Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf
Omdat ik snel mijn motorrijbewijs wilde halen, ging ik op zoek naar een rijschool die mij dit kon bieden. In overleg met Mo hebben we bijna iedere dag gelest, zodat ik binnen twee maanden mijn rijbewijs had. \r\nDe lessen duren bijna twee uur per keer, dat is lang genoeg, zeker in het begin. De motoren, kleding en helm regelt de rijschool en die zijn nieuw. Erg prettig om goed materiaal te kunnen gebruiken en je bijvoorbeeld niet op een Oekraïense Honda lest. \r\nVanuit Nootdorp wordt de AVB veelal in Zoetermeer aangeleerd. Op een groot parkeerterrein leer je de motor tot in de puntjes beheersen. Zodat je de oefeningen op je examen goed kunt uitvoeren, maar ook vertrouwen krijgt in de motor en jezelf.\r\nWanneer je je AVB examen hebt gehaald is het tijd om echt aan het verkeer deel te gaan nemen. Door veelal examen routes te rijden, krijg je met diverse verkeerssituaties te maken en hoe je daar mee om moet gaan. Ook leer je je plaats op de weg te kennen en waarom je nou precies daar moet rijden. Het AVD examen is daarna een eitje.\r\nHet theorie examen heb ik via de rijschool bij een extern bedrijf gevolgd. In één dag leer je dan te slagen voor je examen. Op deze manier hoefde ik niet zelf avonden te leren, maar was ik er in een dagje vanaf. \r\nVoor mijn leraar kan ik niets dan lof hebben. Mo is een rustige, geduldige en correcte man. Hij wordt niet boos maar is wel kritisch waar het moet. Je krijgt het ook te horen als je iets goed doet, wel zo fijn! Gelukkig heeft hij een goed gevoel voor humor en is vrolijk, zodat je contact met hem altijd prettig is.\r\nZijn kennis en inzichten deelt hij graag met je, waar je veel van kunt leren. Ook is hij per app, bereikbaar als je een les wilt wijzigen, informatie wilt of een luisterend oor. \r\nKortom ik ben uitermate tevreden over de ervaringen met Mo en rijschool Veldkamp. Dus schrijf je in, haal je rijbewijs en ga veilig en met vertrouwen de weg op!\r\n