Laden reviews...
33 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De verzamelde reviews tonen een consistent positieve ervaring bij Autoservice van Bruchem. Klanten waarderen de vriendelijke service, heldere uitleg en professionele aanpak tijdens aankoop en inruil. De nazorg en follow-up worden als betrouwbaar en zorgzaam beschreven, met aandacht voor details en transparantie. Over het geheel genomen leveren de ervaringen een consistente, klantgerichte service op.
We zijn zeer tevreden over de professionele manier van auto verkopen
11 July 2026
T.
Klijndijk
Afgelopen zaterdag onze Suzuki Vitara opgehaald , we kregen uitgebreid tekst en uitleg over de auto en bij het weg gaan werden we verrast met een mooie bos bloemen . Woensdagmiddag een kleine aanpassing laten doen aan de Vitara , ook dat werd snel geregeld ,fijn om dat te ervaren , Kortom ; Een fijne garage , goede service en klantvriendelijk!
10 July 2026
fam. Schipper
Appelscha
Prima ervaring, de geleverde auto was een occasion maar werd heel mooi, helemaal in de was gezet en schoongemaakt, afgeleverd. Bij aflevering ook nog een mooie bos bloemen ontvangen.
6 July 2026
G.G.
Enschede
Afgelopen week een nieuwe Omoda 5 ev gekocht . Een goede ontvangst en prima uitleg , alles goed geregeld . Niets is hun teveel en steeds maar weer een warm welkom . Wij voelen ons daar erg prettig .
5 July 2026
Jan Fix
Wilsum
Fijne onderhandeling met betrekking tot inruil oude tot aankoop nieuwe auto. Prima ondersteuning bij het omzetten van de kenteken tenaamstelling.
5 July 2026
S.
Meppel
Vriendelijke mensen die echt met je meedenken. Daarnaast vind ik eerlijk heel belangrijk bij een autdealer/garage en dat zijn ze.
4 July 2026
M.
Zwolle
Vanaf het eerste moment zijn we hier bijzonder vriendelijk en zonder gedoe geholpen. Onze keuze viel uiteindelijk op een S-Cross. Geen gedoe met onderhandeling, gewoon een nette inruilprijs en met een goed gevoel de zaak verlaten. Bij het ophalen van de auto wederom vriendelijk geholpen en uitleg gekregen over de werking van de auto. Al met al zijn we dik tevreden over het hele proces en uiteraard ook onze “nieuwe” S-Cross
18 June 2026
Pascal
Hasselt
Efficiënt, goede heldere communicatie, flexibel, redelijk geprijsd. Ik kan Van Bruchem van harte aanbevelen!
8 June 2026
D.R.
HILVERSUM
wij hebben een Suzuki Vitara gekocht bij van Bruchem en een Suzuki Scross ingeruild. het contact met Erik en Niels was prima, open en eerlijk. Wij hebben een, voor ons gevoel, goede inruilprijs gekregen en betaald wat we wilden betalen, dik tevreden dus met de deal. Ook de nazorg is bij van Bruchem dik in orde. Er was een probleem met het infotainment systeem, bellen via Android auto was wel mogelijk maar onverstaanbaar. Tijdens de afspraak om dit in de garage op te lossen zijn wij keurig geholpen door Teun. met veel geduld en proberen, zelfs een nieuwe telefoonversterker uit een nieuwe Vitara gehaald!!, alles geprobeert. Alhoewel mijn Samsung telefoon op de lijst van Suzuki staat blijkt het toch het enige model te zijn, Galaxy A12, die niet matcht met het systeem. Nieuwe telefoon gekocht, probleem opgelost. Dank aan van Bruchem en Teun voor de nazorg.
14 May 2026
Cor Stedelaar
Heemskerk
Mijn Clio uit 2010 ingeruild op een Opel Karl uit 2018. Snel en bekwaam geregeld, goede inruilprijs, blij met de Opel. Bedankt.
18 April 2026
R.
Huisstede van
Snelle realisatie van de aankoop nieuw occasion. Auto is keurig volgens afspraken afgeleverd door het team van Bruchem
9 March 2026
Willem van Veldhuisen
Aartswoud
Bij Autoservice Van Bruchem heb ik een nieuwe auto gekocht. De werknemers waren vriendelijk en kundig. De sfeer was prettig en ongedwongen.
19 February 2026
M.F.B.
Almere
Kende het bedrijf al van vroeger als officiële Suzuki dealer. Het is nog steeds hetzelfde bedrijf met dezelfde mensen. Zeer klantvriendelijk denken met je mee en zijn zeer behulpzaam. Ik heb een mooie 2e hands Vitara gekocht en kreeg zelf een bos bloemen bij het afhalen zeer attent. Echt een topbedrijf.
13 February 2026
R.
Zwolle
Ik kwam hier voor een proefrit. Kende deze garage nog niet. Mocht ook rustig in een 2e auto meteen even een proefrit maken om te vergelijken. Die werd gewoon ter plekke even uit de showroom gereden. Beide auto's waren 1 jaar oud. De 2e auto is het geworden. De auto werd keurig klaar gemaakt (ik had nog een paar wensen) en na 2 weken kon ik hem ophalen en werd alles uitgebreid uitgelegd. Er werd de tijd genomen voor alles. Tevreden over hoe alles is gegaan. En dit zal nu dus ook mijn garage voor onderhoud worden, en daar heb ik op basis van de ervaringen tot nu toe alle vertrouwen in!
28 November 2025
Frans
Zwolle
Afgelopen week mijn prachtige Suzuki Vitara opgehaald. Niet alleen ben ik erg blij met de auto, maar ook de service, klantvriendelijkheid en geduld waarmee ik werd geholpen, is mij opgevallen. Bij aflevering van de auto werd alles duidelijk uitgelegd en op de vragen die stelde kreeg ik een duidelijk antwoord. Als klap op de vuurpijl kreeg ik nog een prachtige bos bloemen. Voor mij een dikke 10
24 November 2025
T.
Scheemda
Fijne en vriendelijke hulp.
16 November 2025
F.H.Wilderdijk
KAMPEN
Fijne communicatie en alle tijd genomen . Prima
6 November 2025
G.W.
Zwolle
Was op zoek naar een mooie occasion van een Swift. Via de BOVAG kwam ik in aanraking met de Garage van Bruchem. Het team had ik bekeken via de site , en dat beviel mij zeer, de uitstraling gaf mij dat ik na het lezen van diverse revieuws van de klanten hier gerust een auto kon kopen. Eerst had ik mijn oog laten vallen op een mooie blauwe Swift Select, en had direct een gezellig gesprek met de verkoper Niels Noordman, maar hij kon niet garanderen dat deze er tegen de tijd dat ik hem wilde kopen er nog zou zijn. Daarna kwam er een zeer mooie rode Swift ten tonele, en die wilde ik toch zeer graag komen ophalen. Had met Niels het zeer snel rond en afspraak voor de inruil van mijn auto, en papieren getekend , en hij werd gereserveerd. We zijn hem wezen halen , en een uitstekende ontvangst in een keurige showroom onder de koffie alles in orde gemaakt. Betaald had ik een dag van te voren gedaan, want het vertrouwen was zeer positief, we hebben diverse auto's gekocht van Renault 5 tot Jaguar, maar nemen hier de tijd voor een keurige afhandeling van de aankoop. En na de uitleg van het dashbord kreeg ik een schitterend boeket bloemen , Zeer tevreden over de gehele gang van zaken , en wat ben ik blij met mijn prachtige Suzuki Swift. Niels Noordman , mijn Hartelijke dank , en het gehele Team van Autoservice Bruchem.
31 October 2025
Annie
Wagenborgen
Vriendelijk personeel. Deskundig geholpen door Niels
11 October 2025
B.A.B.
Eerbeek
Ik ben zeer te spreken over mijn ervaring met Van Bruchem Zwolle. De service die zij bieden is echt super. Wat mij vooral is opgevallen, is het gemak waarmee je goede afspraken kunt maken. Ze zijn duidelijk, komen hun beloftes na en denken echt met je mee. Het is fijn om te weten dat je kunt rekenen op zo'n professioneel en betrouwbaar bedrijf in Zwolle. Een absolute aanrader als je op zoek bent naar kwaliteit en een vlotte afhandeling!
6 October 2025
A.
Ens
Goed advies. Tevreden over nieuwe auto.
5 October 2025
T.P.
Zwolle
Gastvrije ontvangst,Goede service Goede uitleg over de hele auto zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Een aanbeveling voor iedereen die een nieuwe of gebruikte auto nodig heeft.
20 September 2025
F.
Nieuwleusen
Prettig ontvangst en te woord gestaan. Goede service en mooie auto gekocht
8 September 2025
W.P.A.
Nagele
Goede uitleg van de auto’s; rustige medewerkers; heel vriendelijk en geduldig. Je voelt je thuis.
30 August 2025
L.J.J.
Ommen
afgelopen vrijdag mijn nieuwe auto opgehaald. wat een feestje! het hele proces van advies wat/wanneer/welke auto, het beslissen, proefrijden en ophalen verliep gesmeerd en zeer plezierig. Kundig advies, niets opdringen, reeel, goede uitleg voor de nieuwe auto en daarvoor de tijd nemend. bij deze garage voel ik mij gezien, gehoord en begrepen. de medewerkers zijn kundig en zeer goed in hun werk, stralen plezier en enthousiasme uit. hebben mankementen aan mijn eerdere auto goed verholpen, mankementen die een merk garage niet kon vinden en oplossen: binnen 15 minuten hadden de medewerkers het euvel gevonden en op een goede manier verholpen. petje af voor deze garage. zeer aan te bevelen!
19 August 2025
Cora