fijne goed contact snelle service vakmensen

ze luisteren ze kijken overleggen goed en als er wat is is er meteen contact.

Super service!

Je wordt bij autobedrijf Mulder super geholpen en voor een eerlijke prijs! Uitstekende service.

een goede en betrouwbare garage.

Ik en mijn twee dochters brengen altijd onze auto naar autobedrijf Mulder. Als er iets meer aan de auto moet gebeuren dan verwacht dan bellen ze altijd eerst op als dat goed is. Alles is daar in goed overleg mogelijk. Wij vinden het een prima garage en nooit klachten.

Goed en snel contact. Duidelijke afspraken.

zeer deskundige mensen

Auto voor apk keuring en kleine beurt paar keer gebeld door Geert dat er zaken niet goed zijn de remmerij alles keurig geregeld. Prima bedrijf is aan te bevelen.

Weer keurig geholpen met de APK en grote beurt.

Weer keurig geholpen met de APK en grote beurt. Van te voren een berichtje met een inschatting van de kosten, altijd fijn.

Professioneel. Altijd correct geholpen.

Uitsekende service en professionele kennis.

Met aandacht en verstand van zaken wordt alles zorgvuldig uitgelegd en in samenspraak afgesproken en uitgevoerd.

Vriendelijk, eerlijk en behulpzaam

Autobedrijf Mulder is een behulpzaam bedrijf, zij geven eerlijk advies over wat er wel en niet moet gebeuren aan de auto en zijn altijd vriendelijk. Fijne plek om je auto naar toe te brengen voor onderhoud of reparatie

heldere afspraken en goed werk

deze keer de APK uitgevoerd , werd goed rekening gehouden met onze prive afspraken. Ook gelijke de winterbandenwissel uitgevoerd.

Vlotte betrouwbare service

Vlotte service waarbij volgens afspraak de klus is geklaard.

prima service

no nonsens garage

Snel geholpen

zeer betrouwbaar

Steeds goed meedenken en prima service verlenen aan mij als klant.

Ik ben heel tevreden met dit kleinschalige bedrijf.

prima eigenaar en mooie auto's

Op onze trip naar Drenthe het bedrijf bezocht en een mooie Renault Kadjar gekocht, goede inruilprijs gekregen. Tijdens het ophalen bleek ik helaas mijn limiet niet verhoogd te hebben van de bank!!!! Door Roy de auto toch meegekregen anders hadden we 4 uur in Zwolle moeten doorbrengen. Dus dank voor je vertrouwen En voor een ieder er staan prachtige goed betaalbare auto's

Altijd behulpzaam en vriendelijk

Het personeel en ook de eigenaar is altijd even vriendelijk en behulpzaam en werkt zorgvuldig aan je auto.

Kan gewoon niet beter....volgens mij ;-)

Wat valt er verder van te zeggen...gewoon super tevreden. ;-)

Uitstekende en snelle service!

Voldoet volledig aan de verwachting

Snelle correcte afhandeling

Goede service, klantgerichte oplossingen, vriendelijk en deskundig.

Een afspraak was snel gemaakt. Duidelijke uitleg over welke reparaties noodzakelijk waren en de bijbehorende kosten. Meedenken met onze wensen.

goede garage met vakkundig en vriendelijk personeel

Ik wordt altijd prettig geholpen, nooit onduidelijkheden, ze doen wat ze zeggen.

Als je van je auto houdt, dan staat hij bij Mulder zeer vertrouwd!

Vaklui! Vriendelijk, behulpzaam, nemen de tijd voor je.

Vriendelijk en kundig!

We zijn fijn geholpen. Wat we waarderen is dat er, voordat er reparaties werden uitgevoerd, eerst overleg was. Dat hebben we bij andere gararages helaas wel eens anders meegemaakt.

De Hullen 1

9468 TE Annen