Vriendelijke en ervaren instructeurs!

Vriendelijk ontvangst, goede begeleiding en aanwijzingen. Heb met plezier aan de rijlessen deelgenomen.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

fijne dag gehad, mijn examen ook met gemak kunnen halen.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie AM

Leuke, gezellige en productieve lessen.

Altijd gezellig tijdens de rijles, maar heel veel geleerd en er werd altijd rustig samen gekeken naar bepaalde situaties en bepaalde manieren van handelen. Hier stonden dingen die goed gingen, maar ook verbeter punten centraal.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Op een leuke manier lessen

Hele leuke ervaring met enthousiaste instructeurs die het lessen alleen maar nog leuker maken.

Super!

Ik ben uitstekend geholpen en ik heb de rijopleiding als zeer prettig ervaren. Alles is duidelijk uitgelegd en voor gedaan. Top team!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Helemaal prima, alles goed verzorgd en kans op slagen is heel hoog

Lessen waren goed. Duidelijke uitleg, aandacht voor menselijke aspect. Goede oefeningen en instructies. Aanrader! PS: excuses voor het omgooien van de koffie

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Het was een leerzame en leuke tijd!

Ik heb veel geleerd van Odille en een leuke tijd gegeven. Ze was af en toe streng maar dat is ook goed want zo doe je het niet 2 keer fout.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? N.v.t.

Leuke lessen, goede instructeurs!

Mijn AVB bij brookhuis gehaald, tevreden over!

Goed en professioneel

Op een nette en duidelijke manier les gehad. Goed voorbereid op het examen.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Top verkeerschool, ze blijven je helpen waar het niet goed gaat waardoor je uiteindelijk toch je examen weet te behalen! Dikke aanrader

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Vakkundig en in alle rust lessen

Er wordt vakkundig en op een rustige manier lesgegeven.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Het als heel prettig ervaren

Een leuke leerzame dag gehad. Veel tips gekregen. Wel even wennen dat het een automaat was waar ik in moest rijden. Maar uiteindelijk geslaagd.

Goede fijne uitleg!

Top om op deze manier een dagopleiding te hebben met 2 personen. Als je zelf niet aan het rijden bent leer je mee met de goede en foute punten van de ander.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Taalgebruik instructeur niet professioneel.

Ik heb 1 opmerking over het taalgebruik van de rijinstructeur tijdens de theorielessen. Ik heb met verbazing tijdens de lessen van mijn dochter staan luisteren . In mijn huis praten we zo in ieder geval niet. Ik ben zeer teleur gesteld. Dit heeft mij wel doen besluiten dat mijn dochter niet haar autorijlessen bij Brookhuis gaat volgen. Mocht u hierover vragen hebben en wilt u meer weten over het taalgebruik, ben ik bereid dit toe te lichten aan directie van Brookhuis.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie AM

Vond het niet prettig

Ik kreeg de indruk dat de instructrice meer bezig was en meer geduld had met de persoon die tegelijk met mij rijles had voor zijn aanhanger dan met mij. Dit omdat hij politie agent was en zij daar wel heel erg opgewonden over was. Ze ging er vanuit dat ik niet zou slagen en daarom deed ze volgens mij verder ook geen moeite ik kon niks goed doen. Gelukkig had ik een leuke examinator en kon ik het tijdens het examen wel goed doen en was ik toch geslaagd.

Fijne rijschool

Hele prettige ervaring, goede uitleg tijdens de lessen. Voelt vertrouwd

Schandalig schandalig schandalig

Mijn ervaring met brookhuis is om niet eens over te praten beter vergeten zeer onprofessioneel met name olaf en robert schandalig

Slordig

Mijn avb examen bleek niet te zijn aangemeld bij het CBR terwijl ik wel een bevestiging van de datum had ontvangen. De instructeur is uitstekend dus vandaar wel de aanbeveling

Rijles goed planning en organisatie minder

De lessen zelf zijn goed en relaxed. Echter tijdens de lock down heb ik niks gehoord over de gang van zaken. Ook na de lock down niks gehoord, erg jammer.

Slecht

Heb 2 rijlessen gekregen en 2x een ander persoon. Ze zouden een examen inplannen hebben ze na 3 weken nog niet gedaan

Top!!!

Ellis geeft mij rijles en dit gaat echt super! Ze heeft een hele prettige manier van uitleggen en heb er alle vertrouwen in dat ik ga slagen!! Echt een topwijf is ze!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Prettige sfeer vlot en correct

Heb mijn motorrijbewijs in 1 maand kunnen halen door een goede planning en begeleiding van Brookhuis. Heldere communuicatie vlot en correct. De lessen werden verzorg door vlotte intructeurs die je op een hele prettige manier begeleiden. Top rijschool.

Gezellige, vakkundige motorinstructeurs

Van Try-the-bike tot examen goed begeleid door gezellige instructeurs met veel ervaring met motorrijden en bijbehorende zaken.

Geweldig leuk

Zeer gemoedelijk en oprecht