Klantvriendelijk en goede service

zeer goede ervaring met de garage gehad tijdens de aankoop en inruil van de auto's. Vriendelijk en Professionele service, Zeker aan te bevelen?

Prima dienstverlening

Je wordt snel en prima geholpen.

Vriendelijke en adequate service

Wij hebben goede ervaring met de garage. Vriendelijke benadering en tijdens het wachten plezierige wachtruimte. Professionele service, geeft vertrouwen in het afgeleverde werk.

Uitstekend gedaan en vriendelijke personeel

Uitstekend gedaan en vriendelijke personeel

Snel en vakkundig geholpen

Snel en vakkundig geholpen

Net bedrijf .

Goed personeel en net werk .

Klantvriendelijk en zeer goed bedrijf

Al jaren een tevreden klant

Snelle service, goed advies

Ik ben al jaren klant, automerk speelt geen rol.

Zeer goed.

De monteurs zijn vriendelijk en behulpzaam. Ze doen het werk goed.

tevreden

goed advies, weinig vertraging

Geweldig bedrijf

Goed overleg, snelle en goede service. Prijs /kwaliteit verhouding prima.

Prima!!

Auto voor een grote beurt geweest. Geen opmerkingen verder.

Duur en onfatsoenlijk en geen overleg

De auto moest voor de APK. Dat kwam bij deze garage uit op € 1200,= Het is bij deze garage blijkbaar heel normaal dat je dat klaar hebt liggen. Op de vraag of ik dat in delen kon betalen ging het van "lastig" naar " misschien betaal je wel helemaal niet". Het kan er dus op neer dat ik toch niet zou betalen, een oplichter dus. Tevens hadden ze zonder overleg besloten dat all seasons beter waren dan winter- en zomerbanden die er nu onder zitten. Ik heb de auto opgehaald CONTANT het factuur betaald en heb nu de auto laten keuren voor € 800,= met de opmerking dat ze de betaling week zien verschijnen. Dat was dus een keer maar nooit meer. Is ook geen probleem natuurlijk, ze zitten niet te wachten op oplichters. Ze hebben blijkbaar uitsluitend rijke klanten....

mooi weer

niet zo zeuren

Flexibel en klantvriendelijk

De service was goed maar met name de klantvriendelijkheid en flexibiliteit heb ik er kunnen waarderen

Vriendelijk en snelle service

Al mijn vragen zijn beantwoord tijdens een simpele ingreep van mijn auto.

Klantvriendelijk, vakkundig en professioneel.

Bij Autobedrijf Mulder kom ik al jaren met grote tevredenheid. Afspraken worden klantvriendelijk gemaakt en snel ingepland. Het vakkundige personeel staat je graag te woord. Reparatie of onderhoud wordt prima en in goed overleg uitgevoerd. Zijn er onverhoop toch onverwachte kosten dan wordt dit altijd even overlegd. Heldere gespecificeerde facturering.

Goede ervaring al jaren klant

Klant vriendelijk goed monteurs

2 1/2 jaar geleden hier naartoe verhuisd vanuit randstad. Aantal keer bij Geert Mulder nu geweest, ten volle tevredenheid. Ik kan altijd terecht (in het westen soms dagen wachten - zelfs voor iets kleins. Ik heb het idee dat vakmanschap en nauwkeurigheid véél groter is bij Mulder. En wat ik zeker weet: ik betaal minder. Wat mij betreft een score 10. Als ze nog wat aan de benzineprijs konden doen krijgen ze de volgende keer een 11..

top

goede check up. Juist voorbereid bij hogere kosten. Snel, accuraat en leuk personeel.

zoals altijd super geholpen

zoals altijd goed geholpen

Prima bedrijf, kundig en vaardig.

Prima communicatie over geconstateerde zaken en een prima vakkundige afhandeling.

De Hullen 1

9468 TE Annen