Heeft een totaal van 212 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Positief sentiment98%
De reviews prijzen een vriendelijke en geduldige instructeur en een handige app om lessen te plannen. De lessen worden als duidelijk en goed opgebouwd ervaren, met een prettige sfeer in de auto. Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden en bevelen de rijschool aan.
Sterke punten
Vriendelijke en geduldige instructeur.
Makkelijk lessen plannen via een duidelijke app.
Duidelijke, goed opgebouwde lessen met een prettige sfeer in de auto.
Gebaseerd op 5 reviews
Zeer fijne rijschool!
Peter geeft erg fijn les. Hij heeft veel aandacht voor je en geeft tijdens de les goede uitleg. Als je fouten maakt tijdens les krijg je meteen te horen wat je fout deed en hoe je het de volgende keer beter kan doen.
10 January 2023
Ivo
Super goede rijschool!
Zeer goed begeleid door Peter, Peter weet waar hij over praat en stuurt je goed aan. Als je iets fout doet krijg je daar feedback over maar je krijgt ook een compliment als je het goed doet. Zeer fijne rijschool!
17 December 2022
Super rijschool
Ik ben super goed begeleid! Ik ben goed ondersteunt met mijn onzekerheid. Peter is ook heel professioneel en weet je het goed te leren. Ik wil John en Peter bedanken voor dat alles goed is geregeld!
14 December 2022
Super goede Rijschool
Ik ben super goed begeleid tijdens mijn lessen. Verder heb ik goede ondersteuning gekregen met mijn onzekerheid! Peter is een fijne en professionele rij instructeur. Ik raad het zeker aan!
Rijschool is zeker aan te raden
Peter is een zeer goede rij instructeur. Ik heb zeer goede begeleiding gehad. Ik ben goed ondersteund met mijn onzekerheid. Al met al een goede rijschool die ik zeker zou aanraden! Ik wil John en Peter bedanken voor alles goed te laten verlopen!
Rijschool is zeker aan te raden
Positief!
Fijne instructeur met goeie tips om je rijgedrag optimaal te krijgen! Zorgt dat je goed voorbereid naar het examen gaat zonder stress.
25 November 2022
Bobbie
Aandacht voor jou
Tijdens de lessen wordt er veel aandacht aan je besteed om jezelf zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Omdat de lessen 90 minuten zijn heb je alle tijd om te leren en het in de praktijk goed uit te kunnen voeren.
Fijne ervaring gehad!
24 November 2022
Nicky
Prinsenbeek
Fijne rijschool
Mijn ervaring bij deze rijschool zijn goed. Mijn rij instructeur (Peter) benoemende de dingen die ik kon verbeteren maar ook de dingen die goed gingen. Ook was het fijn dat de lessen 90 minuten duurden.
18 November 2022
Joep
Leerzame en fijne rijschool
Mijn ervaring is heel goed mijn rijinstructeur Peter weet precies hoe hij met je om moet. De werk wijze is heel erg fijn, veel herhaling op dingen die je nog niet beheerst. Hij spreekt je aan op je aandachtspunten maar zegt het ook als je iets heel goed hebt gedaan. Mijn ervaring is helemaal top en door Peter heb ik mijn praktijk examen in 1 keer gehaald.
11 November 2022
Jimmy
Tilburg
Ikke heb heel blij dat ik mijn rijbewijs heb gehaald in 1 keer ikke heb les gehad van Peter hij is een hele fijne rij instructeur dus zeker een aanrader
1 November 2022
Dyango Willemse
Goede en keurige rijschool
Goede instructeur, makkelijk om een flexibele planning te hebben. In 1 keer geslaagd dus zeker aan te raden.
14 October 2022
Martijn
Tilburg
Het was zeer leerzaam en werd er wijzer op
Ik heb de Rijlessen als zeer prettig ervaren. John was rechtvaardig en stimulerend. John gaf opbouwende feedback waardoor ik meer zelfvertrouwen kreeg In het rijden
13 October 2022
Lisa
Tilburg
Prettige lessen die voorbereiden op veilig rijden.
De rijlessen vond ik altijd erg gezellig, maar ook heel leerzaam. Je wordt naar mijn mening goed voorbereid op het examen, maar ook op de tijd na het examen. Je leert niet "voldoende", maar je leert om goed te rijden.
Bovenal ben ik heel blij voor deze rijschool gekozen te hebben!
10 October 2022
Jeroen
Leuk en leerzaam
Fijne lessen met duidelijke uitleg. Je mag en kan alles vragen als je ergens over twijfelt. Ook fijn dat je thuis word opgehaald en word afgezet.
Sara
Goede en fijne rijschool
Ik vond de lessen altijd fijn en duidelijk. Als ik ergens moeite mee had hielp John mij altijd. Waren altijd gezellige en leuke lessen.
Magaly
Prettig en duidelijk
Altijd duidelijke afspraken en fijne rijlessen.
Raoul
Tilburg
Fijne en leerzame tijd gehad
Ik kon het goed vinden met mijn instructeur (Peter) en hij weet wat hij doet. Ik merkte al snel tijdens de rijlessen dat hij veel ervaring heeft in het vak. Tijdens de rijlessen bleef Peter mijn aandachtspunten steeds herhalen, waardoor ik zo optimaal mogelijk heb leren rijden.
20 September 2022
Chris
Tilburg
Goede duidelijke communicatie en fijne lessen. Je word goed voorbereid op het examen. Eerste keer geslaagd!!
13 September 2022
Janne
Tilburg
Super goede ervaring gehad!
Ik heb hele fijne lessen gehad van Peter bij Johns rijopleiding. Tijdens de lessen veel afwisseling gehad, waardoor het niet saai werd en ik goed voorbereid was op het examen. Verder vond ik dat er een goede inschatting was gemaakt van wanneer de examens kwamen. Ik heb namelijk geen extra vertraging gehad en dat vond ik heel fijn. Al met al erg tevreden over deze rijschool!!
12 September 2022
Hannah
Review overzicht
Positief sentiment98%
Sterke punten
Vriendelijke en geduldige instructeur.
Makkelijk lessen plannen via een duidelijke app.
Duidelijke, goed opgebouwde lessen met een prettige sfeer in de auto.