perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende garage, prima service en lage kosten! Verder word je zeer plezierig als klant behandeld. Bij substantiele afwijkingen van geschatte kosten wordt altijd contact opgenomen. Prettig is ook dat, in overleg, een bepaalde niet noodzakelijke reparatie naar de toekomst wordt verschoven. Al met al een uitstekende garage waar ik al jaren met plezier onze auto\'s in onderhoud heb!
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Plezierig, klantvriendelijk en deskundig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klein bedrijf,maar daardoor ook goede rechtstreekse contacten.\r\nBelangrijkste reden waarom wij Geert met z`n mannen aan zouden prijzen is dat wij hen vertrouwen.\r\nEr word niet iets vervangen wat niet nodig is,en nog belangrijker er staan nooit zaken op de factuur die niet zijn uitgevoerd!!!\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hartelijk, deskundig en geduldig met oog voor de klant.\r\nVerschil met merkdealer....€ 600.- (!!!!) voor grote beurt plus APK.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had vage klachten en het kon een 3 tal zaken zijn. Geert stuurde me eerst weg met een brandstofreiniger om te zien of dat het probleem oploste. Later bestonden de klachten nog en door zorgvuldige analyse en veel vragen stellen bleek de oplossing eenvoudig. Daarmee voor mij toevallig de voordeligste optie in plaats van een dure reparatie met onzekere uitkomst. Bij een andere garage zou ik veel extra geld kwijt zijn aan uren onderzoek en wellicht nutteloze vervanging van zaken die niet kapot waren, maar door de expertise van deze garage is me dat bespaard gebleven.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed en betrouwbaar. Altijd alles in overleg en alles wordt toegelicht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Er wordt zorgvuldig gewerkt, heerst een prettige werksfeer en de monteurs zijn deskundig.
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Keurig bedrijf, prettige medewerkers. Auto was op de afgesproken tijd klaar. Nota viel erg mee. Paar weken geleden met onze andere auto moest de accu vervangen worden. Aan het einde van de middag gebeld en kort erna bij ons op de oprit uitgevoerd! Super service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijk, altijd bereid om snel te handelen, denken mee.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Autobedrijf Mulder is vakkundig, zeer betrouwbaar en ze maken heldere afspraken. Vooraf is goed overleg mogelijk waardoor er niet zomaar gezocht gaat worden naar een oplossing, maar gericht. Er wordt volgens afspraak gewerkt voor redelijk tarief. Dikke aanrader.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede kennismaken, plezierig overleg.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb bij vele autobedrijven de beleving dat ik bedonderd wordt. Vage verhalen en ongevraagd extra werk uitvoeren geven mij altijd een uiterst vervelend gevoel. Mulder is een van de weinige autobedrijven die ik ken waar uiterst transparant wordt gewerkt. Wat nodig is wordt net als wat niet nodig is keurig gecommuniceerd. Een autobedrijf waar ik 100% vertrouwen in heb.

De Hullen 1

9468 TE Annen