snel, goed, duidelijk

altijd goed bij Mulder

Apk en klein onderhoud aan mijn Honda crv. Gelijk maar de winterbanden wissel. Afspraak maken verloopt altijd soepel, onderhoud altijd in afstemming. Goed contact, verloopt goed. Zijn zeer tevreden

Goed geholpen

Goed voorgelicht met er moest gebeuren

Happy

Kan geen kritiek bedenken!

Snelle, persoonlijke service. Altijd een oplossing klaar én vervangend vervoer.

Regulier onderhoud, maar ook spoedreparaties worden prima uitgevoerd. Zelfs meedenken bij extern aankopen van een auto ! Top!

Hele fijne garage

Fijne communicatie. Auto weer snel klaar en netjes. Wegens drukte duurt het wel wat lang voordat je terecht kunt.

Een zeer comp Garage bedrijf.

Altijd vriendelijk, een schoon en net bedrijf en vak kundige personeel.

Zoals altijd: uitstekend

Transparant. Betrouwbaar. Afspraak is afspraak. Klantvriendelijk.

klantvriendelijk

Prima service, goed advies

Klantgericht en flexibel.

In een vol rooster toch nog geholpen om de auto uit te lijnen. Klasse!

Vakkundig, snel en vriendelijk

De bandenwissel is uitstekend uitgevoerd en erg vriendelijk contact.

Ronduit perfect

Hier begrijpt men wat een auto echt aan service nodig heeft.

Geen idee

Vriendelijke professionele vaklui

We zijn vriendelijk geholpen en de auto rijd weer als vanouds. Voordat de auto gerepareerd wordt krijg je een prijsopgaaf. Zo weet je waar je aan toe bent.

Altijd de beste service

Snel, eerlijk en goed

Weer een top service

Zonder afspraak de auto langs kunnen brengen om dat ellendige voorlicht te vervangen, wat ons niet lukte. Wat een gepruts. S middags kreeg ik al een berichtje dat het gemaakt was en zat het factuur in de mail. Het is fijn als een garage ook deze kleine dingen tussendoor kan doen en dat kan bij deze garage eigenlijk altijd. Dankjewel mannen!

Een bedrijf met vakmanschap en service

Altijd goede en snelle service, vakkundige mensen aan het werk. Altijd in overleg wat er aan de auto moet gebeuren. Een prettig bedrijf om heen te gaan.

Prima directe service

Goede service, en direct contact.

Prima service.

Klantvriendelijk, meedenken met klant. Snelle afhandeling.

Prima garage

Goede service, fijne mensen.

Foutje van mij.

Verkeerde mulder een negatief oordeel gegeven. De eerdere review is dus niet voor auto mulder. sorry hiervoor.

goede sevice en vriendelijk en behulpzaam personeel.

xxx

Ervaren behulpzame mensen

Mijn ervaring is dat er ervaren en behulpzame mensen werken. Ook komen ze na wat ze aangeven wat erg prettig is. Al jaren een vertrouwd adres.

De Hullen 1

9468 TE Annen