Goede ervaringen

Krijg zeer goede uitleg. Alleen keuze voor dag en tijd van les is zeer weinig.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Top. goede uitlag en tips voor het examen. aanhanger rijbewijs dus in 1 keer gehaald.

Zeer goed.

Ben alleen nog maar aangemeld voor de 1-dagcursus BE, maar de begeleiding in het aanvragen van de gezondheidsverklaring en het verdere plannen van de cursus dag liep uitstekend.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Proffesioneel en zeer goede begeleiding

Zie hier boven , kan niets negatiefs bedenken .

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? N.v.t.

Vakkundig

Vakkundig, vriendelijk en meedenkend.

Heel goed!

Vind het heel erg goed geregeld allemaal. Donderdag eerste proefrijles gehad. En begin morgen al met mijn rijopleiding! Heb er zin in.

Was top geregeld

Aanrader

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Gewoon top voor 1 daagse opleiding.

Prettige dag voor opleiding be. Duidelijk!

Goede begeleiding

De rijlessen zijn goed begeleid door Peter, de lessen worden prima afgestemd per persoon waardoor er een optimaal resultaat per les wordt behaald. Flexibel, duidelijk en erg prettige lessen.

Top service

Zelf heb ik hier de motor gedaan, zeker aan te bevelen. Nu heb ik mijn dochter hier voor scooter en denk erna ook wel voor de rest. Top service denken zeker met je mee. Tussendoor vragen ze ook nog hie het gaat m.b.t de theorie.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie AM, Categorie A

weinig tot geen begeleiding na het examen

Helaas mocht voor mij en mijn mede cursist het brommerrijbewijs niet met een voldoende afgetekend worden. Dat is op zich al vervelend, maar dan verwacht ik toch iets meer begeleiding naar wat het vervolg dan zou moeten zijn. Heb hierdoor gekozen voor een andere opleider om verder te gaan.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie AM

TOP service en les

Vanaf de Try the bike super duidelijke doelen en verwachtingen gesteld met zowel Thijs als met Olaf. Daarnaast erg nauw contact met Robert van de planning indien nodig. Helaas voor mij (en voor Brookhuis) kwam de Corona er tussendoor. Maar door duidelijke communicatie en goede actieplannen is die soepel en vlug verholpen door alle betrokkenen vanuit Brookhuis. Ik zou Brookhuis dan ook zeer zeker bij anderen adviseren.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Prima en leerzaam.

Heb veel geleerd op een gezellige wijze!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? N.v.t.

Kundige instructrice, goede communicatie, geweldige dag!

Ik heb een geweldige dag gehad. Een zeer kundige instructrice, goede communicatie, uitleg en vooral ook veel plezier gehad. Een echte aanrader om bij brookhuis verkeersschool een opleiding te doen.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Prettige ervaring, vanaf het eerste telefoontje tot na het examen.

leuke mensen aan de telefoon gehad, vaardige instructeur die goede tips gaf en met wat humor een prettige sfeer creëerde.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie AM

Serieus

Voldoet aan alle verwachtingen die je mag hebben van een duurdere rijschool.

Goede instructeur en mooi matriaal

Een dag les gehad en afgerond met slagen

Goede rij leraar

Druk maar wel goede service

Mijn ervaring is dat ik twee keer per maand ingepland kon worden doordat het allemaal vol was. Ik ben nu overgestapt naar een andere instructeur om een andere reden, hopelijk is de nieuwe wat minder druk zodat ik mijn laatste paar lessen goed en sneller achter elkaar kan doen. Dus wat op de site staat van regelmatig lessen = snel slagen is niet helemaal van toepassing, op mij in ieder geval niet.

Super goed geregeld en eiken sfeer

Ik heb ondanks een redelijk drukke planning en veer veranderingen toch bijna al mijn lessen kunnen plannen als ik wou. Ook zijn de instructeurs super gezellig en goed. Ik volg de motor opleiding en kan iedereen deze aanraden om hier te volgen.

Positief

Duidelijke communicatie en prettige rij instructeur met een goede dosis humor!

Goed bedrijf

Kwalitatief goede les met een goed eindresultaat binnen een dag.

Aanhanger rijles en rijbewijs binnen een dag goed kunnen halen. Het was een leuke dag met voldoende tijd om te oefenen.

Top ervaring!

Mijn ervaring met verkeersschool Brookhuis was top. Altijd goede communicatie gehad met mijn instructeur, zelfs in de onzekere Corona tijd en met mijn verschoven praktijk examen.

Kelvinstraat 1 B

7575AS Oldenzaal