Garage Mulder is een vak garage waar kwaliteit voor op staat.

Wij gaan al jaren naar autobedrijf Mulder. Zowel voor onze personen auto's als onze kamper. Voor is kwaliteit en betrouwbaarheid erg belangrijk. Er wordt altijd open met ons overlegd wat de reparaties zijn en hoe zij denken dit te repareren tegen welke kosten. Kortom uiterst transparant, waardoor wij al jaren een trouwe klant zijn.

Autobedrijf Mulder is veelzijdig, denkt mee en werkt vlot en zorgvuldig.

Erg plezierig!

Fantastisch

Fijne, deskundige en behulpzame club mensen die met je meedenken en goed adviseren.

Geweldige service

Doen precies wat is afgesproken geen verassing achteraf ik ben netjes weggebracht en opgehaald zeer vriendelijk personeel top

Deskundig en klant vriendelijk.

Wij zijn al enkele jaren klant bij garage mulder en ervaren dit bedrijf en haar medewerkers klant vriendelijk en deskundig.

Snel en goed!

Bandenwissel, dat ging zeer snel. Tevreden dus.

Top bedrijf! Afspraak is afspraak

Net bedrijf met goed personeel. Afspraak is afspraak. 👍

Kundig, meedenkend, vlot, vriendelijk

goed en heeft weer de nodige munten gekost

moi

Geweldig.

Je wordt snel en vakkundig geholpen. De mensen zijn vriendelijk .

Goed bereikbaar en komt afspraken altijd na! Kwalitatief prima!

Zo als het hoort.

Snel, overleg, mee denken, persoonlijke sfeer.

Bevalt mij uitstekend. Vriendelijke mensen en goede service

Keurige mensen

Altijd even vriendelijk en begrip vol

Goed, snelle, persoonlijke service

Afspraken worden altijd nagekomen. Er wordt meegedacht.

Fijn bedrijf, goed personeel. Staan altijd voor je klaar.

Zie boven.

Heel goed.

Via een vriendin bij deze garage terechtgekomen. En geen spijt! Persoonlijke benadering. Gelukkig nog geen nare dingen gehad met de auto, maar we brengen hem altijd met het volste vertrouwen heen.

Goed en snel

Snel geregeld dynamo was kapot s'avonds door ANWB heen gebracht smorgens gebeld over wat er aan de hand was smiddags kon ik hem weer ophalen

Hier moet kennelijk wat staan. Geen andere woorden dan hierboven aangegeven.

De auto rijdt weer als een tierelier

Als altijd goede persoonlijke service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaringen denken met je mee en nog persoonlijke benadering!!! Fijn personeel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al jaren zeer tevreden! Een betrouwbaar en klantvriendelijk autobedrijf. Denken mee en houden prijs/kwaliteit verhouding optimaal. Bij onverwachte kosten altijd even een belletje!
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb m’n beide auto’s bij Mulder in onderhoud en ben zeer tevreden. Goed advies, uitstekende reparaties en duidelijke facturen waardoor je goed begrijpt wat er gedaan is. Het berekende tarief is niet overmaats en marktconform. Betrouwbaar en deskundig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super bedankt voor de goede service geleverd in onze vakantie! De Ford is weer lekker koel van binnen.\r\n\r\nWat een verschil met het uitlijnen en balanceren van de C8! Het gebeurd natuurlijk langzamerhand dat een en ander verloopt. Goed dat we het er over gehad hebben. Wat betreft de stank in de auto. Die is minder nu de nieuwe uitlaatpot is ingereden, maar die geur van verhitte olie blijft. Zeker als je afremt en alles is lekker opgewarmd. Dan komt het binnen via de airco en ventilatieroosters. Ramen open dus. Ik zal in ieder geval bij de volgende beurt zeggen wat jij gevonden hebt, namelijk die mogelijke lekkage in de pakkingen in de buurt van het oliefilter. Binnenkort is de APK en tegelijkertijd laat ik de beurt doen.\r\n\r\nNogmaals veel dank. Jammer dat ik niet in de buurt woon, dat was mijn auto bij jullie in onderhoud!\r\n
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al jaren gebruik ik en zo\'n vijf familieleden Autobedrijf Mulder voor het onderhoud van auto, scooter en camper. Dat is het beste bewijs voor tevredenheid lijkt mij.

De Hullen 1

9468 TE Annen