Goede lessen, maar soms een rommelige organisatie.

De rijlessen zijn prima, maar de organisatie ervan kan beter ook het doorgeven van informatie was matig.

Mijn rijinstructeur was heel flexibel en gaf me altijd rust.

Super!!

Super rijschool met een goede instructeur. De instructeur legt alles goed uit en geeft de tijd die je nodig hebt. Zeker een aanrader als je zeker wilt zijn dat je de goede uitleg krijgt en snel je rijbewijs kan halen.

Heel erg tevreden!

Super fijne rijlessen gehad bij Mimoun en Emrah. Elke rijles was leerzaam en heb steeds goede tips gekregen. Bedankt!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer professionele instructeur? Flexibel, alert op fouten en constructieve advies geven.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met dit bedrijf is dat de rij-instructeur altijd op tijd is. Als dat niet zo is, dan wordt dat vroegtijdig aangegeven. Verder is de rij-instructeur altijd heel erg kalm als er iets fout gaat en kan hij dan nog steeds op juiste wijze ingrijpen. Daarbij kan hij goed zien wat beter kan en hoe hij dat moet verwoorden aan de leerling. (Mijn rij-instructeur was Emrah)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool, leuke en goede rij-instructuur.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben heel erg blij met deze rijschool. Emra was een hele fijne rij instructeur en ik zou de rijschool zeker aanbevelen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De lessen waren erg fijn. Ik voelde me altijd veilig en op mijn gemak tijdens het autorijden. Alles werd goed en duidelijk uitgelegd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goede rijschool. Je krijgt duidelijk en helder advies en goede instructies.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb goede rijlessen van Natalie gekregen, ze nam overal de tijd voor en legde alles duidelijk uit. Examen in 1 keer gehaald!! (Met een tussentijdse toets uit mijn pakket)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles was prettig, spullen die we mochten gebruiken was allemaal van goeie kwaliteit. Fijne motor!\r\nLes en advies is van kwaliteit. \r\nZeker waar voor je geld.\r\nTopper

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een hele fijne instructeur welke, met veel kennis, de lessen leuk weet over te brengen. Ik zal iedereen welke motorrijles wil volgen doorverwijzen naar rijschool Veldkamp.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik was het plezier in motorrijden verloren door lessen te volgen bij een verkeerde rijschool. Ben vier maanden gestopt en wilde eigenlijk niet meer beginnen maar ik dacht toch zonde dus …. laatste kans tenslotte had ik wel al mijn avb. \r\n\r\nIk belde motorschool veldkamp en kreeg mo direct aan de telefoon er was direct een klik en hij wist mij ervan te overtuigen dat ik door moest zetten. Zo gezegd zo gedaan. Eerste en tweede les met mo alleen gereden en hij gaf me alleen maar positieve kritiek. Ik merkte dat ik na een paar lessen dat ik weer vertrouwen kreeg dankzij de geweldige uitleg van mo. \r\nWat ik als super fijn heb ervaren is tijdens de les de stop momenten met de beeldende uitleg (op zijn telefoon). Je kan niet blijven rijden en alles in je oortje door krijgen, op een gegeven moment sla je het niet meer op!. Dus dit werkt top! Elke situatie werd uitgelegd uitgetekend en niets is mo teveel, al moest de route 10 x achter elkaar gereden worden. (Zoetermeer/voorburg en terug 🙈) Ik kon aangeven of ik het begreep en door wilde. Ik ging zelfs uitkijken naar de lessen. Mo weet altijd er een leuke les van te maken hield rekening met de wensen en zelf met de mensen met wie we eventueel samen konden rijden kon worden doorgegeven. Uiteraard is mo ook kritisch, als je iets voor de 30x fout deed, maar dan werd je weer wakker geschud en dat is prima!\r\nOmdat mijn avb bijna verliep heeft mo alles geregeld om mij voor die tijd examen te laten doen. Ook daar denkt mo in mee. De les voor het examen stelde hij echt gerust en het examen was dan ook een groot feest! \r\nBen blij dat ik geslaagd ben maar helaas betekende dat wel afscheid van mo 😢\r\nIk kijk terug op een mooie lesperiode bij mo en iedereen die een goede motorleraar zoekt…. Kijk niet meer verder want hier heb je hem gevonden. Heel veel succes! \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met behulp van mijn rij-instructeur Sem heb ik veel geleerd. Ik voelde mij altijd veilig en vertrouwd bij hem in de auto. Hierdoor is het gelukt om in één keer te slagen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goede rijschool waarop je kan op vertrouwen. Rijinstructeur Sem geeft de leerling zoveel mogelijke uitdagingen om te oefenen. Hier door kan de leerling zijn examen goed voorbereiden en uitoefenen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, soms voelde het een beetje streng, maar als ik daardoor in 1x slaag is dat niet erg.\r\n\r\nGeslaagd bij instructeur Ramon

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mo je bent een top instructeur! Goede lessen gehad zowel AVB als AVD helemaal tevreden, en alles in 1 keer gehaald. Ik raad iedereen deze rijschool aan!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een geweldige ervaring met rijschool Veldkamp! Hele fijne lessen met een goede rij-instructeur. Enorm veel geleerd en alles met plezier :) Een echte aanrader voor iedereen. Heel erg bedankt!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In about three months my teacher let me to successfully complete the AVB and AVD exams. The level of instruction especially for the AVD is very good. I was able to focus on the areas I needed to improve, I appreciated this a lot. Overall a very good experience with good results.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring 3lessen gevolgd waarna examen gedaan voor het a rijbewijs lessen waren duidelijk leraar goed te bereiken via whatsapp rijlessen goed en duidelijk veel uitleg en veel info wel streng waar nodig

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mo is een top instructeur! Hele goede en vooral duidelijke uitleg! \r\nHij geeft met passie rijles! \r\nIk zal hierom rijschool Veldkamp zeker aanbevelen maar vooral mo! \r\n\r\nBedankt voor de top lessen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een hele prettige ervaring met Mo gehad over de laatste paar maanden. Vriendschappelijke band en een professionele manier van lesgeven. Alles in één keer gehaald dus dat zegt al wat.