Top ervaring met Mo

Ik heb met Mo tijdens corona tijd best lang gelest met een grote pauze er tussen dit is allemaal goed opgelost met lessen inplannen. Super instructeurs, leren je alles goed aan waardoor je een echte motor rijder wordt, avb en avd allebij in een keer geslaagd. TOP rijschool!!!!

Fijne en effectieve ervaring!

Goede en behulpze instructeur die mij geholpen heeft aan het behalen van mijn rijbewijs.

Fijne lessen gehad?

Erg fijne lessen gehad van Natalie! Ze legt alles rustig uit en geeft je alle ruimte om vragen te stellen. De sfeer in de auto was altijd erg gezellig. Je krijgt goede aanwijzingen en verbeterpunten waar nodig, maar als je iets goed doet, laat ze dat ook zeker weten!

Goede rijinstructeur

De rijinstructeur die ik had (Mimoun) heeft goed inzicht in waarom dingen bij jou fout gaan. Hij corrigeert op een rustige manier waardoor je snel vooruit gaat en voelt dat je kan rijden

GROOT PLEZIER

Plezier maken en bewust rijden. Dat is wat er geleerd wordt bij rijschool Veldkamp. Dat vind ik het belangrijkste. We kunnen allemaal gassen. Maar hoe benader je een gelijkwaardig kruispunt hoe kijk je, welke positie neem je tijdens het rijden. Dit wordt je allemaal aangeleerd. Je krijgt veel tips om een betere motorrijder te zijn en niet alleen om te slagen. Het niveau is hoog. Trots om te zeggen dat ik voor beide examens in een keer geslaagd bent door rijschool Veldkamp! Ps: 6 jaar geleden ook mijn autorijbewijs hier gehaald;)

Duidelijk, snel en leuk!

Ik heb leuke duidelijke lessen met Sem gehad. Snel mijn rijbewijs gehaald mede door zijn flexibiliteit!

Kwaliteit!!!

Wat een topper van een instructeur. Deze rijschool leert je niet alleen slagen maar ook veilig rijden in de praktijk. Heb flink van de lessen genoten en alles in 1 keer behaald. Was er zelf terecht gekomen via cbr.nl daar kon ik de slagingspercentage berekenen van ieder rijsschool bij mij in de buurt. Veldkamp was 1 van de hoogste anbevolen rijscholen. Zekerrrr een aanrader. En ondanks dat ik geslaagd ben zal ik de lessen missen.

Helemaal top

Mijn ervaring is geweldig goede en duidelijk uitleg van Mo en Jan-Willem 100% kans van slagen als je een beetje de feeling hebt voor motorrijden en ondanks dat je met 2 mensen rijd toch een persoonlijke aanpak

Veel tijd voor de leerling en rustig opbouwen

Sem heeft de tijd genomen om alles uit te leggen over hoe je moet rijden met details over verschillende situaties. Je leert het voertuig goed kennen en berheersen zodat je uiteindelijk comfortabel zelfstandig kan rijden.

Een fijne rijschool met passie voor motorrijles

Rijschool Veldkamp maakt heel goed duidelijk hoe je aan je zelf moet werken, aan vaardigheden -Gevaren en het mooie motorrijden. Je ontvangt vele praktische tips en adviezen die je direct kan toepassen. Bovendien doen zij dit op een heel open en prettige wijze. Een zekere aanrader.

Erg goede ervaring met persoonlijke begeleiding en niet alleen lessen vanuit het boekje, maar ook lessen vanuit de ervaring van andere. Ik wil mo vooral heel erg bedanken voor alles! En bij uit mijn ervaring is het een absolute aanrader!!!

Fantastisch!

Binnen korte tijd professioneel en keurig motorrijles gekregen. Alles op orde en netjes op tijd alles mee gekregen. Een aanrader om je motorrijbewijs te behalen. Heerlijke rijschool!!

Beste rijschool

Ik heb mijn auto rijbewijs ook dankzij rijschool Veldkamp gehaald. En na jaren ben ik terug voor de motor en ik heb t in 2 maanden gehaald allemaal dankzij de beste rij instructeur Mo. Hij legt mij alles duidelijk uit en laat mijn verbeterpunten ook zien zodat ik het gelijk oppak.

Gewoon een super rijschool

Ik heb bij Veldkamp voor rijbewijs A gelesd. Ik kon het super goed vinden met Mo en hij leert je niet alleen rijden volgens het boekje van CBR. Hij gaat en stap verder en zorgt er ook voor dat je alles is huis heb om een goede en veilige motorrijder te worden/zijn. Ik zou iedereen die goed en veilig wil leren rijden aanraden om hier te komen lessen. Mo bedankt!

Geduldige docent die alles rustig uitlegt

Sem is een uitstekende rijinstructeur die goed kan uitleggen op een begrijpelijke manier. Hij geeft zeer handige tips waar je ook veel aan hebt.

Met plezier mijn rijbewijs!

Ik kwam hier om mijn A1 rijbewijs te halen, dit is gelukt! Ik ben in 1x geslaagd! De lessen waren altijd gezellig met Mo, en de kwaliteit had hier zeker niet onder te lijden. Kortom, leuke en goede rijschool.

zeer veel geduld.

Een zeer goede rijschool. Geeft op de juiste manier les, ook hebben de instructeurs veel geduld. Zeker een aanrader.

Beter kan niet!

Ik moest opnieuw Rijlessen volgen voor mijn volledige A rijbewijs en het was van begin tot einde helemaal top! Veel rust en begrip waardoor jij je snel op je gemak voelt en met meer zekerheid gaat rijden!

Vlot en behulpzaam

De lessen waren leerzaam en erg leuk. Kon altijd wel lachen.

mijn rijexamen in 1 x gehaald dankzij de begeleiding van veldkamp. De lessen heb ik als zeer prettig ervaren. Wat ik belangrijk vond is dat veldkamp rustig is en dingen goed uitlegt. Hierdoor heb je een ontspannen sfeer waarin je vertrouwen in je eigen kunnen en rijvaardigheid opbouwt.

Goede Rijschool met een proffesionele rij-instructeur, Sem!!

Alles werd goed uitgelegd en ge-evalueerd. Daarnaast kon ik altijd mijn rijlessen felexibel inplannen. Ik zal deze rijschool/instructeur (Sem) zeker aanraden.

Uitstekend !! Excellent

I was very pleased and impressed by the provided lessons, the advices and the patience of the instructor !!!!!

Rijschool Veldkamp is professioneel, flexibel en no-nonsense

Bij rijschool Veldkamp les gekregen van Natalie. Natalie heeft volledige focus op de les en op jou (dat is helaas wel eens anders), en legt rustig en duidelijk uit. Ze stimuleert de leerling zelf na te laten denken wat wel/niet juiste keuzes zijn in het verkeer. 100% aan te raden. Ondanks dat mijn afrijden niet zuiver verliep, toch in 1x geslaagd, zoals het hoort :)

Top lessen van een gedreven instructeur

Ik heb de lessen als super ervaren. Het was altijd gezellig met Mo en hij kan je veel leren. Niet de allerdaagse rijschool, hier leer je meer dan alleen de basis.

Uistekende hulp en de juise hulp om te slagen

Ik heb rijschool veldkamp goed ervaren. Met name mijn laatste instructeur Sem die mij helemaal goed heeft voorbereid om het examen in 1x te halen. Door zijn eerlijke aanpak en goede voorbeelden leer je goed om voorbereid te zijn op elke situatie. Al met al was het een uitstekende ervaring!