Degelijk, betrouwbaar, niet de goedkoopste

Zie samenvatting

Altijs plezierig om heen te gaan, erg professioneel personeel .

Er wordt professioneel gewerkt en goed overlegd met de klant.

zeer goed

monteur hebben oor voor de klant en werken netjes en snel

Fantastische, vriendelijke, snelle en vaardige hulp

Snel Behulpzaam Slimme oplossingen

Hele goede ervaring met het keuren van de camper, altijd netjes en eerlijk advies!!

Plezierig en professioneel

Goede communicatie over te verwachten reparaties.

Prima garage

Mijn schokbreker had het begeven en ik kon zonder afspraak meteen geholpen worden, dus dezelfde dag was ik mijn auto weer klaar. Super fijn. Voor de rest goed en kundige monteurs, altijd tevreden weer naar huis

Een eerlijk advies

Duidelijkheid over de dure reparatie van de airco. Advies om dit niet te doen ivm de waarde van de auto.

Goed informatief professioneel en snel

Fijne mensen. Professionele vaklui.

Zeer goed.

Je kunt een afspraak maken . Je wordt vriendelijk geholpen alles aan de auto wordt gecontroleerd en wat vervangen moet worden wordt gedaan. Bij niet voorziene reparatie wordt er contact opgenomen.

Ik ben zeer tevreden over bereikbaarheid, snelle behandeling en goede service.

De goede service en klantgerichtheid is top.

Super geholpen

Door slechte ervaring bij andere garages op advies naar jullie gegaan. Daar is alles netjes hersteld en keurig afgeleverd. Eindje rijden maar dat was het zeker waard. De camper gaat hier zeker in onderhoud.

Uitstekend service! Vriendelijk en niet (al te ;o)) duur!!

Uitstekend service! Vriendelijk en niet (al te ;o)) duur!!

Uitstekend geholpen

Er is nog even overleg voor er een grotere ingreep wordt gedaan. Afspraken worden nagekomen en alles ziet er netjes en professioneel uit. Kortom een uitstekende garage.

Vriendelijk en open voor alle vragen

Dinsdag 9 juni onze nieuwe auto opgehaald en bij aankomst stond deze al te shinen in de deuropening van de showroom, keurig afgeleverd. Wij komen hier zeker nog eens terug. Al zijn het alleen alom de naam zijn.

Toppie

Toppie

gewoon een goede no nonsens garage..

Klantvriendelijk, deskundig en zonodig direct even langs komen.. belletje als er wat bijzonders is gevonden en overleg over kosten en wel of niet direct nodig. Top bedrijf!

Top bedrijf.

Prima service. Goed overleg mogelijk. Nooit gedoe. Aardige eigenaar en personeel.

Snelle service. Goeie communicatie

We zijn zeer tevreden met de al jaren goede verrichte werkzaamheden.

Net als altijd, niets te klagen.

Deze keer kon ik elektronisch akkoord geven voor de prijsopgave van de werkzaamheden. Geert Mulder doet dat prima!

Fijn en professioneel

Persoonlijk contact is zeer goed en je weet altijd precies waar je aan toe bent. Je krijgt eerlijke adviezen.

gewoon een zeer goed en betrouwbaar bedrijf

we komen hier al langer voor alle onderhoud en nog nooit problemen gehad alle dingen /afspraken worden prima afgehanded zeer tevreden

Hele goede service!

Autobedrijf Mulder is efficiënt maar heeft ook oog voor de kosten. Ik kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.

goed en snel

Goed en snel

Het is gemakkelijk om een afspraak te maken. Zijn van alles thuis en er is veel expertise. Wanneer in onderhoud dan word er duidelijk gecommuniceerd over eventuele gebreken, en ze gaan er van uit , als het zijn auto is, wat zou ik doen. Zo kun je zelf nog beslissen wat je zelf wil.

De Hullen 1

9468 TE Annen