Laden reviews...
22 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen geven de reviews een positief beeld van een vriendelijk en professioneel team met deskundig advies en betrouwbare service. Prijzen worden als scherp en eerlijk ervaren, met een goede prijs-kwaliteitverhouding. De ervaring wordt als vlot en betrouwbaar beschreven, zonder onnodige tierelantijnen. Klanten hebben vertrouwen en zijn tevreden over de samenwerking.
Recent heb ik hier een occasion Lynk & Co uit 2023 gekocht en ik ben erg tevreden over zowel de auto als de service. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Het team neemt echt de tijd om vragen te beantwoorden en staat altijd klaar om extra uitleg of advies te geven. Wat ik vooral waardeer, is dat ze hun afspraken nakomen en doen wat ze beloven. Dat geeft veel vertrouwen tijdens het aankoopproces. De communicatie verliep prettig en duidelijk, en ik had het gevoel dat klanttevredenheid hier echt belangrijk is. Ook na de aankoop kon ik nog terecht met vragen en werd ik snel en vriendelijk geholpen. Kortom: een betrouwbare garage met uitstekende service, vriendelijke medewerkers en een klantgerichte aanpak. Ik kan deze garage van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een goede occasion.
23 June 2026
Harald Kampschreur
Nijmegen
Gastvrij en kundig personeel
16 June 2026
Gerard
Tiel
Een prettige ontvangst en fijn om zaken mee te doen.
6 June 2026
Berry
Velp
Eerlijke inruil ,eerlijke prijs vriendelijk en behulpzaam
30 May 2026
Mike
Doorwerth
Goed en vriendelijk geholpen !
25 April 2026
Henk Wilkens
Haren
Wij gingen voor een auto kijken een Volvo en dankzij het goede advies (van Gert Jan, één van de drie hihi) rijden wij in een nieuwere en mooiere en completere Lynk & Co. Hartelijk dank voor de goede service en advies Frits
23 April 2026
Frits
Leidschendam
Als collega autobedrijf een fijne en betrouwbare collega om mee samen te werken. We hebben al lange tijd contact en doen zaken met dit bedrijf tot onze tevredenheid!
1 April 2026
Zaayer
Ommeren
All meerdere auto.s gekocht bij dit bedrijf. Goede auto.s voor scherpe prijzen. Echt een aanrader!!!!
5 March 2026
Marian
Wageningen
Zie omschrijving in de titel
10 February 2026
Gertjan Rop
Andelst
Auto gekocht, netjes geholpen, koffie staat klaar. Koppeling haperde iets, werd direct opgelost.. Zeker een adres om vaker terug te komen.
29 January 2026
Gracia
Meteren
Erg vriendelijk en duidelijke uitleg Nemen de tijd Goede service Heel blij met mijn auto
24 January 2026
Mary
Arnhem
Afspraken worden nagekomen.
21 January 2026
B
Lochem
Inmiddels onze derde auto gekocht bij van Lonkhuijzen, omdat we zelf schuiven en wisselen van auto. Het is een bedrijf zonder opsmuk en glamour, ze verkopen goede auto's zonder veel sier in de showroom. Geen planten of mooie dingen in de showroom, zoals bij een merkendealer. Koffie krijg je uit een bekertje i.p.v. een kop en schotel. Maar dat merk je dan ook in de prijs van de auto Wij bevelen het bedrijf aan voor de aanschaf van een goede, jong gebruikte auto. Zijn er probleempjes, dan worden deze opgelost. Zo hadden we water in de kofferbak van onze Peugeot 108, dit is opgelost door een nieuw remlicht in de dak spoiler te plaatsen, die wel goed afsloot. Men wist dat daardoor het water binnen kwam. Tegelijkertijd is de accu vervangen want die kwam wat zwakjes uit de test. Prima opgelost dus.
18 January 2026
Gijs
Eck en Wiel
goed en serieus behandeld en perfecte prijs en service de auto is super goed afgeleverd met duidelijke uitleg m.b.t. de bediening.
28 November 2025
Marco
OChten
Ik heb een geweldige ervaring gehad. De verkoper was zeer deskundig en betrokken. Hij kon mij goed helpen met de juiste keuze. Ik zou zeker terug gaan als ik in de toekomst een andere auto ga kopen.
25 November 2025
Klaassen
Opheusden
Aardige mensen, prima service.
24 November 2025
Yolande
Groessen
Al jaren een vertrouwd adres om een auto te kopen.
18 November 2025
Piet
Randwijk
Binnen 15 minuten waren we tot elkaar gekomen met de prijs. Prettig contact en ze hebben mij een mooie Ford Kuga verkocht. Vijf sterren waardige autodealer!
4 November 2025
Dirk
Hilvarenbeek
Al weer de zesde Auto bij dit bedrijf gekocht Goede ervaringen vriendelijk personeel. Dit bedrijf is zeker een aanrader.
11 October 2025
AN Brouwer
Ochten
7 October 2025
jos
haalderen
Vriendelijk en behulpzaam en netjes
12 September 2025
Lucy
Zetten
Onze ervaring is voorwat de inruil en aankoop gewoon goed. Fijne sfeer en de proefrit op ons gemak kunnen doen. Alle puntjes zijn als het kon verholpen en hierdoor de koop rond kunnen maken. Auto is netjes afgeleverd zoals afgesproken en wat nog gedaan moet worden is gelijk geregeld. Verkoper Michiel is een man waar je van op aan kan. Kortom een plek om een auto te kopen. Wij hebben in iedergeval een auto naar onze zin gekocht en hopen er veel plezier van te hebben.
28 August 2025
Fred
Randwijk
Top bedrijf
4 June 2025
Gerard
Bemmel
Prima autobedrijf. Bij binnenkomst ziet het er netjes en verzorgd uit. Er is ook meer dan genoeg keuze. Aardig personeel met een eerlijk verhaal. Aanrader!
30 May 2025
Jeroen
Huissen
Fijn autobedrijf mooie auto,s zeer goed geholpen door Michiel goede service...
24 May 2025
Marco