van deze rijschool. Echt een aanrader, enorm leuke en leerzame lessen. De tijd vliegt en binnen een paar lessen ben je al een behoorlijk stuk verder!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer professionele rijschool. Mijn lessen gevolgd bij Ramon voor autorijbewijs en kan niets anders zeggen dan dat ik erg tevreden ben. Hij is erg rustig en neemt de tijd om je alles goed te leren. Tevens een gezellige tijd gehad tijdens mijn lessen en in 1x geslaagd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en duidelijke begeleiding

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mijn motorrijbewijs gehaald via Veldkamp. Hele fijne ervaring, goede lessen en fijn sfeer. Heel blij dat ik hier gelest heb!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd hele goede lessen gehad. Duidelijke uitleg en aandacht voor jouw progressie en wat je moet leren en verbeteren. Materiaal ook top, goede pakken en nieuwe fijne motoren om mee te lessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gezellige rijlessen, praktijk en theorie op handige wijze uitgelegd. Afspraken altijd nagekomen. Uiteindelijk met vertrouwen het examen gemaakt.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaringen met fijne instructeurs.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mijn motor rijbewijs gehaald bij Mo, \r\nGeen enkel moment voor mijn examen heb ik het idee gehad dat ik mijn examen niet zou halen.\r\n\r\nAlles wordt op het juiste niveau verteld en uitgelegd, zodat je alles begrijpt. \r\n\r\nAlle examens heb ik in 1x gehaald en binnen 4 maanden! Dat zegt wel iets over de kwaliteit van deze rijschool. \r\n\r\nKortom, een hele fijne ervaring gehad met lessen en deze rijschool beveel ik zeker aan !!!!

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Sem, bedankt voor de goede en duidelijke rijlessen, je geduld en enthousiastme! Ik ben elke les weer een stapje dichter bij mijn rijbewijs gekomen en heb dit met veel plezier ervaren!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne en relaxte rijlessen gehad bij Dewa.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met heel veel plezier mijn motorrijbewijs gehaald bij rijschool veldkamp! \r\n\r\nBedankt voor alles Mo!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Profesionele instelling van de instructeur . Gezellig vent , met een brok ervaring .\r\nAlles in 1 x gehaald , dus zeker santรฉ bevelen ๐Ÿ‘๐Ÿป