Super!

Je word erg goed geholpen en je kan er snel terecht!

Klantvriendelijk, vakkundig, oplossingsgericht en flexibele garage.

Autobedrijf Huibers in Lienden denkt mee met de klant en probeert voor de klant zo gunstig mogelijk te repareren. Als het nodig is wordt er zeer snel geschakeld in de planning. Het onderhoud wordt netjes uitgevoerd. Afspraken worden nagekomen en de koffie staat klaar. Er wordt door de eigenaar de tijd genomen om even een praatje te maken en zorgt voor een vriendelijke ontvangst.

als nieuwe klant, super fijn geholpen

zeer klantvriendelijk, behulpzaam, wordt netjes overlegd en komt afspraken na. als zeer fijn ervaren

Uitstekende persoonlijke service

De auto wordt gecontroleerd en gerepareerd zonder onnodige poespas. Er wordt geluisterd naar de vraag om ergens op te letten of naar het probleem. Niet eindeloos wachten voor een afspraak. Reparaties goed uitgevoerd. Altijd een belangstellend persoonlijk gesprekje bij het brengen en/of ophalen.

Als je met een probleem komt word dit direct aangepakt en afgehandelt.

Als je met een probleem komt word dit direct aangepakt en afgehandelt.

Altijd vriendelijk, altijd snel, denkt mee, levert goed werk!

Zie bovenstaand.

Is snel, accuraat cen komt afspraken na.

Zeer tevreden over deze garage.

Goed duidelijk enthousiast eerlijk

Goed duidelijk enthousiast eerlijk

x

x

Vakkundig, vriendelijk en betrouwbaar.

Een fijne garage waar ik inmiddels al een aantal jaren klant ben. Aanrader!

uitstekende service

al jaren kom ik met al mijn autos bij sander, ook mijn klanten stuur ik naar volle tevredenheid door naar autobedrijf huibers. gewoon goede, betrouwbare service, sander en personeel zijn erg vriendelijk en denken graag mee voor passende oplossingen voor de reparaties. henk jansen oldtimerrestauratie

Waanzinnig geholpen echte toppers!!!!!

Deze garage is erg behulpzaam en denk zeer goed met je mee! Luisteren goed naar je wensen en nemen jou serieus!! Een echte aanrader 6 sterren waard!!

Autobedrijf Huibers een betrouwbaar adres met een goede service

Autobedrijf Huibers is een betrouwbaar en vakkundig bedrijf met een ongekende service. Met meerdere auto's zijn wij dan ook al zo'n 20 jaar een tevreden klant bij autobedrijf Huibers. Wij kunnen dit adres dan ook oprecht iedereen aanbevelen.

Staat altijd voor je klaar

Staat klaar voor je bedenkt een oplossing om het zo goedkoop mogelijk maar wel goed op te lossen Staat ook een leenauto klaar indien nodig

Top service

Auto laten repareren, alles volgens afspraak, prima communicatie. Precies wat je hoopt/verwacht maar vaak bij andere garages niet krijg!

Klantvriendelijk en behulpzaam personeel.

Zie hier boven.

Top bedrijf!!!

Sander is een hele goede monteur, weet altijd het probleem te lokaliseren én heeft dan ook nog een goede oplossing! Aanrader! Ook voor een nieuwe occasion!

Zorgvuldig

Sander werkt zorgvuldig en geeft goed advies

Bij Sander wordt ik altijd uitstekend geholpen.

De communicatie met Sander is super goed. Ze werken bij Huibers erg nauwkeurig en de auto wordt altijd snel en

Goed vakmanschap.

Je kunt goede afspraken maken en het werk werdt naar behoren uitgevoerd. De kosten zijn niet al te hoog.

Toppie

Toppie

Super Veel ervaring Bereidt zijn om je te helpen

Top ervaring.

Super bedrijf.

Doen hun uiterste best voor je.

Heel prettig.

Ervaring prima, zoals altijd