Blij dat ik voor deze rijschool gekozen heb met Mo als instructeur!
Vwb de rijschool, het administratieve gedeelte en maken van de afspraken etc, verliep alles correct en soepel.
Maar ik heb natuurlijk het meest te maken gehad met mn instructeur, Mo en ik ben vol lof over hem!!
Mo is zelf een òntzettend goede motorrijder en, hoe ik het ervaar, een perfectionist.
Als je zelf denkt dat je het "wel ok" doet in zijn ogen, maar dat het nog beter kan, dan rijd je waarschijnlijk al echt wel goed.
Maar Mo blìjft aansturen. Niet omdat hij van je verlangt dat je perfect rijdt, maar hij is gewoon een erg goede instructeur!
Niet scheutig met complimenten, maar krijg je ze wel van hem dan weet je ook echt dat je goed rijdt!
Verder is Mo ontzettend grappig. Echt vaak in n deuk gelegen om hem! Kortom, ik ben zó blij dat hij mn instructeur was!
Mn AVB en AVD (oftewel het motorrijbewijs😊) in één keer gehaald en hetzelfde geldt voor mn mede cursisten (want je doet altijd met 2 examen).
De motoren waar je op lest zijn ook helemaal top. In goede staat en rijden heerlijk!
Oh ja, Mo rijdt tijdens het lessen ook op de motor achter je aan en niet in een auto.
Dat heeft echt zóveel voordelen en is wat mij betreft de allerbeste manier!