Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf
Geert en kompanen: Serieus en deskundig : Bedankt!\r\nIn april dit jaar een Peugeot boxer (= Fiat Ducato) camperbus gekocht. Vanaf het begin het gevoel gehad dat het geluid onder de motorkap vandaan niet klopt. In totaal hebben 5 (!!) monteurs naar de bus geluisterd en \'onderzocht\', onder wie nota bene 3 mannen van 2 verschillende officiële Fiat dealers: 1 zat er volledig naast, 1 hoorde geen afwijking, 2 zaten in de richting maar zonder al te veel ernst, 1 wist het (daar waar garantie liep) maar zei \'niks mis hoor mevrouwtje, met de motor, misschien een verstuivertje die beetje verstopt zit\' (als \'mevrouwtje\' zijnde denk je dan \'dat zal dan wel niet zo ernstig zijn of gevolgschade kunnen gaan brengen\'. \r\nMaar dit mevrouwtje is niet voor 1 gat te vangen!\r\nGelukkig bij \'toeval\' bij Geert terecht gekomen. Hij hoorde gelijk wat ik bedoelde, zag ook de zwarte rook uit de uitlaat én (!!) was de eerste (!!) die tests ging uitvoeren (meten = weten): 1 verstuiver stuk, 1 verstuiver zeer slecht, 2 verstuivers slecht! Dat kan/mag toch niet gebeuren, officiële Fiat dealer...\r\nBijkomstigheid: rem R.A. deed het ook maar 50% (had ik ook gevoeld en aangegeven bij dealer, is niks mee gedaan), en het vervangen van de koppeling bij dezelfde dealer, daar hadden ze echt broddelwerk van gemaakt...\r\nConclusie voor mij: GEEN officiële dealer of praatjesmakers voor mij, maar naar Geert Mulder in Annen. Vanaf nu gaat de camper daar in onderhoud.\r\nIk wist dat Geert aardig kan sturen op 2 wielen, maar dat ie ook handig is met 4 wielers, das ook goed om te weten ;-) Nogmaals dank en tot de volgende keer. Margreet