Leuke lessen, goed voorbereid worden. Kan niet beter.

Bij mirian in een keer door AVB en AVD gefietst. Lessen zijn top, relaxed en vriendelijk. Mirian heeft enorm veel liefde voor het motorrijden en weet alles goed uit te leggen, in mijn ervaring streeft ze een veel hoger niveau na dan het CBR, waardoor je ook erg goed voorbereid op je examens aankomt. (En natuurlijk uiteindelijk een betere en veiligere motorrijder bent.) Ik zou het iedereen aanraden! P.S. Bedankt Mirian voor de leuke ritjes, en goede training ;)

Vriendelijk, eerlijk en ervaren, Mirian is een top instructeur!

Mirian is een zeer ervaren rijinstructeur met hart voor motorrijden en de prioriteiten op de juiste plek. Ze neemt de tijd voor je, heeft de aandacht er tijdens de les continue bij, luistert naar je behoeftes, en communiceert duidelijk. Daarnaast maakt ze ook nog tijd voor je vrij om ervoor te zorgen dat je je rijbewijs haalt op de manier die voor jou goed past. Ik had me geen betere instructeur kunnen wensen, dus ik zou iedereen ook aanraden Mirian te gaan lessen.

Ik zou iedereen Mirian aanbevelen...

Na de proefles was ik verkocht... samen een plan opgemaakt. Door dat ik nog geen rijbewijs had (auto) en mijn leeftijd (55jaar) zou het iets langer duren ...prima ik wil het graag en goed leren.. theorie gehaald.. AVB in twee keer(domme foutjes) en AVD in één keer. Mede door het geduld en goed uitleg van Mirian. En het was altijd gezellig tijdens de les. En wat ook een pluspunt is zij rijd zelf ook op de motor mee... door weer en wind..

Leidt je op tot een bewuste en goede motorrijder

Mirian kan streng uit de hoek komen maar je merkt dat ze jouw veiligheid op de eerste plek heeft staan. Ze is direct en zal je zwakke punten uitgebreid toelichten. Maar daardoor heeft ze van mij een heel bewuste en doordachte motorrijder gemaakt. Dankzij haar (horror) verhalen, kritiek, tips en wat wel niet, voel ik me stuk zekerder en aanweziger op de weg. En we hebben ook heel veel gelachen!

Een instructrice als Mirian, met zó veel ervaring en inzicht, zou iedereen moeten hebben. Van haar leer je niet in zo min mogelijk lessen je motorrijbewijs halen, van haar leer je mótorrijden. En dat is wat je wil. Mirian zegt waar het op staat, heeft alles in de gaten en neemt de tijd om dingen uit te leggen, voor te doen en na te bespreken in een ongedwongen, goede sfeer. Je moet er wel tegen kunnen om met je zwakheden geconfronteerd te worden, want ze windt er geen doekjes om.

Aanrader!

De motorrijlessen als heel prettig ervaren. Mirian is een deskundige en eerlijke instructrice. Ze draait er niet omheen, maar zegt waar het op staat. En er was ook ruimte voor een lolletje. Kan haar iedereen aanbevelen!

Top rijschool

Mirian is een fantastische docente die weet wat haar leerlingen moeten horen zodat ze zo snel mogelijk beter gaan rijden. Ze heeft een super verkeersinzicht en denkt altijd mee met haar leerlingen. Daarnaast is het een leuke gezellige madam, fijn om hier te mogen lessen.

Zeer klantvriendelijk

Een half jaar geleden een ‘Try the bike’ cadeaubon cadeau gedaan aan mijn vriendin. Binnenkort worden wij trotse ouders en wilde wij de cadeaubon graag verlengen. Hier werd gelijk over meegedacht en het was geen probleem. Top service!

Allebei geweldig les gehad!

Binnen 1 jaar hebben mijn man en ik allebei ons motorrijbewijs gehaald mbv de rijlessen bij Mirian. Geweldig mens; eerlijk en duidelijk, deze rij opleiding is bijna strenger dan wat het CBR van je verwacht. Hierdoor een heel hoog slagingspercentage. Mirian geeft naast duidelijke instructies ook een toffe sfeer mee in de les, als er ruimte voor is lach je je krom met haar! Ook een circuittraining gedaan in Lelystad, was eveneens super gaaf. Er is altijd wat te leren en dat voelt Mirian precies per persoon aan. Kortom, zeker de moeite waard! Deze stoere dame doet niet onder voor welke 'man op motor' dan ook.

Geweldig!

Onwijs fijne les gehad. Een echte aanrader voor iedereen die een motorrijbewijs wil halen. Niets anders dan lof.

super!!!

Ik heb bij een andere rijschool een valse start gemaakt doordat ik door verkeerde instructie tijdens de oefening noodstop van de motor viel. Daardoor diverse botbreuken en blessures opgelopen. Ik ben na mijn herstel op aanraden van mijn dochter opnieuw begonnen bij Mirian Knoop en dat was mijn beste keuze van het jaar 2019. Zij heeft mij van mijn angst om te remmen afgeholpen en mij met zachte en toch zekere hand naar het AVB examen geleid waar ik in 1x voor slaagde na alle manoeuvres foutloos te hebben volbracht. Ze laat je je eigen tempo bepalen en je hoeft geen dingen te doen die je nog niet aankunt. Elke nieuwe oefening begin je met aangepaste snelheid die voor jezelf goed voelt en dan kun je dat op je eigen tempo opbouwen. Wat is zij een super goede instructrice!!! Ze stelt je door haar manier van doen op je gemak en je leert ook echt goed motorrijden. Ik heb uiteraard ook het AVD examen met goed gevolg afgelegd en veel meer geleerd dan je op het examen moet kunnen. Ik heb mijn lestijd bij haar als leuk en leerzaam mogen ervaren. Er was altijd wel een flinke portie humor aanwezig en dat kon ik jammer genoeg niet zeggen van mijn eerste rijschool waar het dus flink mis ging, zie boven. Het gaat mij te ver om de naam van dat bedrijf te noemen. Dus, als iemand mij vraagt waar je motor moet leren rijden? Mirian Knoop dus en niemand anders! Zij heeft een topprestatie geleverd door mij het motorrijbewijs te kunnen laten halen. Super bedankt Mirian!!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf super rijschool! beste instructrice van nederland! \r\nvooral op motor gebied kun je geen betere krijgen!\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zelfs met 10j rijervaring besloot ik dat het zinnig was om de langzame verrichtingen op te frissen. Mirian heeft me in een enkele les enorm vooruit geholpen met technische tips en oefeningen. Op mijn eigen nieuwe motor was dat nog een extra uitdaging. Het was erg prettig te ervaren dat Mirian je echt ziet en aansluit bij je leerbehoefte. \r\n\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Inspirerend, deskundig, vertrouwenwekkend en gevoel voor humor.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mirian is een zeer ervaren instructrice met verstand van zaken. Ze legt alles goed uit, heeft veel geduld en een goede dosis humor.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Jaren geleden met mirian gelest. Ben haar lessen nog niet vergeten rij onder tussen elke dag zomer en winter.\r\nEnthousiast was ze altijd

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na slechte ervaringen bij een eerdere rijschool, ben ik verder gaan lessen bij Mirian. Wat een verschil! Ik voelde me meteen op mijn gemak en Mirian was erg betrokken. Dankzij haar heb ik uiteindelijk toch nog mijn rijbewijs gehaald! Bedankt Mirian :)

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer professionele en fijne lessen. Persoonlijk en toegespitst op de persoon.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg fijne lessen gehad. Ben er heel tevreden over en zal Mirian zeker aanraden. Ze neemt rustig alle tijd. Zelfs te veel tijd ;) Kwam vaak te laat op het werk doordat de lessen uitliepen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hele fijne lessen gehad van mirian. Ze is heel duidelijk en rustig en dat vind ik fijn in de lessen. Ik vind het alleen jammer dat ik van verschillende mensen les kreeg, want ik vond de lessen bij mirian zelf het fijnste en duidelijkste

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne motorrijles gehad!

Wolfsbossingel 131

6642CM Beuningen