goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima. Goede ondersteuning gehad bij het behalen van het motorrijbewijs.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne rijschool, mirian en marian geven op dezelfde manier les. In een keer geslaagd 👍👍

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gewoon goed. Lekker rustige, goede aanwijzingen. Zeer scherp.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De lessen waren op een fijne manier opgebouwd.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer leerzame en leuke motorrijlessen door een zeer ervaren instructrice

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf heel goed!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De motorlessen worden met groot enthousiasme gegeven Mirian is zeer betrokken en geduldig Je gaat met groot plezier naar de lessen toe

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer prettig, leuke omgang, \r\nneem de tijd, legt goed uit / instructies.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een top rijschool!! Deskundigheid en goede zorg staan vooraan in dit bedrijf.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer tevreden over mijn rij opleiding. Professioneel en leuk!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb erg goede ervaringen met rijschool Mirian Knoop. Mirian is een erg geduldige instructrice. Ze blijft je dingen uitleggen en staat net zo lang stil bij iets, totdat je het kan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed! Positief, opbouwend en altijd gezellig. Mirian weet je goed in te schatten, en te voorspellen wat je acties gaan zijn. Rustige en aardige manier van kennis overbrengen, maar wel lekker direct!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel fijne instructrice! Direct maar geduldig in haar aanwijzingen. Gaat echt voor het veilig motorrijden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettige, geduldige en vriendelijke rij instructeurs/instructrices (qua uitleg over het voertuig besturen, afspraken maken, hulp bij bij de autotheorie etc.).

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb enorm genoten van mijn motorrijlessen + VRO bij Mirian Knoop ! Voor alle onderdelen ben ik in 1x geslaagd en daarvoor wil ik echt een groot compliment geven aan de begeleiding van Mirian ! Nogmaals dank Mirian :-)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mirian is een vakvrouw, goede instructrice en een top coach.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool, zeer vakbekwame instructrice.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mirian bedankt je bent een super leuke duidelijke instructrice xx

Wolfsbossingel 131

6642CM Beuningen