Ben heel goed begeleid

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Brookhuis hielp mij goed met mijn praktijkexamen

De rijinstructeur van Brookhuis heeft mij goed ondersteund en mij goed het praktische deel van de bromfiets geleerd, waardoor ik geslaagd ben voor mijn rijbewijs.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Goed, zorgvuldig en snel.

Er tevreden op de manier hoe ik het E rijbewijs heb kunnen behalen.

Goed en geruststellend

Prima ervaring

Aardige mensen ,goede service dus alles bij elkaar een fijne rijschool.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Leuke rijschool , alles goed geregeld

Je kan altijd bij brookhuis terecht voor vragen, ze helpen je daar ook goed.

Prettige samenwerking

Gelest voor mijn motor rijbewijs. Dit was een zeer goede keus. Fijne instructeurs en goede communicatie.

Fijn en vriendelijk personeel

Ik moet er nog een theorie curcus en een brommer certificaat gaan halen maar tot nu toe is het contact er prettig.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie AM

Matig

De eerste lessen die ik heb gekregen waren naar mijn mening onvoldoende en heb er weinig van geleerd. Naar mijn gevoel had ik niet de instruceur die bij mij paste en vaak het idee dat ze met van alles bezig was behalve met mij les geven. Wat natuurlijk heel erg zonde is van mijn lessen. Nu ik een andere instructeur heb gaat het ook veel beter, merrk ik zelf ook meer vooruitgang en voel ik mij ook meer ontspannender.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Vriendelijk, goede begeleiding en leuke lessen!

Momenteel ben ik aan de gang met lessen voor het rijbewijs A. Omdat ik nog geen enkele ervaring heb, werd na de Try the Bike geadviseerd om eerst een paar prive lessen te nemen. Dus heb ik de privelessen ingepland samen met Sharon, die mij heel vriendelijk en aardig te woord stond en goed verder geholpen heeft. Inmiddels heb ik 3 lessen achter de rug van instructeur Thijs. Hij geeft goede tips, geeft goede en rustige begeleiding, ook als ik wat gespannen ben bij nieuwe oefeningen. Hij sleept me er geduldig en rustig doorheen en geeft me de tijd om vaardigheden meer onder de knie te krijgen. Ik ga met veel plezier naar de lessen en hoop over een poosje alle examens goed te hebben afgerond en lekker te kunnen rondrijden op de motor. Aan de begeleiding en de lessen zal het zeker niet liggen!

Duidelijke en goede instructies

Goede les, duidelijke instructies. Instructeur was zeer vriendelijk.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie AM

top rijschool

Super rijschool Fijne en aardige mensen En er wordt goed en netjes les gegeven Ik heb motor rijles van Olaf, maar een super goeie rij-instructeur . En de mensen van de planning,zijn ook altijd vriendelijk, netjes en correct.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Veel geleerd door een super fijne rijinstructeur

Super veel geleerd en alles in één keer gehaald

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? N.v.t.

Alles snel geregeld, je weet waar je aan toe bent!

Heb verder geen lessen gevolgd, mag woensdag examen doen voor BE rijbewijs!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Veel geleerd, rijbewijs gehaald, leuke dag

Chantel is een gemotiveerde instructeur die uitstekend rijles geeft. Daardoor ga je met vertrouwen het examen in ..... in mijn geval met prima resultaat: BE in 1 dag!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Leuke rijschool met ervaren instructeurs

De rijlessen zijn erg gezellig en daarnaast leer je er ook veel van. Ik vind dat je goed word geholpen door je instructeur en door Brookhuis zelf als je vragen hebt.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Goede instructrice, mijn vrouw en ik hebben beide het BE rijbewijs in één keer gehaald! Top!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Prima les, minder leuke rijlerares

De les was in de basis prima. Rijlerares was niet altijd even vriendelijk. Leerlingen moeten onderling niet vergeleken worden. Rijlerares moet 1 lijn trekken met kritiek en niet telkens veranderen, hier word het onduidelijk van.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Was geslaagd allemaal, goed geregeld.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? N.v.t.

Super goede leraar en duidelijk

Alles werd duidelijk uitgelegd, en als je het niet begreep nam Harald de tijd om het nog duidelijker uit te leggen

Slecht met plannen

Er word een les gepland op een datum en achteraf hoor ik dat er dubbel gepland is waardoor mijn les niet doorgaat. Dit is al een paar keer gebeurd waardoor ik ook niet elke week les heb!

Gewoon top

Perfecte rijschool

Mijn ervaring met de rijschool is dat ik het heel prettig vind. En ik raad het zeker aan

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Goede, professionele rijschool. Lessen vallen goed in te plannen en ze denken met je mee over hoe je het best je rijbewijs kan halen. motorrijlessen zijn in kleine groepen met erg goede begeleiding. Instructeur rijd ook op de motor wat het allemaal nog wat makkelijker maakt.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B, Categorie A

Top kwaliteit

Heel goed ervaring, Top oefeningen gehad.

Kelvinstraat 1 B

7575AS Oldenzaal